reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzien dobry! wczoraj za duzo sie nie rozpisalam bo bylam u tesciow tylko chwilke :) opowiem Wam jeszcze troszke o tej wizycie - lekarz zalecil mi brac tylko kwas foliowy 0,4 i nic wiecej, pytalam tez o kawe bo czasami to naprawde nie daje rady i powiedzial ze moge jedna dziennie slaba, tymbardziej jezeli wczesniej pilam to nie moge tak drastycznie odstawic. Moze nie bede pila codziennia ale w sytuacjach naprawde kryzysowych, mam nadzieje ze to nie zaszkodzi...
poza tym, odnosnie nastrojow to wczoraj tak na kazdym kroku wyzywalam sie na mezu ze myslalam ze rano spakuje juz swoje rzeczy i sie wyprowadzi :) ale naszeczescie zostal :) przeprosilam go i powiedzial ze rozumie i przejdziemy przez to razem :)
a dzisiaj jadac do pracy sluchalam radia, lecialy wesole i szybkie piosenki a mi sie plakac chcialo :) ale musialam sie jakos ogarnac bo co bym powiedziala w pracy... :) najgorsze jest to ze caly czas mi sie dzisiaj chce :)
a energia u mnie jest na poziomie minusowym :)
pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia!

reklama
kochane dzien doberek ;-)

ja wczoraj plakalam do 23 ...powyolbrzymialam sobie wszystko i widzialam wszsytkow czarnych barwach a ze bylam sama to juz wogole koszmar...
ja tez dopiero w pracy nie bylam w stanie wstac ;-(

milego dnia wszystkim

Witajcie! Ja dzisiaj zaspałam do pracy, szybko zawiozłam małego do przedszkola i dopiero jestem - a powinnam być na 7.30:) do tego po raz pierwszy dzisiaj wymioty, mam nadzieję, że to jednorazowy incydent:) Wczoraj mialam tak ochote na kiszona kapustę, że zjadłam chyba z pół kilograma:) Dziewczyny, czy Wam też już rzeczy robia sie za ciasne? Ja jestem przerażona, nie za szybko to?

no właśnie pisałam już, że żadnych spodni dopiąć nie mogę i cieszę się że legginsy są na gumkę.. ale trzeba o czymś pomyśleć :zawstydzona/y:

mam jeszcze pytanko do pracujacych majoweczek - czy poinformowalyscie juz swoich pracodawcow? ja mam zamiar powiedziec po drugiej wizycie jak juz zobacze bijace serduszko :) tak wogole to mamy zamiar narazie nikomu nie mowic - o pecherzyku wie moj maz, dwie kolezanki i Wy oczywiscie :)
nie napisalam jeszcze ze lekarz termin zapisal na 20 maja :)

Dzień dobry!
Witam nowe mamusie :)
Ja kwas foliowy biorę w dawce 0,4. Mam taki gotowy preparat witaminowy dla kobiet w ciąży,jedna tabl zawiera własnie 0,4 kwasu foliowego i na opakowaniu jest napisane aby łykać jedną dziennie.
U mnie na razie łzawych nastrojów brak,jakoś nawet specjalnie podminowana nie chodzę ,za to ostatnio coś apetytu u mnie brak i wczoraj zaczęły mnie piersi pobolewać.
Miłego dnia!

kochane dzien doberek ;-)

ja wczoraj plakalam do 23 ...powyolbrzymialam sobie wszystko i widzialam wszsytkow czarnych barwach a ze bylam sama to juz wogole koszmar...
ja tez dopiero w pracy nie bylam w stanie wstac ;-(

milego dnia wszystkim

Droga wiki, wszystko bedzie dobrze, musi byc!!! :) a poplakac sobie czasem tez jest dobrze :) ja tez sie martwie i maz caly czas powtarza mi ze musze myslec pozytywnie :) staram sie ale to nie jest latwe...

Ja już powiedziałam w pracy. Szefowa ucieszyła się:) ale ona od dawna namawiała mnie,że bym się zdecydowała za nim ona pójdzie na emeryturę, żebym miała gdzie wrócic. Pod tym względem jest super, ona zwasze twierdzi, że na pierwszym miejscu jest dziecko, rodzina a dopiero potem praca:)

Dzień doberek kochane ! Za oknem szaro buro a ja jakos radosna no wlasnie to chyba objaw ciąży, bo ja z reguły jestem dołującą się osobą a teraz jakoś wszystko mnie cieszy no i płaczek ze mnie straszny a teraz nic mnie jakoś nie wzrusza :) hehe ale zmiany ?!

wiki widzę ze mamy obie w domu 4 latki :)ciekawi mnie jak mój mały to przyjmnie jest strasznie ze mna zżyty mama jest tylko jego .....

carmella pytaj kochana może jakos wspolnie odpowiemy sobie wszystkie na pytania które nas dręczą:)

reklama
Do góry