reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Patina, ja mam pod wieczór taki wiekszy pod pepkiem:D moze u Ciebie juz pomalutku widać? ja swój co chwilę oglądam czy może nie powiększył się:):):)

reklama
hejka :)
u nas wszystko ok
wczoraj mialam ciezki dzien :)
impreza byla i wyszlo nie tak jak trzeba hehe
nie bede opowiadala bo az wstyd

pozdrawiam

:-) witam wszystkie nowe Majóweczki :-) i całą naszą dzielną Drużynę ;-)
ja dziś ciężki poranek, nie mogłam zwlec się z łóżeczka(podobnie jak Mąż;-)) stwierdziliśmy, że jak Kropeczka się wrodzi w nas ze spaniem to biedny los nas wszystkich z ranka czeka w przyszłości ;-) tak poza tym dzień w pracy dłużył się niemiłosiernie (w ogóle nie lubię poniedziałków:wściekła/y:)w każdym razie już jest lepiej bo jesteśmy domku tylko czekamy na Tatusia ;-)i jemy małe co nieco właśnie :-) miłego popołudnia

Witam Was dziewczynki! malo sie oststnio odzywam a to dlatego ze przeprowadzamy sie z mezem i nie mamy jeszcze internetu :) korzystam w pracy lub u tesciow :) dzisiaj zawitalam do tesciow zeby podzielic sie z Wami nowina :) otoz bylam dzisiaj na pierwszej wizycie i lekarz potwierdzil ciaze, powiedzial ze nie ma zadnych watpliwosci i zalazyl juz karte ciazy :) fajnie tak :) pecherzyk ma 8mm i jest dobrze umiejscowiony, nastepna wizyta dopiero 18.10... nie wiem jak ja to wytrzymam :)
pozdrowienia dla Was i witam wszystkie nowe :)

no właśnie może juz widać powoli ciągle porównuje z pierwsza ciążą ...

kazda ciaza jest inna ja w poprzednuch wcale nie plakalam i nie mialam takich humorow bylam tylko nerwowa a teraz nie dosc ze chodze jak bomba zegarowa ktora za 3 sekundy wybuchnie to jeszcze becze bez powodu ...jem jak glupia a waga spada a do tego brzuch wywala i wez tu czlowieku ogarnij sie i funkcjonuj hehehe
ta ciaza naprawde pomimo ze to tylko 4 lata roznicy ale jest jak by byla pierwsza bo jest calkiem inna ;-)

she suuuper gratuluje pierwszej wizyty...pochwal sie swoja kropeczka :)

carmella ja tez tak miewam ze na cos mam ochote zaczynam jesc a po chwili smak mi przeszkadza i az mnie trzesie czasem...hehehe

czarnula
usmiechasz sie czyli nie moglo byc az tak zle napewno :)

a ja wreszcie sobie usiadlam i mam chwile spokoju moje paskudne urwisy poszli spac i weszcie moge zlapac oddech :)
ja jeszcze rowny tydzien do wizyty i zaczynam sie stresowac

reklama
:-) ja już gotowa na spanko choć jeszcze leniuszkuje w łóżeczku:happy: dobrze, że jutro na 10 do pracy to nie trzeba będzie się tak rano zrywać;-)a u Was jak wieczorek mija ?

Do góry