reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

She serdecznie dziękuję za te ćwiczenia! Zacznę od dziś wieczór (bo jeszcze czeka mnie posprzątanie sypialni, więc na pewno będzie bolało :baffled:).
Jutro wizyta - poproszę &&& :tak: już się nie mogę doczekać podglądu maluszka :-D mam nadzieję, że nie zaśnie jak ostatnio, bo gin musiał go budzić :-D wyszalał się na poczekalni a potem zmęczony poszedł kimać hehe.

Patina - mnie też jest już bardzo ciężko, Krzyś uwielbia trzymać nogę gdzieś w okolicach mojego żebra...:baffled: masakra, nie pozwala mi siedzieć, bo aż nie mogę oddychać. Siary jeszcze nie mam, zastanawiam się, czy u mnie się pojawi :baffled:

Mysiochomis - zgapiam Twoje postanowienie :-D bo też nie mam zbyt wiele czasu do napisania pracy, a jakoś średnio mi to idzie :baffled:

reklama
anik nie krępuj się Kochana :D damy rade :p Do połowy kwietnia będziemy miały ze 100 stron :p (moja pracka bedzie na 30 z czego 20 str to tabelki :D BOSKO)

Jejku mnie na szczęście mój Pasożytek nie kopie w dotkliwe miejsca, Tylko czasami mi przejedzie po pępku i tam mam taki głupi ból (nawet sama sie nie dotykam w pępek :/)

Humor hormonalny przeksztalcil sie w pozytywny i dosc spokojny.Dobrze,ze do konca niedaleko,bo inaczej zamecze rodzine i sama siebie;-)
Wyszlam na chwile z psem(bez smyczy,przed dom) i przezylam lekki szok :-):zawstydzona/y::-) Leo chyba musial sie caly obrocic,bo taki mnie bol chwycil ze myslalam ze to TO!:szok:Po czym poczulam przesuwajaca sie,rozpychajac wszechobecnie dupke :-p:-):-D
A teraz czekam,az S dojdzie do siebie choc odrobine i zabieramy sie za kolacje.
Ciekawy dzien,nie ma co.

Hejka!
Ja juz po zalozeniu pessara, nie bolalo i na razie ok. mam nadzieje ze tak bedzie dalej i spelni swoja role. Mam sie oszczedzac i polegiwac, nie dzwigac, nie stac i nie siedziec zbyt dlugo. nie glaskac brzucha ani draznic sutkow no i zero seksu. ale dla dobra dzidzi przezyjemy oby udalo sie dotrwac do terminu

Pozdrawiam wszystkie

Hejka!
Ja juz po zalozeniu pessara, nie bolalo i na razie ok. mam nadzieje ze tak bedzie dalej i spelni swoja role. Mam sie oszczedzac i polegiwac, nie dzwigac, nie stac i nie siedziec zbyt dlugo. nie glaskac brzucha ani draznic sutkow no i zero seksu. ale dla dobra dzidzi przezyjemy oby udalo sie dotrwac do terminu

Pozdrawiam wszystkie
Trzymam &&& zeby juz teraz było wszystko ok :tak: i jak najdluzej w dwupaku :tak:

Dzięki za kciuki!
My już po diabetologu i co? Nic...:wściekła/y: Muszę się zapisać na Karową, tam zajmują się cukrzycą ciężarnych... ale miałam nerwa, mówię wam!
Czekałam dwa tyg na wizytę która nic nie wniosła, kuźwa.... :wściekła/y: nie mogli mi od razu powiedzieć że nie zajmują się brzuchatymi? wrr.... :wściekła/y: Jutro będę dzwonić może mnie wrzucą na środę lub piątek... :sorry2:

Mysiochomis co studiujesz? I co za kości będziesz czyścić? :-D Fajnie że wypad był miłą odskocznią :tak:

Zuz-inka dbaj o siebie i &&&

Za wszystkie potrzebujące na jutro też trzymam :-) &&&&&&&&&&&&

Zuz-Inka trzymam kciuki &&&& oby do maja

Paula ja na Banacha jeździłam, juz nie pamiętam dlaczego mnie na Karową nie chcieli ale na banacha to doslownie z dnia na dzień.

edit:
moje dziecko dzisiaj tak mnie łomocze od dolu, ze mam wrażenie, ze zaraz ręke na zewnątrz wystawi. Juz parę razy tak przykopała, ze mialam wrażenie jak przy pęknięciu pęcherza. CO chwila się tylko macam po bieliźnie czy sucha ehhh jeszcze z brzucha nie wylazla a ja już przez nią nerwicy dostaję. Pasuje laska do reszty grającego na nerwach towazystwa :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!Ja juz po zalozeniu pessara, nie bolalo i na razie ok. mam nadzieje ze tak bedzie dalej i spelni swoja role. Mam sie oszczedzac i polegiwac, nie dzwigac, nie stac i nie siedziec zbyt dlugo. nie glaskac brzucha ani draznic sutkow no i zero seksu. ale dla dobra dzidzi przezyjemy oby udalo sie dotrwac do terminuPozdrawiam wszystkie
Będzie dobrze .
Dzięki za kciuki!My już po diabetologu i co? Nic...:wściekła/y: Muszę się zapisać na Karową, tam zajmują się cukrzycą ciężarnych... ale miałam nerwa, mówię wam! Czekałam dwa tyg na wizytę która nic nie wniosła, kuźwa.... :wściekła/y: nie mogli mi od razu powiedzieć że nie zajmują się brzuchatymi? wrr.... :wściekła/y: Jutro będę dzwonić może mnie wrzucą na środę lub piątek... :sorry2:Mysiochomis co studiujesz? I co za kości będziesz czyścić? :-D Fajnie że wypad był miłą odskocznią :tak:Zuz-inka dbaj o siebie i &&&Za wszystkie potrzebujące na jutro też trzymam :-) &&&&&&&&&&&&
A masz skierowanie konkretnie na Karową ??Bo tam bez skierowania to nie zawsze chcą zapisywać ,ale jak już się dostaniesz to jesteś pod ich opieką i rodzisz też na Karowej.Ja osobiście polecam ten szpital.Teraz też tam się wybieram do porodu .Wkleiłam fotkę na brzuszkach

Do góry