reklama
Patina26
Fanka BB :)
wiki my tez narazie małemu nie mówimy bo znajac jego niecierpliwośc bedzie pytał kiedy kiedy kiedy
mam zamiar w póżniejszym czasie zabierać go na USG jak będzie taka możliwośc ....
zgaga mnie też męczy wieczorami, w pierwszej ciąży to była najwieksza moja zmora...blllleeeee
mam zamiar w póżniejszym czasie zabierać go na USG jak będzie taka możliwośc ....
zgaga mnie też męczy wieczorami, w pierwszej ciąży to była najwieksza moja zmora...blllleeeee
Kochana sytuacja nie za ciekawa,ale do przeżycia.Hej dziewczyny,
termin mam na 17 maja. Jest to 2 bejbe. Z czego szczerze powiem, nie potrafie sie jeszcze cieszyc. Dzis podjelam decyzje, ze je urodze.
Sytuacje mam do bani. Zdaje sobie sprawe, ze inni moga albo maja jeszcze bardziej pod gorke...ale potrzebuje teraz troche wsparcia...a nie mam skad go brac.
Pierwsze dziecko mam z partnerem z ktorym juz nie jestem. Mieszkamy razem, ze wzgledu ma malego...ale w miedzy czasie caly czas rozgladalam sie za mieszkaniem dla siebie.
Poznalam kogos. Spotykalismy sie, zakochalismy...i zaszlam w ciaze. Nie zdazylam powiedziec o tym Wojtkowi bo zabil sie na motorze tydzien temu w niedziele.
Zostane sama teraz, sama z 2 malych dzieci...i nie wiem co mam zrobic...
Po Twoim ukochanym zostanie Ci największy skarb ,jaki mógł Ci zostawić.
Znam mamę ,która była w podobnej sytuacji i dała radę .Do tego jej dziecko starsze jest niepełnosprawne i wymaga dużo większej opieki.
Jeśłi jej się udało to Tobie też się uda.
Zawsze w swoim maleństwie będziesz widziała ukochaną osobę.W trudnych chwilach ten widok doda Ci sił.:-):-)
Wierzę w Was,że będzie dobrze i wszystko się ułoży.
To narma .Też tak mam i również się nad tym zastanawiałam.:-):-)hejka Dziewczyny
u mnie wszystko ok
dzisiaj ide do GB poinformowac ze jestem w ciazy.
Dziewczyny macie miekki brzuch czy twardy?
czasami mam brzuch wydety a czasami normalny i az sie zastanawiam czy jest powod do paniki heheh
she_84
hejka Dziewczyny
u mnie wszystko ok
dzisiaj ide do GB poinformowac ze jestem w ciazy.
Dziewczyny macie miekki brzuch czy twardy?
czasami mam brzuch wydety a czasami normalny i az sie zastanawiam czy jest powod do paniki heheh
Ja mam to samo - czasami normalny a czasami taki wydety i twardy ze wydaje mi sie ze zaraz urodze wczoraj taki mialam wieczorem, dzisiaj jest w miare normalny
czarnula83
kurcze piszecie ze macie jakies zachciewajki na jedzenie a ja nie mam. plakac sie nie chce, spac tez nie, rozdrazniona nie jestem
jedynie cycki mnie bola i mam mdlosci
az sie zastanawiam czy ja w ciazy jestem wogole heheh
ja też dopóki nie potwierdzę ciąży u lekarza cały czas sie zastanawiam czy wszystko ok... to chyba normalne więc czarnula główka do góry. Po to jest takie forum żeby się wspierać a nie w myślach zadręczać
A do 12 tc szybko zleci... zobaczysz
A do 12 tc szybko zleci... zobaczysz
wiki.25
mama kochanych brojków
patina ja mialam wr morfologie i bete zrobiona jak szlam do lekarza teraz tylko dorobilam przeciwciala bo my konfliktowi jestesmy :-) na szczescie wszytko ok
jak idziesz panstwowo to lekarz sam da ci skierowania
jak idziesz panstwowo to lekarz sam da ci skierowania
czarnula83
no ale jakies mdlosci masz a jak jak narazie nic
chce sobie jutro zrobic badanie krwi i mocz zeby jak pojde do lekarza juz cos miec ale co mam zrobić tylko zwyklą morfologie ? czy cos jeszcze???
ja mdlosci tez dopiero mam gdzies moze od tygodnia wiec i do Ciebie moze dotra
reklama
To się ciesz dopóki nie masz tych dolegliwości :-):-)kurcze piszecie ze macie jakies zachciewajki na jedzenie a ja nie mam. plakac sie nie chce, spac tez nie, rozdrazniona nie jestem
Ja robiłam betaHCG ,progesteron i prolaktyna + pełna morfologia.no ale jakies mdlosci masz a jak jak narazie nic
chce sobie jutro zrobic badanie krwi i mocz zeby jak pojde do lekarza juz cos miec ale co mam zrobić tylko zwyklą morfologie ? czy cos jeszcze???
Betę powtórzyłam po 2 dniach ,bo chciałam sprawdzić jak przyrasta .
Robiłam prywatnie,więc sama mówiłam co mi potrzeba ;-):-):-)
Podziel się: