reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Po zmianie czasu, ciezko kogokolwiek zlapac... wczesneij pisalam nad ranem, bo nie moglam od 5 spac. W ten weekend u nas czas zmieniaja, to juz calkiem porazka bedzie! Bede tylko podczytywac, jak bedziecie spac tudzien z bezsennoscia walczyc...

reklama
I tak trzymac ;) U mnie minela 9 rano, a od niedzieli o tej porze bedzie tuz po 8. Jeszcze 2 tygodnie w pracy, a potem to z godzinami mojej internetowej aktywnosci moze byc troche inaczej - rano najlepiej sie czuje, wiec trzeba bedzie wykorzystac ten czas na prace domowe. Mam nadzieje, ze ok. polowy kwietnia uda sie przeprowadzic i nieco zagospodarowac przed narodzinami maluszka.

Witam,
mało mnie ostatnio, bo mam w gościach siostrę, Lenka w domu, do klubu nie chodzi, w firmie akcja rekrutacyjna w pełni, masa spotkań, więc jeden wielki kosmos. Wczoraj się przeforsowałam myjąc na kolanach podłogę i kurze ścierając wszędzie - w nocy spać nie mogłam, a dzisiaj cały dzień brzuch dawał o sobie znać. Oj głupia ja, głupia..
Przed chwilą skończyłam z siostrą prasowanie Maćkowych ciuszków i padam. Na szczęście mam już wszystko wyprane i wyprasowane, uff.. Piszę do Was siedząc na piłce:-) W ogóle to mam wrażenie, że szybciej urodzę.
Od poniedziałku powinnam mieć luz to będę nadrabiać.
Spokojnej nocki!

Witam pierwsza!!!! :-):-):-)

U mnie skurcze pojawiły się na razie raz. Ale jakieee.... :szok: Normalnie jak przed porodem Julci :szok: więc to raczej nie były przepowiadające :no: wzięłam no- spę pomęczyłam się i usnęłam po godzinie więc nie wiem ile to jeszcze trwało... :rofl2:

D w pracy, Julinka zajęta zabawą to miałam czas na nadrobienie. W między czasie zjadłam śniadanko :tak:

Wszystkim życzę miłego dnia!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :happy:
ja juz z rana po pobraniu krwi , ale wam powiem ze pomimo ze ostatnio robie to co miesiac to nadal jakos sie nie moge do tego przyzwyczaić ...nie lubie igieł i koniec :baffled:... i nie lubie wychodzic na glodnego :sorry::cool::laugh2:

u nas o dziwo nie pada narazie wiec skorzystam i pojde niedługo na zakupy ale mam takiego lenia po tym sniadaniu ze szok :eek: zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce ......:eek::ninja2:

miłego dnia dziewczynki oby obylo sie bez skurczy i przykrych niespodzianek .

za wizytujace &&&&

ja też coś przeczuwam, że się szybciej rozpakuję... skurcze przepowiadające mam prawie codziennie.. owszem, nie bolą, ale panikować zaczynam. najgorzej jest w nocy, budzą mnie około 3 i już później nie śpię i je liczę:/ wariuję już..
zastanawiam się nad no -spą, bo coś mi się wydaje, że nie należy jej brać w III trymestrze, ale może się mylę?

w nocy i nad ranem sypał u nas śnieg.. na szczęście z deszczem i nic nie zostaje na ziemi.. wkurzało mnie bębnienie po rynnach - ale jestem dziś marudna..

miłego dnia Łobuziary:)

cześć dziewczyny. Ja już też po śniadaniu i rozpoczynam bardzo leniwy dzień. Właściwie to nic dzisiaj nie muszę- mąż wrócił wczoraj ze szkolenia więc ma kto iść z psem na spacer :) przy okazji zrobi małe zakupy. Obiadu gotować nie muszę, bo teściowa zrobiła kotlety więc tylko coś do nich ugotuję. Pogoda na razie znośna, nawet słonko świeci więc zagonię męża do mycia okien- w końcu obiecał to dzisiaj zrobić :)
Miłego dnia majóweczki.

zanetaa wydaje mi się że spokojnie można brać no spę :tak:

natalka ja też nie cierpię igieł... :baffled::eek: i łażenia na głodniaka... :-D
hehe a muszę się kłuć w palca 4 razy dziennie przez cukrzycę :rofl2: i nadal mi się ręce przy tym pocą z nerwów... :-D

reklama
mi mama przepowiedziala ze ona czuje ze ja wczesniej urodze :confused2: nie powiem fajnie by bylo :-) juz od połowy kwietnia bym mogla .. ale ciekawe po czym to wnioskuje :confused2::eek: hm niby od czasu do czasu mnie pobolewa podbrzusze własnie tak jak na okres ale tak delikatnie .... twradnieje tez brzuch ale to wszystko .....no ciekawe jak to bedzie .... moja kolezanka miala bolesne skurcze juz troche wczesniej a co ?? przenosiła tydz czasu :eek: najwazniejsze zeby nasze dzieciaczki urodzily sie zdrowe :tak:

Paula no nie zazdroszcze tego kłucia brrr:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry