reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Witajcie!
Olisiaa - trzeba uważać w ciąży na silny kaszel, ponieważ niestety może prowadzić do skurczy :-( ale nie przejmuj się na zapas, pij syrop, mam nadzieję, że szybko pomoże ;-)
Podczytałam Was z rana dzisiaj, ale nie bardzo miałam czas, żeby coś napisać. Siedzę nad pracą magisterską i jakoś mi średnio idzie...
Miłego dnia!
Olisiaa - trzeba uważać w ciąży na silny kaszel, ponieważ niestety może prowadzić do skurczy :-( ale nie przejmuj się na zapas, pij syrop, mam nadzieję, że szybko pomoże ;-)
Podczytałam Was z rana dzisiaj, ale nie bardzo miałam czas, żeby coś napisać. Siedzę nad pracą magisterską i jakoś mi średnio idzie...
Miłego dnia!
U mnie już lepiej. Na problemy żołądkowo- jelitowe pomogła niezawodna coca cola i smecta. Ale generalnie to ja też w ciąży łapię wszystko jak leci. Dlatego jak W. miała wirusowe zapalenie gardła to się wyniosłam do rodziców. Teraz niestety zaraziłam się od siostrzeńca, a ten od swojego tatusia. No i efekt jest taki, że ja już wracam do świata żywych a W. pije smecte. Ale do maja z każdym dniem coraz bliżej. Mam nadzieje, że potem będzie lepiej.
Zdrówka wszystkim życzę.
Zdrówka wszystkim życzę.
Stokrotka812
Fanka BB :)
Witajcie
Nie dam rady Was dziś nadrobić, wpadłam na chwilkę się przywitać, a jutro będę na dłużej. U mnie wszystko w porządku, tylko ostatnio tyle się dzieje, że nie mam czasu siedzieć przed komputerem. Chodzimy z mężem do szkół rodzenia, dziś była nauka karmienia piersią i wszyscy łącznie z panami karmili niemowlęta Ale było śmiechu. Jak będę miała więcej czasu to w odpowiednim wątku opiszę.
Pozdrawiam i do jutra ;-)
Nie dam rady Was dziś nadrobić, wpadłam na chwilkę się przywitać, a jutro będę na dłużej. U mnie wszystko w porządku, tylko ostatnio tyle się dzieje, że nie mam czasu siedzieć przed komputerem. Chodzimy z mężem do szkół rodzenia, dziś była nauka karmienia piersią i wszyscy łącznie z panami karmili niemowlęta Ale było śmiechu. Jak będę miała więcej czasu to w odpowiednim wątku opiszę.
Pozdrawiam i do jutra ;-)
Paula21
Grudzień '07
Witam się i ja!!!
Położyłam sobie farbkę na włosy ;-) trochę mi ciemne wyszły ale co tamm... wypłuczą sie
aaa odebraliśmy dziś komodę jutro D ją złoży do wietrzenia to cyknę fotkę
zamówię zaraz kocyki dla Lenki i popatrzę co mi jeszcze potrzebne ;-)
patrząc po suwaczku wikasik zorientowałam się że to tylko max 55 dni do terminu ale ten czas leci...
zdrówka dla chorowitków
Położyłam sobie farbkę na włosy ;-) trochę mi ciemne wyszły ale co tamm... wypłuczą sie
aaa odebraliśmy dziś komodę jutro D ją złoży do wietrzenia to cyknę fotkę
zamówię zaraz kocyki dla Lenki i popatrzę co mi jeszcze potrzebne ;-)
patrząc po suwaczku wikasik zorientowałam się że to tylko max 55 dni do terminu ale ten czas leci...
zdrówka dla chorowitków
natalka1704
Fanka BB :)
no juz kwietniówki powoli zaczynaja rozpakowanko ...a potem to juz my ...:-)
anik.
Mama Krzysia :)
Fakt - zostało tak niewiele czasu mam sprzeczne uczucia - chciałabym jak najszybciej, a jednocześnie się boję...
reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
No u kwietniówek już czwóreczka maluchów jest Marcówki już kończą... Trochę mnie to przeraża, a jednocześnie doczekać się nie mogę Dziwna jakaś jestem:-(
Podziel się: