reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

hej
Dzis jestem nie do zycia.
Cala noc nie spala.
Przewracalam sie z boku na bok.
Mnie tez czasami brzuch pobolewa.
Strasznie mnie lapia surcze w lydkach(chyba za malo magnezu).
A ostatnio brzuch mi sie stawia i odczuwam takie delikatne skurcze.

Milej niedzieli

Ps.odpoczywajcie kochane,bo maj tuz tuz:-)

reklama
Witam,
mnie rozłożyło i siły do czegokolwiek brak.
Dobrze, że mama już do nas jedzie to się młodą zajmie a ja będę mogła w łóżku spokojnie poleżeć.

Sylwina - gratuluję sesji!

As - dbaj o siebie, dobrze że skurcze się uspokoiły..

Poza tym dołączam do niewyspanych,bo ten zatkany nos nie daje mi oddychać i przez to się budziłam wielokrotnie. No i wędrówki na siusiu też spanie utrudniają..

dido, mi tez skurcze lydek dokuczaly, tzn nadal sa ale nie takie silne. lekarz kazal mi brac aspargin 2 razy dziennie a dotego jem co najmniej 2 pomidory na dzien i zmuszam sie do wypicia co najmniej jednej szkalnki soku pomidorowego i jest naprawde lepiej. wczesniej mnie te skurcze budzily wczesnie rano lub w nocy i juz nie moglam spac a teraz to tak czasami tylko chwyca ale jest ok.
elvie, mnie na katar pomogl spray do nosa a dokladnie sterimar. korzystalam z rad umieszczonych na tej stronie: Sposób na przeziębienie w ciążyi jest ok. syrop na kaszel mokry tez sobie przyrzadzilam i po 2 dniach mi przeszlo.
pozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia!

Hej ja dzis sie rozlozylam:eek:Rano zamiast kataru mialam krew:szok: Teraz juz nie ale jutro ide do lekarza,gardlo mnie boli i nie za bardzo sie czuje:no:
As dobrze ze troche przeszlo:tak:
Chorowitka zycze zdrowia:tak:
Tzymam &&&&&&&&&& za potrzebujacych:tak:
Milej niedzieli zycze:tak:

Witajcie!
As i niewyspane,schorowane kobietki glowy do gory bedzie lepiej!&&& zeby sie polepszylo jak najszybciej!

Ja tez zle spalam tej nocy.Wczoraj na wieczor tak sie zle czulam,ze S chcial na e.r. jechac,niesmowicie mi sie w glowie krecilo i po lekkiej kolacji spedzilam pol godziny w wc :zawstydzona/y:- ale jak tylko weszlam pod koldre zasnelam.
Leo dawal mi tak popalic od 17 do 7 rano,ze po raz pierwszy mi to przeszkadzalo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,de facto zasnelam przed 22,ale budzialam sie co chwile.Dzis po wariacjach synka brzucho jak glaz-zastrzyki przecwiskurczowe i nie wychodze z lozka,prznajmniej moge bo S ma wolne.
Buziam wszystkie Majoweczki!

hej
ja dzisiaj bardzo dobrze spalam, zwłaszcza, ze rano mnie dzieciaki nie obudziły bo je A. przechwycił. Tylko niestety mocno widocznie dokazywali bo obudzil mnie krzyk "bądźcie cicho bo mama śpi!!!" :-D:-D:-D:-D hehehe

Witam niedzielnie!!!

annte dzwoń do gina ;-) nie ma co lekceważyć takich doskwierających objawów :tak: i odpoczywaj dużo! A z pracą hmm... chyba co ma być to będzie, nie? Najważniejsza malutka ;-) To na pewno nie są łatwe rozmowy ale trzeba przetrawić temat :tak:

dusia Jak Mati? zeszła wysypka? Trzeba by od razu atakować wapnem ;-) i tzymam && !!!

czarnula 83 wiesz wydaje mi się że plastry i tak będą powodowały spadek libido bo działają tak samo jak tabsy tylko że omijają żołądek... też mam tą rozkminkę bo libido poniżej zera to mój duuuuży problem przy pigułkach.... zastrzyk mocno ryzykowny bo działa przez 3 mies i jak spowoduje skutki uboczne to nie przerwiesz działania jak przy tabsach czy plastrach, nie? Ja się zastanawiam nad spiralką. Bo tak myślę że jak zdecydujemy się na trzeciego bobasa to też tak za 4-5 lat. a chemią się katować tyle czasu... hmmm...

As dobrze że dziś lepiej :tak:

little nina, elvie, dorka zdrówka choruski!!!!!

Flaurka, Mysiochomis wszystkiego co najlepsze na kolejne 18-te urodzinki :-p!!!!

My już po obiadku :tak: Szanowny dogorywa, Julcia koloruje książeczki a ja nadrabiam :-D tzn nadrobiłam...
Wczoraj zrobiłam listę potrzebnych jeszcze rzeczy dla małej. Trochę tego jest... :sorry2: jak zus zrobi przelew za zwolnienie to zacznę po mału uzupełnianie braków i wykreślanie z listy;-) ahhh nie mogę się doczekać... :-D

Życzę wam majówki oby wam przeszły wszelkie dolegliwości, skurczyki i inne katarki!!!

Miłej niedzieli!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Paula tak jak napisałam wczoraj to wcale nie jest powiedziane że plastry spowodują spadek libido to zależy od organizmu ja przyklejałam je 2-3 lata a libido bez zmian seks kilka razy w tyg nawet 7 razy;-) tak że czarnula musisz sama wypróbować i sprawdzić .

reklama
Ja tylko na sekundę
Dokąd byłam na Milvane (tabletki) to było super i znosiłam je świetnie .
Jak przeszłam na Evra (plastry ,to w ciągu pół roku tak rozwaliłam organizm ,że lekarz za głowę się łapał .Co się dzieje .
Doprowadzenie do równowagi hormonów trwało prawie 2 lata .
Wszystko ostatecznie wróciło do normy po stosowaniu ok .roku tabletek Milvane .
Z tego wynika ,że właśnie te tabletki dla mojego organizmu odpowiadają i na pewno właśnie do tych wrócę .

Mój organizm szaleje totalnie po plastrach i absolutnie się nie nadają dla mnie .
Tam są zbyt wysokie dawki hormonów i to źle wpływa na funkcjonowanie niektórych organizmów .
Do takich należę ja .
Po plastrach miałam wszystko :
libido na poziomie 0
bóle i zawroty głowy ,
biegunki,
uderzenia gorąca,
trzesięnie rąk,
migreny,
omdlenia
bóle brzucha...

Do góry