reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam sie i ja ;-)u mnie tez zapowiada sie dzis leniwy dzien , zakupy juz zrobione wiec wiecej nie mam do roboty dzisiaj ;-)
Zycze wam kochane milego weekendu bez skurczy , bolow itp odpoczywajcie ile sie da :tak:

Sylwina biala lub przezroczysta wydzielina to normalne w ciazy ,gorzej jak zmieni kolor badz zaczynie brzydko pachniec to moze juz byc jakas infekcja . No tyle ja wiem;-) poczytaj sobie gdzies na stronach ;-)a mysle ze takimi malymi uplawami i do tego bialymi to nie ma sie co martwic :tak: ja tez takie mam i poki co nic mi nie dolega :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sobotnio.Takie bóle w okolicy jajnika to na pewno nie jajnik bo ponoć w ciąży nie bolą.Najpewniej "rozszerzasz"się do porodu stąd odczucia.

No to mnie trochę uspokoiłyście kobietki:-) ale ja w piątek pójdę na wizytę to zapytam co to może być. Jak narazie ból nie jest bardzo dokuczliwy. Chyba że będzie się nasilał to wtedy wykonam telefon do mojego gina.

Witam się i ja sobotnio.

Dziś mam zamiar spędzić wreszcie cały dzień w łóżku.;-)
Mąż od rana mówi ,ze dziś nic nie muszę robić.:tak::-)
On zrobi obiad izajmie się Kubusiem.
Niestety powiem szczerze ,że nie widzę żadnwj różnicy w ilości skurczy po tym Fenoterolu.
A już powinien działać ...

Dzien dobry w sobote:tak:
Suzi &&&&&&&&:tak:
As dla Ciebie tez &&&&&&:tak:
My tez dzis dosc leniwie, troche ogarnelismy mieszkanie:tak: G jest w domu wiec malo czasu na kompa,popoludniu idziemy do tesciowej:tak: Zaczelismy z G poszukiwania wozka-uzywanego oczywiscie- na razie na pierwszym miejscu x-lander:tak:
Dzis mialam kiepska noc nie dosc ze wialo tak ze myslalam ze okna wywali to jeszcze co chwile sie budzilam i przewracalam z boku na bok:baffled:Najlepiej mi sie spalo na plecach ale wyzej glowe mialam to moglam swobodnie oddychac:tak:
Milego wekeendu zycze:tak:Pewnie zajrze jutro sie przywitac:tak:

Witam się i ja, dziś słonecznie :-)
Chyba będzie spacer! Jest +7, aż grzech nie skorzystać :tak:
Co do spania na plecach - ja też się już przekonałam, że się skończyło dobre - dzisiaj miałam wrażenie, jakby mi płuca przydusiło :baffled:
Nie potrafiłam się rano obudzić, dobrze, że sobota, nie musiałam się zrywać wcześnie :tak:
Oczywiście, wieczorem przekonałam się, że z tym umyciem łazienki przegięłam na całej linii - już nigdy więcej... Nie mogłam się ruszyć, przewrócić na drugi bok, o wejściu do wanny nie wspomnę - tak bolał mnie krzyż :baffled:
Puścił odrobinę przy dość ciepłym prysznicu, ale i tak M siedział ze mną pomagając mi się wturlać i wyturlać.... :confused2:
Pozdrawiam was cieplutko! :-D

Witam Dziewczyny :D

Od rana walczę z porządkami w domu teściów... Ja pier.... jak można pozostawić po sobie taki burdel:wściekła/y::crazy: i wymagać żebym w ciąży to wszystko ogarnęła.
Dwa dni pod rząd miałam skurcze, nic na nie nie pomagało. Pojawiły się po jednej z nocy gdy Gabriel dał czadu z fikołkami...
Jakoś dziwnie Mały sobie ustalił pory buszowania bo co dwa dni sobie porządnie poskacze.
Dziś skurcze znikły ale jestem ciekawa jaki będzie skutek sprzątania.
Od paru dni wyglądam jakby mnie kto deską z gwoździami okładał po twarzy i nogach:baffled::baffled: i najgorsze jest to że nie wiele da się z tym zrobić.

Trzymam kciuki za Dziewczyny &&&&&&&&& :*

Pozdrówka :*

Mysiochomis - nie przetrenuj się w tych porządkach... :baffled: :-D a teściowie - no cóż... :confused2: nie wiem, czy na Twoim miejscu aż tak bym się poświęcała, choć teściów lubię :-D
Dorka - u nas w nocy też strasznie wiało, nie mogłam przez to zasnąć... co chwila tylko pytałam M. czy słyszał, czy to wiatr (mieszkamy na parterze i czasami mam schizy :baffled: ale okien sobie nie okratuję :angry:) itp. a on coś mi odmrukiwał przez sen, kompletnie nie wiedząc chyba, że do niego mówię :confused2:

Dzisiaj chcę wyciągnąć Pana Męża pooglądać pościel dla maluszka :tak: jakiś przewijak itp. :-D moze coś już wybierzemy

reklama
cześć.Ja tylko na chwilę przywitać się i zmykam bo robię dziś zaległe urodzino imieniny.Miłego weekendu majóweczki.

Do góry