reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

kugela - Chciałam jakiś wyciąg czy ichni czy jakikolwiek, bo potrzebny do apostazji, a nie miałam żadnego w domu.

Właśnie dostałam info, że małżowi przedłużają umowę na 2 lata, więc humor mam wyśmienity i koniec marudzenia tu :-) :-) Idę się cieszyć! :-) :-) Jak widać nie jest w naszym kraju aż tak tragicznie, jak nawet portugalczyk nie mówiący po polsku więcej niż dzień dobry + przekleństwa ma pracę i to nawet nie za minimum :-D :-D

reklama
no to gratulacje dla maloznka, Yolanta. A jesli Cie kiedys na apostazje natchnie to trzeba tak taktycznie - najpierw akt a potem wniosek ;-) Ja sie po apostazje nie zglaszalam, bo uwazam ze to moja sprawa - wierze czy nie wiedze, chodze czy nie chodze - koscielnej hierarchii informowac o tym nie musze :-p

dziewczyny co miałyscie w paczce z hippa? bo ja dzis mialam w skrzynce przesylke od nich ale była otwarta, pewnie listonosz otworzył myslac ze cos skubnie z niej. Mialam 2 saszetki mleka nastepnego i fioletowa łyzeczke
do karmienia
ja mialam słoiczek, poradnik, łyzeczke i kupony rabatowe....mleka nie ...chyba ze jeszcze taka paczke tez przyślą ;-)

dziewczyny co miałyscie w paczce z hippa? bo ja dzis mialam w skrzynce przesylke od nich ale była otwarta, pewnie listonosz otworzył myslac ze cos skubnie z niej. Mialam 2 saszetki mleka nastepnego i fioletowa łyzeczke
do karmienia
ja w pierwszej paczce z hippa miałam soczek, deserek i łyzeczke, a druga odbierałam sama w rossmannie i była tam też łeżeczka tylko już większa, saszetka z herbatką i duży słoiczek zupki z indykiem po 5 miesiącu.

Natalka a to miałas paczke czy w kopercie zapakowane? JA tylko dwie saszetki mleka i łyzeczke mialam. Kiedy dostałas paczke?
uuuuuu nie pamietam dokladnie ale przed chyba jakos pod koniec sierpnia....:confused:ja mialam paczke bo był słoik i tak jak Mailen druga paczke dostalam w rossmannie i mialam to samo plus jeszcze soczek;-)
Paulinka bo tam byly kupony i m.in w tych kuponach była do odebrania 2 paczka ;)
a kupony tylko do rossmana ;)

Czesc majoweczki!!
Dawno mnie nie bylo bo jakos brak czasu ale postaram sie Was doczytac.
Jasko rosnie i jest coraz grzeczniejszy juz nie ryczy calymi dniami i nie musze go nosic na rekach ale za to bardzo chce zeby sie z nim bawic ale to juz wielka przyjemnosc.
Noce przesypia(19 do 7) z 3 przerwami na mleczko , wypija i spi dalej.
Za to wczoraj bylam z moja psinka na szczepieniu i biedna ma ciaze urojona :/ , tak mi szkoda mojej psinki nie wiem jak jej pomoc.
Sorki ze tak o sobie.
Mlody spi to biore sie za doczytanie Was.
Milego dnia i duzo zdrowka dla dzieciaczkow.
Za potrzebujace &&&&&

reklama
aha dzieki dziewczyny :) zastanawiam sie czy po prostu listonosz mi na złosc nie zrobił otwierajac paczke bo w poniedzialek zadzwoniłam na poczte i skarge na niego złozylam bo czekałam za przesylka i siedzialam cały dzien w domu a jemu sie nie chcialo wjechac winda na 5 pietro i przyniesc przesylki wiec zostawił awizo to ja nic innego i zadzwonilam na poczte. Ogolnie problemu by nie bylo zebym sobi eodebrala ale u nas nie ma windy i nie ma mozliwosci wjazdu wozkiem a przeciez nie zostawie dziecka samego na ulicy. Poczta jest na pierwszym pietrze

Do góry