reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Wszystkim Majóweczkom dziękuję za rade w sprawach zgagi ;))))

Czy miałybyście dziewczyny coś przeciwko gdybym i ja dołączyła do grona MAJÓWECZEK ??;))))
Od początku urzęduję na innym wątku pt. Wiarygodnosć testu ciązowego ;))))

No pewnie :tak: witamy :-) wyslij czarnuli swoje dane itp i dopisze cie do listy;-)

Dobry wieczór, ja jakoś od kilku dni nie mam weny do pisania ale czytam Was regularnie:)

Witam nową Majówkę, rozgość się wśród nas:tak:

Kciuki za wszystkie potrzebujące&&&

Miłego wieczorku i udanego weekendu:-D

a ja mam dziś dzień afery o piaskownicę..
Little Tikes Piaskownica Plac Budowy 401N - Ceneo.pl
Barti wypatrzył w gazecie i już nawet zadzwonił do wszystkich babć i do tatusia do pracy i namawiał na kupno. nie mogę już z nim wytrzymać. cena porażająca, choć w gazecie było 530:/ więc 370 to pikuś;) tatuś stwierdził, że się zastanowi - bartkowi to wszystko kupi, aż go trzeba pilnować! ciekawe, czy córeczce też będzie kupował, bo na razie ma opory..

Witam dziewczynki ! Ja nie dawno wróciłam... autem przejechane prawie 250km:dry: W tamtą strone korki i ogolnie do du.... czeste stawanie na stacjach benzynowych bo pęcherz ciagle pełny ale ogolnie nie bylo tragedi.Brzuch w drodze powrotnej troche zaczoł pobolewać ale rozłozyłam sobie siedzenie i było ok. No i wreszcie kupiliśmy autko:-D Jestem mega zadowolona. No u o dziwo moja choroba lokomocyjna dzis sie nie ujawniła

reklama
Do góry