reklama
Mysiochomis
:*
Także dziś chyba będę miała bezsenną noc okrutnie nie chce mi sie spać ...
Wykorzystam to i poczytam biogeografię bo w środę mam egzamin.
Mam nadzieję że Majóweczki się dziś wyśpią
Pozdróweczki :*
Wykorzystam to i poczytam biogeografię bo w środę mam egzamin.
Mam nadzieję że Majóweczki się dziś wyśpią
Pozdróweczki :*
Stokrotka812
Fanka BB :)
Ja też nie mogę spać. Wyśpijcie się za mnie...
sylwina87
Zaangażowana w BB
Witam majóweczki Ja już dzisiaj od 6 na nogach. Czeka mnie dzisiaj daleka podróż do domku. Skończyłam studia w Olsztynie i pora wracać do siebie a to ponad 300 km. nie wiem jak zniosę podróż.
Trzymam kciuki za wszystkie kobietki ich potrzebujących. Poza tym widzę że nie tylko ja cierpię na bezsenność. Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę pomimo tego że mróz za oknem straszny.
Trzymam kciuki za wszystkie kobietki ich potrzebujących. Poza tym widzę że nie tylko ja cierpię na bezsenność. Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę pomimo tego że mróz za oknem straszny.
Karolki
Podwójna mama:)
Witam o poranku
Dziewczyny mam nadzieje ze te skurcze Wam szybko przejda, jezeli nie prosze szybko podejdzcie albo do lekarza albo na izbe i poproscie o KTG. Odmowic nam nie moga juz w tym mcu, jak pisze As ona czuje te skurcze czasem ja w 1 ciazy nie czulama byly i to dosc nasilone. Pomimo brania nospy regularnie od 7 tyg ciazy 3 razy dziennie i to w podwojnej dawce.
Od wszystkich sie slyszy ze ten 6 mc jest najgorszy, skurczowy wlasnie i u nas na forum tez to sie potwierdza, niestety. Oby do 7 miesiaca;-)
Dziewczyny mam nadzieje ze te skurcze Wam szybko przejda, jezeli nie prosze szybko podejdzcie albo do lekarza albo na izbe i poproscie o KTG. Odmowic nam nie moga juz w tym mcu, jak pisze As ona czuje te skurcze czasem ja w 1 ciazy nie czulama byly i to dosc nasilone. Pomimo brania nospy regularnie od 7 tyg ciazy 3 razy dziennie i to w podwojnej dawce.
Od wszystkich sie slyszy ze ten 6 mc jest najgorszy, skurczowy wlasnie i u nas na forum tez to sie potwierdza, niestety. Oby do 7 miesiaca;-)
Stokrotka812
Sylwina gratuluję zakończonej sesji
Idę sprzątać. Zmęczona się czuję...
Idę sprzątać. Zmęczona się czuję...
Ja też czuję czasem skurcze. Ale nie są ona takie jak przy porodzie. Ja odczuwam je dokładnie tak,jak czasem w łydce-twardnieje mi brzuch i boli cały ok minuty (czasem krócej,czasem dłużej). To jest wtedy taki tępy ból,choć czasem i poczuje bardzo mocno. Na szczęście zdarza się raz na kilka dni bez szczególnej regularności.
she_84
dzien dobry dziewczynki! ja tylko na chwile przywitac sie bo zaraz tradycyjnie jak co niedziele zbieramy sie na obiad do rodzicow. ja dzis wyjatkowo dobrze spalam. tylko o 4 maly mnie kopniakami obudzil.
piszecie o skurczach a ja nic takiego nie czuje. trzymam kciuki zeby wszystki bylo dobrze!!! i zdrowka zycze przeziebionym i kciuki dla dusi!!! mnie juz przeziebienie chyba calkowicie odpuscilo, ufff.
milego dnia majoweczki i do pozniej!!!
piszecie o skurczach a ja nic takiego nie czuje. trzymam kciuki zeby wszystki bylo dobrze!!! i zdrowka zycze przeziebionym i kciuki dla dusi!!! mnie juz przeziebienie chyba calkowicie odpuscilo, ufff.
milego dnia majoweczki i do pozniej!!!
reklama
Witajcie .
Noc przespana w sumie spokojnie.
Miałam tylko 2 mocne skurcze ,które mnie obudziły.;-)
Jest trochę lepiej ,ale nie jakoś super .
Wiem doskonale ,że to wina stresu ,więc mam nadzieję ,że wkrótce minie ,bo sytuacja stresowa też już się wyjaśniła...
Pozdrawiam i miłego dnia babeczki.
Noc przespana w sumie spokojnie.
Miałam tylko 2 mocne skurcze ,które mnie obudziły.;-)
Jest trochę lepiej ,ale nie jakoś super .
Wiem doskonale ,że to wina stresu ,więc mam nadzieję ,że wkrótce minie ,bo sytuacja stresowa też już się wyjaśniła...
Pozdrawiam i miłego dnia babeczki.
Podziel się: