reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

ja nie planuję żadnych porządków ponad to co robię codziennie:) chociaż nie, myślę o wypraniu wykładziny w salonie, bo już nieładna, a Nuta teraz raczkuje i przez cały dzień zamiatania ma brązowe rajtki:D nie wiem tylko jak to zrobię.. wykładzina wielka, pod meblami, więc nie da się jej wyciągnąć, a i dzieci nie pozwolą mi zamknąć salonu na dzień, czy dwa.. z resztą jakoś nie widzę siebie na kolanach szorującą małą szczoteczką wielką wykładzinę:confused2: pierniczę! nie myślę o tym do póki się nie wyśpię:p a dziś! szaleństwo! jakbym zliczyła wszystkie moje drzemki to myślę, że uzbierałyby się ze 3h:-D

muszę zaraz dzwonić do dentystki i błagać żeby mi Bartka dzisiaj przyjęła.. oby była popołudniu, bo nie mam ochoty na wizytę nadgorliwej teściowej..
yyyyy - gdzie jest mój telefon?

Leo - :*

Laura - :*

Ola - :*

Adaś - :*

Pola - :*

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Tylko na chwile.Zyje,zyjemy i jest w miare.
Leo ma sie dosc dobrze,ale cos zaczyna miec stan podgoraczkowy :confused2: shift...ze tak powiem.
Dzis moja starsza corcia konczy 3 latka,wiec musze wyjsc na chwile i kupic jej obiecane baloniki.I mam do zalatwiania dzis pelno spraw,jak ja lubie "spokoj i porzadek".Aha no i wczoraj zepsul sie nam junkers,wiec jestem bez cieplej wody i ogrzewania-bajka.
Buziaki i milego dnia!!!
Uwazajcie na siebie!!!

Laura spała prawie do 9 :) ale poszła spać o 23 ;/
Te popieprzone hugisy przemakają !!! Laura je ciągle przesikuje ! Dobrze ,że już się kończą!Najgorsze pampersy jakie miałam.

Dziewczyny każdy wyraz mimo poprawności podkreśla mi na czerowono;/ wiecie jak to wyłączyć ?

azula moja Laura śpi 1-2 razy w ciągu dnia i to maxymalnie po 30minut !

co do apetytu u nas nie ma z tym problemu .. Laura je dużo!!! i wszystko jej smakuje.

Leo ;* na 11 mies:) o nim nigdy nie zapominam bo ma wtedy co Lala hehe

Buziaczki dla wszystkich chorowitków i miesięczniaków :* :-)

A ja muszę się wam strasznie pożalić bo normalnie wkurzona jestem i ryczeć mi się chce. Dzisiaj miałam rozmowę o pracę. Uczyłam się na nią głupich ustaw od tygodnia. Rozmowa była na 8 rano. Mój Krzych musiał o 3 rano pilnie do pracy wyjechać, ale miał wrócić na 7 tak żebym zdążyła. No i wrócił - o 7.40:wściekła/y:. Z racji dzisiejszej pogody odśnieżenie samochodu zajęło mi 5 minut, a na rozmowę jechałam przez te śniegi 35 minut. I jak łatwo obliczyć nie zdążyłam. Jak dojechałam właśnie wychodzili z testu. Dodatkowo moją frustrację pogłębia to, że strasznie trudno się tam dostać. Na jedno miejsce na drugim etapie czyli teście zazwyczaj jest tam 40 osób. Dzisiaj z powodu pogody chyba większość nie dojechała i było 10! Cholera no większe prawdopodobieństwo dostania się i akurat dzisiaj musiałam się spóźnić. Jestem tak zła, że aż mi się w pracy nie chce siedzieć...:-(

No niestety nie ma. Jak nie przyjdziesz to przepada. No kurczę, a tak mi zależało :-( Najgorsze, że tam rekrutacja jest średnio co 2 miesiące. A no i nie wspomnę, że jak dojechałam tam samochodem to jeszcze na szybko buty zmieniałam na elegantsze bo myślałam, że a nuż jeszcze zdążę bo może wszyscy się spóźnili i mi się zamek zepsuł. No kurde dzisiejszy dzień na pewno nie jest moim dniem :no:

Hej dziewczyny.

