reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Zgadzam sie z Aimee.
Gia to tak jak u mnie,ale pamietaj ze nasze dzieciaczki juz sa zabezpieczone sterydami,bedzie dobrze.
Agugu,ja jestem urodzona anemiczka,a dodatkowo jestem wegetarianka(moj organizm nie toleruje protein zwierzecych,a ja sama z milosci bym ich nie jadla-szczescie w nieszczesciu),nie jem ani ryb,ani miesa.Nie martw sie,nie zaszkodzisz bardzo dziecku,jedz duzo warzyw zawierajacych zelazo(byle nie szpinak!)...buraki,marchew,wszystkie zielone,doprawiaja sokiem z cytryny.

reklama
gia
jejku współczuje ;((( mam nadzieje że do końca bedzie juz z górki

Ja już sie tak nie martwie dzięki wam Dziewczyny DZIEKI :*:*:*

Co do mięsa to we mnie jeszcze wczesniej wmuszali ale mój sie za mna wstawił i mam spokój ;)))
Co do warzyw i owoców to pochłaniam wszystko jak leci oprócz brukselki i szpinaku ;)))) bo nie cierpie :pPPP

fiore a dlaczego nie szpinak??

Ufff, udało mi się przebrnąć przez te dokumenty. Jeszcze tylko poprawki kosmetyczne i do druku. Obym tylko zrobiła to jak należy. Większość dnia przeleżałam z laptopem na kolanach, teraz wymieniłam się z R. na fotel i pęka mi kręgosłup. Mała pcha nogi pod żebra i wygina się na wszystkie strony, będzie mi tego brakowało.
Dostałam już przesyłkę od rodzyneczka i mogę pakować torbę, brakuje mi jeszcze szlafroka, ale kto powiedział, że muszę mieć nowy. Może wezmę swój stary.
Dziewczyny "bezmięsne" podziwiam Was. Ja też kocham zwierzęta, ale nie umiałabym się obejść bez mięsa.

Któraś chce zamówić probki johnsons? sprawdzone :) www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

P1350831.jpg

Carmella ja ta firme niestety omijam z daleka jak mi dzieciaka po niej wysypalo:szok:ale moze Twoje akurat bedzie tolerowac to widze ze sporo dali i wcale nie takie malenkie te probki:tak:bo ja dzis na wizycie dostalam z musteli i nivea ale mikrusy straszne.

reklama
Do góry