reklama
czarnula83
Fanka BB :)
To się ciesz dopóki nie masz tych dolegliwości :-):-)
Ja robiłam betaHCG ,progesteron i prolaktyna + pełna morfologia.
Betę powtórzyłam po 2 dniach ,bo chciałam sprawdzić jak przyrasta .
Robiłam prywatnie,więc sama mówiłam co mi potrzeba ;-):-):-)
a wez i sie ciesz, jak dolegliwosci sa to zle, a jak ich nie ma to tez zle i wez i dogodz
karolcia81
czekam na szczęście.....
Ojj ja tez sie zastanawiam czy wsio jest ok Podobno na uspokojenie możemy pić meliske ja planuję ja dziś zakupić
tak, melise spokojnie mozna....a ja od mojego gina to dostałam relanium....w razie szczytowych nerwów....mam pół tabletki sobie zapodac...na razie daje rade bez tego, ale to jeszcze tydzień do wizyty wiec nie wiem czy mnie nerw nie zje?
Cześć Dziewczyny
As 76 a jakie miałaś wyniki beta hcg?
J a piątek w dniu spodziewanej miesiączki 14 dni po owulacji miałam bete 501, powtórzyłam po 72 godz. i wynik 1842!! przy normie 6-71.
Dziewczyny moje pytanie do tych oczywiscie,które robiły sobie bete jakie miałyście wyniki??
J a piątek w dniu spodziewanej miesiączki 14 dni po owulacji miałam bete 501, powtórzyłam po 72 godz. i wynik 1842!! przy normie 6-71.
Dziewczyny moje pytanie do tych oczywiscie,które robiły sobie bete jakie miałyście wyniki??
suzi1
Kocham Cię synuś
Karolciu chyba każda z nas sie bedzie juz denerwowała Ja słyszałam że relanium można ale o 2 trymestru. Muszę o to gina zapytaćtak, melise spokojnie mozna....a ja od mojego gina to dostałam relanium....w razie szczytowych nerwów....mam pół tabletki sobie zapodac...na razie daje rade bez tego, ale to jeszcze tydzień do wizyty wiec nie wiem czy mnie nerw nie zje?
A jak się kochana czujesz? I powiedz mi co bylo przyczyną poprzednich strat? Jeśli oczywiście można wiedzieć:*
To są wyniki mojej pierwszej bety 778 z czwartku ,a w sobotę beta była 1526 ;-):-):-)Cześć Dziewczyny
karolcia81
czekam na szczęście.....
Karolciu chyba każda z nas sie bedzie juz denerwowała Ja słyszałam że relanium można ale o 2 trymestru. Muszę o to gina zapytać
A jak się kochana czujesz? I powiedz mi co bylo przyczyną poprzednich strat? Jeśli oczywiście można wiedzieć:*
Niby można od II ale to tak jak ze wszytskim dmuchaja na zimne....mnie ginek przepisał...żebym w razie czego mogła sie uspokoic..bo nerwy gorsze dla maluszka niż jedna tabletka....
Co do przyczyn....to tak do końca nie wiam...zrobiłam masę badań i jedyne co mi wyszło to mutacja jednego genu który wyszedł przy okazji badania ale nie kariotypu, a Trombofilli....on jest bardziej odpowiedzialny za przyswajanie kwasu foliowego, ale czy to było bezpośrednią przyczyną strat to nie wiem....teraz dla bhp biorę Duphaston, Acard, Folik 5 mg, Fembion i Clexane 0,2. Wg mojego gina jestem dobrze zabezpieczona...i jesli to nie jest wada zarodka to ciąża musi sie utrzymać....
kurcze...znowu mnie strasznie rozdymało....musilam sie rozpiąc w pracy....i cały czas mam takie bulgotanie w jelitach....ble....
wogóle dziś mam chyba jakiś gorszy dzień bo czuje sie fatalnie.....
jutro mam jeden dzień uropu to troche odpoczne...potem dwa dni do pracy i chyba wezme L-4 bo juz nie daje rady....
As - trzymaj się....kciuki zaciśniete....
kati82 - ha...chyba bliźniaki się szykują?
Ostatnia edycja:
suzi1
Kocham Cię synuś
Karolcia rozumiem, wiele przeszłaś :* Teraz musi sie udać
As kochana koniecznie daj znac jak bylo na wizycie I pewnie wkleisz nam śliczną dzidzie &&&&&&&&&&&&&&&
Doczekać się nie mogę
Ja czasami w nocy mam takie uczucie;/ jak by rozciągzanie, bombelkowanie...sama nie wiem jak to nazwać takie pulsowanie. I jak dotykam dolnej częsci brzucha to czuć powiększoną macice
As kochana koniecznie daj znac jak bylo na wizycie I pewnie wkleisz nam śliczną dzidzie &&&&&&&&&&&&&&&
Doczekać się nie mogę
Ja czasami w nocy mam takie uczucie;/ jak by rozciągzanie, bombelkowanie...sama nie wiem jak to nazwać takie pulsowanie. I jak dotykam dolnej częsci brzucha to czuć powiększoną macice
reklama
Dziewczyny, czy wiecie moze jakie jest ryzyko poronienia przy zbyt wysokiej prolaktynie? od wielu lat mam problem z wysoką prolaktyna, nie utrudnia mi ona zajscia w ciaze ale czy moze powodowac poronienie? Ciążę ze Stasiem donosiłam, ale jak bedzie teraz...boję się jak cholera wiem ze mam za wysoka prolaktyne poniewaz z sutkow wycieka mi delikatnie zolta wydzielina i nie jest ona z pewnością siarą. Czy duphoston pomaga przy wysokiej prolaktynie?
Podziel się: