reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Azula ida, ida zebiaszcze , tylko dziwnie bo 4 jeszcze nie wyszly a 5 lewa dolna juz prawie sie przebila i gorna prawa 5.

Ostatnia edycja:
Sorki ,że sie nie udzielam ani na bb ani na fb ale młodzi sa u nas i nie ma za bardzo jak.Mam nerwy na taka pogode w lecie leje wieje i jest zimno no kiedy ma być ciepło jak nie teraz?????:rofl2::eek::crazy::wściekła/y:

Hej hej :) Uzbierało się troszkę roboty przy domu, więc nie ma czasu dla komputera :)
Po tygodniu przyjemnego chłodu i deszczu wyszło dziś słoneczko. Miło grzeje, mam tylko nadzieję, że upałów już w tym roku nie będzie :) Auto kupione, muszę przyznać, że bardzo fajne, dobrze mi się w nim siedzi i co ważne, Erik wyraził nim wielkie zainteresowanie. Trzeba je podciągnąć pod naszą rejestrację i można jeździć :)
Młody codziennie po śniadaniu ciągnie mnie do drzwi, żeby iść z nim do warzywniaka, gdzie na deser zrywa sobie malinki i truskawki:-D Chyba go dziś postawię przy ścianie i zmierzę, ciekawi mnie ile urósł. Chyba sobie wage kupimy, tak ważyła go pediatra, ale że teraz idziemy do niej dopiero w drugim roczku, to nie będę wiedzieć ile ten mój słoń waży :)

Azula naciesz sie wnusiem:)
Aniag niech autko sluzy jak najlepiej.:) Zazdroszcze Wam tych swierzych malinek i truskawek. Mi pozostaja tylko kupne a one tak smaczne nie sa.
U nas dzis ladnie slonko swieci, mlody zaraz z siostra idzie na spacerej a matka poszyje sobie troszke , naszla mnie dzis ochota na przerobienie starych spodni, no i mlodemu szelki wydluze w spodenkach.
Milego sloneczniego dnia

Nie wiem skąd dziewczyny maja czas na kompa młodzi wczoraj pojechali do rodziców Natalki maja być znów u nas w środę ,a ja i tak nie mam czasu.Borysek jest kochany ale z Amelką co jakiś czas popadaja w konflikty ,a czasem fajnie się bawia myślę ,ze za jakiś czas zabawy będa bardziej udane .Amelia bardziej społeczna i towarzyska (chyba płeć to robi) ,a Borys bardziej sam i wszystko zagarnąć dla siebie za to daje się Amelce karmić i poić wygląda to bardzo pociesznie bo on ma prawie 12 kg i jest o głoe wyższy od Amelki ,a Amelia waży tylko 7,5 kg widok zabójczy może uda mi sie zrobić fotę choć wiadomo ,że nie zawsze się uda

Wpadam na chwilę, bo u na s chorób cd. Z Oleńką już ok, najprawdopodobniej była to trzydniówka, w piątek i doktor tak stwierdził:) za to w sobotę Mateusz dostał 39 stopni gorączki i wymioty, wczoraj pojechałam z nim na pomoc doraźną bo niczym nie szło gorączki zbić, dostał antybiotyk, który... go najprawdopodobniej uczulił i na ciele ma pokrzywkę. Normalnie szału można dostać a jutro jeszcze do Poznania na zdjęcie szwów:szok:
Dobrej nocy:)

reklama
Witam wieczornie.
Aniag gratuluje nowej bryki:)
Azula pstryknij fote koniecznie:)
Dusia &&& za zdrowie Mateusza.

A ja mam już przedwakacyjny Reisefieber.
Niby jeszcze prawie dwa tygodnie ale w niedziele odkryłam, że Małemu paszport kończy sie dzień przed naszym wyjazdem.
Poruszamy sie w granicach UE wiec jakoś to zignorowałam, ale po pierwsze primo dokument tożsamości trzeba mieć, bo przy przekaraczaniu granicy zawsze ktoś może oń poprosić, a po drugie primo płyniemy promem, a przy czekowaniu trzeba pokazać kwit. Na razie wygląda, że uda sie załatwić paszport tymczasowy, podobno 10.07 do odbioru, 3majcie kciuki plis:)

Prócz tego dziś było bardzo ciepło ale przyjemnie. Zrobiłam fajne zakupy dla Małego, krok do przodu w organizowaniu wakacji. A wszystko wisi na mnie, wiec na wszelki wypadek zabrałam sie już teraz:)

Miłego wieczoru:)

Do góry