reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Witaj z powrotem Pieszczoszka :-D &&& za wizytę, napisz później co i jak :tak:

fiore - dzisiaj chyba była noc makabrycznych snów, mój M. dziwnie patrzył, jak opowiadałam, że robiłam we śnie sekcję zwłok :shocked2::confused2:

little_nina - współczuję, pamiętam jak na początku ciąży miałam szlaban (miałam krwiaka na macicy), myślałam, że oszaleję :confused2:

kubusiowa - mnie glukoza czeka w tym tygodniu, bleee

U nas wiosennie, słoneczko ślicznie świeci, gdyby nie to, że taka plucha z topniejącego śniegu i możliwość skurczy :wściekła/y: wyciągnęłabym M. na spacer. Może jeszcze nie dziś, ale w tym tygodniu:confused:

Co do ubranek, sąsiadka, która urodziła w listopadzie zniosła mojej mamie 3 worki ciuszków, naprawdę pięknych ciuszków, w większości firmowych i niezniszczonych... wśród nich znajdzie się dosłownie kilka, które włożę po mieszkaniu, reszta jest "wyjściowa". Ostatnio policzyłam ile tego jest i wyszło mi, że nie ma sensu nic dokupić, bo nie wiem, czy Krzyś zdąży wszystko założyć choć raz...

U nas dzisiaj też ostatkowe faworki :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

Witajcie za wszystkie potrzebujące kciuki mocno zaciśnięte:-) Ja już po glukozie na szczęście obyło się bez sensacji, jutro po 16 wyniki i mam nadzieje że będzie ok. Miłego, spokojnego dnia dla wszystkich:-)

Oj dziewczyny zaraz mi kręgosłup pęknie. Jak ostatnia kretynka 3 godziny stałam nad garami w kuchni. Najpierw zupa, potem smażenie faworków. Na szczęście już skończyłam. Teraz mogę trochę odpocząć. Dobrze, że siedzenie na piłce pomaga na plecy bo ledwo chodzę. A tu jeszcze dzisiaj do SR na 16. Na szczęście organizacyjnie.
Mnie infekcje na razie omijają (odpukać), za to już 3 raz mi się afta zrobiła na języku. A wcześniej tego problemu nie miałam. Coś mi to wygląda na niedobory witamin :-(

pieszczoszka witaj z powrotem:tak:trzymam &&&&&&&&& za wizyte:tak:
Mi cos nie dobrze sie zrobilo i sie polozylam ale pospalam z 15min:no:Jakies rozwolnienie mnie dopoadlo:wściekła/y:jeszcze musze jechac po mala:no: Wlasciwie juz mi lepiej,ale caly czas mi sie odbija powietrzem wlasciwie:confused: Ide jeszcze polezec bo o 14.18 mam autobus:tak:

V zasnela,wiec wlaczylam na chwile pc,bo sie za cicho w domu zrobilo :-p
Chyba przez ta pogode,jestem taka klapnieta.Slonce pieknie swieci i jest ok 10'C,a ja najchetniej bym tylko spala-wina mojego supercisnienia 80/50 :dry:Choc maz dzis ma wielu zawalowcow i zamiast siedziec na tylku,kursuja juz z 4 przypadkiem od 7 rano:confused2: wiec to napewno wina zmiany pogody i cisnienia.
Mam przy lozku na stolku karton z dokumentami i moglabym je na polsiedzaco przejrzec,ale jakos weny mi brak:sorry2: Ide "wyrzucic" psine na siusiu,a potem sie definitywanie poloze.
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace (w tym core marnotrawna ;-))!

Dziewczyny które planują karmić dzieciaczka butelką wybrałyscie juz mleko dla maluszka? ja własnie szukam i chyba czas najwyzszy mi juz cos wybrac zeby do szpitala wziasć

reklama
witaj pieszczoszka!
ja jak popatrzłam na iość ciuszków to stwierdiłam, ze prac wcale nie będę musiała :sorry2: po 3 pralki na 56 i 62. Tylko niesety większośc znoszona, bo już tyle dzieci się prewinęlo prez te ciuchy, ze zarobily na siebie na penwo. Część ja dostałam od kolezanek, moich 2 synów w tych ciuszkach a jescez w międyz czasie przynajmniej 3 dzieci je nosiło. Musze chyba mimo zatrwazającej ilosci ze 2 jakies takie naprawdę ladne kompleciki kupic zeby byly na wieksze wyjscia.

Do góry