reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

A u mnie znowu noc z przebojami. Właściwie to zaczęło sie jeszcze wczoraj. Chyba mnie jelitówka dopadła. Męża zresztą też. Już byłam z rana w aptece po smecte. Mam nadzieję, że pomoże. Niby już mi lepiej. Ale od wczoraj nic nie jadłam. I do tego jeszcze znowu przepadną mi zajęcia na SR, bo przecież w takim stanie tam nie pójdę.
Co do odzieży wiosennej to ja wygrzebałam stoją starą sportową kurtkę dwustronną z polarem i teraz w niej chodzę. A jak potrzebuję bardziej wyjściowo to zakładam wiosenny płaszcz w którym się oczywiście nie dopinam no ale co tam. W tym stanie wszyscy mi wybaczą ;)
Miłego dzionka majóweczki.

reklama
Witam, a ja dzis dobrze(o dziwo)spalam:tak:Biodra tak mocno nie bolaly to sie za czesto nie budzilam:tak:Za to teraz cos mi zle:baffled:Zaraz zrobie sobie mala kawke to moze pomoze:tak:
zanetaa my ostatnio bez sexsu jestesmy:-(Mi juz powoli tego brakuje,ale dalej mam swedzenie wiec nie chce zarazic czyms G:no:Jak juz sie kochalismy to na boku bylo najwygodniej:tak:

Mysiochomis dobrze ze z mama lepiej:tak:
Co do odziezy wiosennej moj plaszczyk jest dla mnie dobry:szok:Myslalam ze nie dopne sie w piersiach a tu niespodzianka:-D Bluzek na szczescie mi tez nie brakuje:tak:
Milego dnia bez skorczy i boli dla Majowek:tak:

Witajcie, chciałam się tylko przywitać. Wczoraj nie zaglądałam na bb, bo strasznie bolała mnie głowa. Dziś też boli, ale na szczęście jak na razie lżej. Idę po jakieś śniadanie, postaram się w ciągu dnia nadrobić co nieco.
Pozdrowienia dla wszystkich, a za szczególnie potrzebujące trzymam kciuki.

ktasza zdrowka

mnie tez boli glowa od wczoraj. Wykonczona jestem po tej wczorajszej wycieczce. ledwo na oczy pattrze. Troche poleze jak mi dzieci dadza, a potem biore sie po mlu za przygotowania do remontu :baffled:

a my dziś nad ranem mieliśmy kolejne wstrząsy:/ przerażona zerwałam się z łóżka i leciałam po Bartka, na szczęście to było tylko parę sekund. oczywiście nie obyło się bez pęknięcia szyby w oknie:wściekła/y: to już trzecia w tym roku:wściekła/y: no i co zrobić? ani sąsiedzi, ani dziadkowie (właściciele domu) nie wybierają się zgłaszać szkód górniczych, nie wiem czy bardziej denerwują mnie oni, czy kopalnia. obudzą się, ale jak będzie za późno!

dziewczynki potrzebujące &&&&!

Dzien dobry:)
Troche mnie tu nie było bo czasu kompletnie było brak. Czytałam po łebkach bo i na to nie zawsze miałam chwilę.

Ja znów chora-już mam dość.

Pisałyście o obawach i planach posiadania dzieci. U mnie było tak,ze do 30 roku życia nie bardzo chciałam mieć dzieci,potem poznałam TŻ i nieco zmienił mi sie światopogląd :) Obie ciaże były planowane,za pierwszym razem udało się w pierwszym cyklu starań,teraz w drugim. Tak mała różnica miedzy dzieciakami była naszym świadomym wyborem,bo po pierwsze ja w tym roku kończę 33 lata wiec już nie pierwszej młodosci jestem,a po drugie chciałam za jednym zamachem to ogranąc a nie robic przerwę kilkulatnią i potem wracać do pieluch i nieprzespanych nocy,no i po trzecie chciałam aby dzieciaki mogły się razem bawić i miały taką różnicę wieku która pozwoli na wspólne zabawy,zainteresowania etc.

Pozycję do przytulanek to u nas ostatnio króluje od tyłu na łyżeczkę,czasem na pieska oraz ja leżę na plecach a TŻ bokiem-tworząc literę T-wtedy brzuch nie przeszkadza. Chociaż ostatnio u nas niezbyt często przytulanki bo ja już mam średnią ochotę.

Skurcze-u mnie dokuczają skurcze pośladka,jak mnie złapie to ruszyc się przez chwilę nie mogę. jest to promieniujący ból od krzyża przez pośladek do uda. Masakra. W pierwszej ciazy nie miałam takich bóli.

Ostatnia edycja:
joasia ja tez koncze w tym roku 33lata,nie mow ze nie jestesmy pierwszej mlodosci:-D Zreszta ja tez do 35 lat chcialam zajsc w ciaze a potem juz nie:tak:
zanetaa wspolczuje:-(
Katasza oby jelitowka szybko przeszla:tak:
kilolek,gia wspolczuje boli glowy:-(

Dzień dobry dziewczyny!!
A ja się dziś okrutnie nie wyspałam, przekręcałam się z boku na bok bez przerwy i teraz mnie wszystko boli. I dobija mnie to, że przede mną kolejny dzień, który spędzę snując się po domu, umierając z nudów, podczas gdy w mieszkaniu tyle do zrobienia. Ale TŻ pracuje, a nie ma tam nic, co mogłabym sama zrobić. Ehh...Kolejny zmarnowany dzień :(

reklama
Little_nina - Kochana, rozumiem Cię, ale co w tej sytuacji można zrobić? zalecam spokojny odpoczynek:) może poczytaj książkę, albo weź się za zaległy film? to ostatnie dni na leniuchowanie, więc je wykorzystaj:) i nie martw się, dacie radę, niedługo będziesz się z tego śmiała;)

Do góry