reklama
Paula21
Grudzień '07
agagu możesz używać opcji edytuj???? bo tak po kilka słów w poście jest i co chwila dopisujesz kolejnego pod swoim poprzednim...
Patina26
Fanka BB :)
hmmm orietnuję się co bylo 5 lat temu:-)
poród ok , opieka ok, wiem że maja na slasku najlepszy sprzęt dla maluszków ( w razie czego)
co trzeba spakować to niewim ja sie nie dowiadywalam , tzn napewno ubrań dla dziecka na pobyt nie trzeba ale swoje pampersy i chusteczki ( przynjamniej tak było)
znieczulenie było odpłatne 500zł teraz niewiem bo mnie to nie interesuję
poród rodzinny bezplatny
no i musisz się liczyc ze w razie czego nie bedziesz lezec na połóżniczym ( chyba ,że będzie miejsce)
tylko na patologi - niestety efekt ,że pacjentki oprócz R.Śl dojezdzaja z katowic, bytomia, chorzowa ....więc chyba to samo za siebie mówi o opini szpitala ...
Wiecej mam zamiar się popytac lekarza na nastepnej wizycie ...
poród ok , opieka ok, wiem że maja na slasku najlepszy sprzęt dla maluszków ( w razie czego)
co trzeba spakować to niewim ja sie nie dowiadywalam , tzn napewno ubrań dla dziecka na pobyt nie trzeba ale swoje pampersy i chusteczki ( przynjamniej tak było)
znieczulenie było odpłatne 500zł teraz niewiem bo mnie to nie interesuję
poród rodzinny bezplatny
no i musisz się liczyc ze w razie czego nie bedziesz lezec na połóżniczym ( chyba ,że będzie miejsce)
tylko na patologi - niestety efekt ,że pacjentki oprócz R.Śl dojezdzaja z katowic, bytomia, chorzowa ....więc chyba to samo za siebie mówi o opini szpitala ...
Wiecej mam zamiar się popytac lekarza na nastepnej wizycie ...
she_84
Któraś chce zamówić probki johnsons? sprawdzone www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Carmella, pamietasz jak dlugo czekalas na te probki? bo ja zamawialam ponad 2 tygodnie temu i nic mi jeszcze nie przyszlo
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
hehe wlasnie paula mialam napisac to o tym edytowaniu
Carmella
Mama Marcela :)
16 marca zamawiałam. dzisiaj przyszlo. kiedys zamawialam duzo probek kosmetycznych to czasem nawet po 2 miesiacach przychodzily
edit
She, a zamawiałaś na miasto czy wieś? bo te przyszły na mój miastowy adres, a te, które zamówilam na wiejski adres K jeszcze nie przyszły
edit
She, a zamawiałaś na miasto czy wieś? bo te przyszły na mój miastowy adres, a te, które zamówilam na wiejski adres K jeszcze nie przyszły
she_84
16 marca zamawiałam. dzisiaj przyszlo. kiedys zamawialam duzo probek kosmetycznych to czasem nawet po 2 miesiacach przychodzily
edit
na wies niestety w takim razie pewnie sobie jeszcze poczekam dzieki za info!
Dziewczyny Wy tez macie te skurcze Brixtona-Hiksa?
Ja mam czesto ale dzis to juz przechodza samych siebie... w nocy mialam czesto, w ciagu dnia mam co chwile, az mi oczy wychodza, mam wrazenie ze buzia mi twardnieje/dretwieje i nogi tez..
Tak ma byc??
Ja mam czesto ale dzis to juz przechodza samych siebie... w nocy mialam czesto, w ciagu dnia mam co chwile, az mi oczy wychodza, mam wrazenie ze buzia mi twardnieje/dretwieje i nogi tez..
Tak ma byc??
reklama
Witajcie
Mam pytanko a te skurcze Brixtona-Hiksa to jak wygladają czy mógłby ktoś je opisć.
Mam pytanko a te skurcze Brixtona-Hiksa to jak wygladają czy mógłby ktoś je opisć.
Podziel się: