reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
jesli dobrze sie czujesz to mysle ze nic Ci nie bedzie, wez ze soba karte ciąży jezeli macie takie cos w Polsce na wszelski wypadek, w Anglii mam taka ksiazeczke A4 w ktora sa wpisywane wszystkie wyniki i inne opinie jakies, ktora musze miec jak zglaszam sie na wizyte bo bez tej ksiazeczki by nic o mnie nie wiedzieli, wiec jak masz cos takiego to wez ja i jedzcie bezpiecznie :)

mi jak chce sie wymiotowac w aucie to pomagaja chrupki, kilka zjem i przechodzi :)

mam taka karte ciazy to wezme! :tak:
Jedynie gdzie stane to pewnie na stacji benzynowej... kurcze boje sie jak to bedzie bo jednak mam chorobe lokomocyjna i awiomarin mi tylko pomagał.. najwyzej wystawie głowe za okno jak pies i wywale jezor he

Witam ;))))
Mam pytanie dotyczące skurczy przepowiadających.
To moja pierwsza ciąża nie mam pojecia jak moge je rozponać
proszę o wskazówkę
Pozdrawiam Agnieszka

Co do prania, to ja dla pierwszego dziecka prałam w loveli i teraz tak samo. Nastawiam na podwójne płukanie ( bez płynu do płukania). Aż tak sztywne nie są, poza tym po prasowaniu jest lepiej. Oczywiście ciuszki dla dzidzi piorę osobno, bez naszych dorosłych ;) . Nie zamierzam też prać w tych delikatnych dzidziusiowych jakoś mocno długo.

Pieszczoszka oby podróż nie sprawiła kłopotu.

Agugu87 w pierwszej ciąży nie miałam przepowiadających i teraz jak na razie też nie więc nie pomogę.

Hej Dziewczyny :D

Dzionek piękny w ZG więc dużo dziś pochodziłam :D Musiałam sobie kupić okulary przeciwsłoneczne bo od łzawienia zrobiły mi się liszaje w kącikach oczu i nie mogę ich doleczyć.
Jak dobrze że nie jestem w ciąży w okresie letnim bo bym umarła z tych upałów. Moja tolerancja organizmu na wysokie temperatury jest bardzo mała więc optymalnie by było gdyby cały czas temp nie przekraczała 24 stopni :p

Zrobiłam dziś sobie GOFRYYYYYYYYYYYY masakra jakie pyszne... ale nie umiem zrobic tak żeby chrupiące były, no ale nic jeszcze się nauczę :D

Dziś wieczorkiem idę na urodziny mojego promotora :D Na prezent kupiliśmy mu 5 kg krówek, irysów i innych ciągutek :p sądzę że będzie zadowolony :p

zaraz pójdę po bitą Śmietanę i dżemik do kolejnej partii gofrów :D

Pozdrówka :*

reklama
Do góry