Cisza tu i spokój wszystkie zarobione :-) U nas nic się nie dzieje poza tym, że już 7 ząbków na wierzchu, jeszcze ostatnia dwójka się przebija. Noce bez szału ale i bez dramatów. Dzisiaj tylko przy raczkowaniu Mała się rozjechała i pacnęła buzią w panele w efekcie czego uszkodziła sobie dziąsełko ale na szczęście nie bardzo więc skończyło się na 2 minutach płaczu.

Kattul- szkoda, że tak wyszło z tym egzaminem. Mam nadzieję, że przy następnej rekrutacji pójdzie lepiej.

Wszyskie dzieciaczki miesięcznicowe buziaki ,a szczególnie dla Leo I laurusi bo one już lada miesiąc roczek skończą:-DA gąsienica-córuś użarła mnie z rana zgryzem kleszczowym bo wyszły jej czubeczki górne jedyneczki .To tajemnica wielokupów,spań i niechęci do żarełka się wyjaśniła niech inne zęby też tak sie jedynie objawiaja ,a nie jak poprzednie z rzyganiem i gorączką:tak:Pomyłam dziś okna.A tak mimo deszczu ze śniegem co najwyżej za jakiś czas przetre tylko szyby .Niebawem ma być słońce i pogoda więc zamiast myś pójdziemy se do ogroda:-D

Kattul oj strasznie mi przykro :-( Zycze wiec powodzenia nastepnym razem,o ile sie bedziesz starala!
Laura :o* a ja zapomnialam,ze Leo dzis konczy 11msc z powodu urodzin V :zawstydzona/y: Dla malej byl maly torcik z nami po obiedzie i prezenty lezace w szafie od dawna.Zestaw lego(lacznie z Leo,ona wie o tym),male laleczki slub i plakat do pokoju.Tort jej smakowal,az miala dokladke.
U nas nie za dobrze jednak.Przykro mi to pisac,ale widze ze z Leo sie cos dzieje.Po pierwsze jest blady jak sciana,gorzej ode mnie a to prawie nie mozliwe.Po drugie ma mega rozwolnienie i praktycznie co zje to przelatuje przez niego i wychodzi bez trawienia.Po trzecie jest apatyczny,bledzi oczkami i spi,lezy przytulony,a juz najbardziej mnie rozzalilo,jak sie bawil na siedzaco i za chwile sie rozlozyl plackiem na podlodze i patrzy po nas,tak bez werwy.Jednak wiem,ze to rozwolnienie to nie wina antybiotyku,wiec biedny musial zlapac cos innego.
Nie wiem co bedzie jutro,wiem tylko ze chce powrotu mojego dzieciatka.Jak trzeba bedzie zostac w szpitalu,zostaniemy.Niech mu pomoga,bo mnie sie serce z zalu sciska.
Zycze Wam dobrej nocy,bede mialam pc wlaczony,wiec moze na fb sie pojawie :o*

reklama
Hej,

ale tu pustką wieje dzisiaj...

Leo - zdrowiej!
Kattul - mam nadzieję, że przy kolejnej rekrutacji będzie lepiej ;*

Obdzwoniłam właśnie szpitale chcąc dowiedzieć się o dyżur laryngologiczny. Ma - Szpital Górniczy - owszem, ale bez skierowania na oddział laryngolog nawet nie zejdzie mnie obejrzeć... A ja jadę trzeci dzień na p/bólowych, a termin wizyty w przychodni mam na 8 kwietnia... Więc najprawdopodobniej skończy się to jutro prywatną wizytą, bo co mam innego zrobić?:wściekła/y:

Do góry