paulinka88 Dziekuję )) miło z Twojej strony ))
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Wszystkim Majóweczkom dziękuję za rade w sprawach zgagi )))
Czy miałybyście dziewczyny coś przeciwko gdybym i ja dołączyła do grona MAJÓWECZEK ??)))
Od początku urzęduję na innym wątku pt. Wiarygodnosć testu ciązowego )))
No pewnie witamy :-) wyslij czarnuli swoje dane itp i dopisze cie do listy;-)
Stokrotka812
Fanka BB :)
Agagu witamy wśród majówek;-)Wszystkim Majóweczkom dziękuję za rade w sprawach zgagi )))
Czy miałybyście dziewczyny coś przeciwko gdybym i ja dołączyła do grona MAJÓWECZEK ??)))
a ja mam dziś dzień afery o piaskownicę..
Little Tikes Piaskownica Plac Budowy 401N - Ceneo.pl
Barti wypatrzył w gazecie i już nawet zadzwonił do wszystkich babć i do tatusia do pracy i namawiał na kupno. nie mogę już z nim wytrzymać. cena porażająca, choć w gazecie było 530:/ więc 370 to pikuś tatuś stwierdził, że się zastanowi - bartkowi to wszystko kupi, aż go trzeba pilnować! ciekawe, czy córeczce też będzie kupował, bo na razie ma opory..
Little Tikes Piaskownica Plac Budowy 401N - Ceneo.pl
Barti wypatrzył w gazecie i już nawet zadzwonił do wszystkich babć i do tatusia do pracy i namawiał na kupno. nie mogę już z nim wytrzymać. cena porażająca, choć w gazecie było 530:/ więc 370 to pikuś tatuś stwierdził, że się zastanowi - bartkowi to wszystko kupi, aż go trzeba pilnować! ciekawe, czy córeczce też będzie kupował, bo na razie ma opory..
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Witam dziewczynki ! Ja nie dawno wróciłam... autem przejechane prawie 250km W tamtą strone korki i ogolnie do du.... czeste stawanie na stacjach benzynowych bo pęcherz ciagle pełny ale ogolnie nie bylo tragedi.Brzuch w drodze powrotnej troche zaczoł pobolewać ale rozłozyłam sobie siedzenie i było ok. No i wreszcie kupiliśmy autko Jestem mega zadowolona. No u o dziwo moja choroba lokomocyjna dzis sie nie ujawniła
Wszystkim Majóweczkom dziękuję za rade w sprawach zgagi )))
Witamy na majowkach ;-)
reklama
Podziel się: