Carmella
Mama Marcela :)
Suzi trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suzi &&&&&&, już dużo nie zostało, dasz radę&&&&&
Dziewczyny, mnie od wczorajszej nocy dziwnie kłuje z lewej strony, w okolicach serca, myślałam, że może źle spałam, albo mała jakoś tak uciska i to promieniuje ale to kłucie jest coraz silniejsze, zwłaszcza jak wezmę powietrze, albo krzyknę czy zaśmieje się. Co to może być? AS, może Ty coś poradzisz?
Skopane żebra![]()
Tak sobie przeglądam forum i zastanawiam się, może warto w niedługim czasie stworzyć temat o kącikach, jakie urządzimy naszym maluszkom? :-) co Wy na to?
wczoraj szpitalny został przyklejony a dlaczego się nie przykleił to nie wiem.Witam majóweczki weekendowo. Mam nadzieję, że wam noc minęła lepiej niż mi. U mnie koszmarek. Zaczęło się dobrze, bo po 20 zasnęłam przed telewizorem. Po 23 obudził mnie pies szczekaniem. Myślałam, że to W. z koncertu wrócił. Ale nie, więc musiałam wyjść z psem na wieczorny spacer. Efekt tego taki, że potem do prawie 3 nie mogłam zasnąć. Jak już zasnęłam to co półtorej godziny na siku, choć zwykle przesypiam całą noc albo wstaję tylko raz. No a o 6:40 to już się skutecznie obudziłam. Masakra jakaś.
Dzisiaj idziemy na imieniny do mojego taty, więc obiadu nie szykuję. Najemy się na miejscu ;-) Mam tylko nadzieje, że uda mi się jeszcze w dzień trochę przespać bo inaczej odpadnę na początku imprezy.
Kciuki za Suzi i za pozostałe potrzebujące. Z każdym dniem coraz bliżej. Damy radę, bo jak nie my, to kto? :-)
Swoją drogą As może by tak przykleić wątek szpitalny, żeby zawsze było łatwo zajrzeć.
Spokojnego dnia wszystkim życzę.