reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

JoAns współczujemy napewno wszystkie :( smutne to ale masz w sobie narazie mała iskierkę radości...najwiekszy cud...

reklama
wiki my tez narazie małemu nie mówimy bo znajac jego niecierpliwośc bedzie pytał kiedy kiedy kiedy
mam zamiar w póżniejszym czasie zabierać go na USG jak będzie taka możliwośc ....
zgaga mnie też męczy wieczorami, w pierwszej ciąży to była najwieksza moja zmora...blllleeeee

Hej dziewczyny,
termin mam na 17 maja. Jest to 2 bejbe. Z czego szczerze powiem, nie potrafie sie jeszcze cieszyc. Dzis podjelam decyzje, ze je urodze.

Sytuacje mam do bani. Zdaje sobie sprawe, ze inni moga albo maja jeszcze bardziej pod gorke...ale potrzebuje teraz troche wsparcia...a nie mam skad go brac.

Pierwsze dziecko mam z partnerem z ktorym juz nie jestem. Mieszkamy razem, ze wzgledu ma malego...ale w miedzy czasie caly czas rozgladalam sie za mieszkaniem dla siebie.
Poznalam kogos. Spotykalismy sie, zakochalismy...i zaszlam w ciaze. Nie zdazylam powiedziec o tym Wojtkowi bo zabil sie na motorze tydzien temu w niedziele.
Zostane sama teraz, sama z 2 malych dzieci...i nie wiem co mam zrobic...
Kochana sytuacja nie za ciekawa,ale do przeżycia.
Po Twoim ukochanym zostanie Ci największy skarb ,jaki mógł Ci zostawić.
Znam mamę ,która była w podobnej sytuacji i dała radę .Do tego jej dziecko starsze jest niepełnosprawne i wymaga dużo większej opieki.
Jeśłi jej się udało to Tobie też się uda.
Zawsze w swoim maleństwie będziesz widziała ukochaną osobę.W trudnych chwilach ten widok doda Ci sił.:tak::-):-)
Wierzę w Was,że będzie dobrze i wszystko się ułoży.

hejka Dziewczyny :)
u mnie wszystko ok
dzisiaj ide do GB poinformowac ze jestem w ciazy.
Dziewczyny macie miekki brzuch czy twardy?
czasami mam brzuch wydety a czasami normalny i az sie zastanawiam czy jest powod do paniki heheh
To narma .Też tak mam i również się nad tym zastanawiałam.:tak::-):-)

hejka Dziewczyny :)
u mnie wszystko ok
dzisiaj ide do GB poinformowac ze jestem w ciazy.
Dziewczyny macie miekki brzuch czy twardy?
czasami mam brzuch wydety a czasami normalny i az sie zastanawiam czy jest powod do paniki heheh

Ja mam to samo - czasami normalny a czasami taki wydety i twardy ze wydaje mi sie ze zaraz urodze :) wczoraj taki mialam wieczorem, dzisiaj jest w miare normalny :)

kurcze piszecie ze macie jakies zachciewajki na jedzenie a ja nie mam. plakac sie nie chce, spac tez nie, rozdrazniona nie jestem
jedynie cycki mnie bola i mam mdlosci
az sie zastanawiam czy ja w ciazy jestem wogole heheh

no ale jakies mdlosci masz a jak jak narazie nic
chce sobie jutro zrobic badanie krwi i mocz zeby jak pojde do lekarza juz cos miec ale co mam zrobić tylko zwyklą morfologie ? czy cos jeszcze???

ja też dopóki nie potwierdzę ciąży u lekarza cały czas sie zastanawiam czy wszystko ok... to chyba normalne więc czarnula główka do góry. Po to jest takie forum żeby się wspierać a nie w myślach zadręczać :)

A do 12 tc szybko zleci... zobaczysz :)

patina ja mialam wr morfologie i bete zrobiona jak szlam do lekarza teraz tylko dorobilam przeciwciala bo my konfliktowi jestesmy :-) na szczescie wszytko ok :)

jak idziesz panstwowo to lekarz sam da ci skierowania :)

reklama
kurcze piszecie ze macie jakies zachciewajki na jedzenie a ja nie mam. plakac sie nie chce, spac tez nie, rozdrazniona nie jestem
jedynie cycki mnie bola i mam mdlosci
az sie zastanawiam czy ja w ciazy jestem wogole heheh
To się ciesz dopóki nie masz tych dolegliwości :tak::-):-)

no ale jakies mdlosci masz a jak jak narazie nic
chce sobie jutro zrobic badanie krwi i mocz zeby jak pojde do lekarza juz cos miec ale co mam zrobić tylko zwyklą morfologie ? czy cos jeszcze???
Ja robiłam betaHCG ,progesteron i prolaktyna + pełna morfologia.
Betę powtórzyłam po 2 dniach ,bo chciałam sprawdzić jak przyrasta .:rofl2::rofl2:
Robiłam prywatnie,więc sama mówiłam co mi potrzeba ;-):-):-)

Do góry