reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dusia kciuki zaciśnięte!

Udało się, czwarta próba aplikacji zakończona sukcesem.
Uciekam spać, dobrej nocki Majówki!
Oby jutrzejszy dzień był lepszy od dzisiejszego, przynajmniej dla niektórych z nas.

reklama
Także dziś chyba będę miała bezsenną noc :p:p okrutnie nie chce mi sie spać ...
Wykorzystam to i poczytam biogeografię bo w środę mam egzamin.

Mam nadzieję że Majóweczki się dziś wyśpią :)

Pozdróweczki :*

Witam majóweczki:) Ja już dzisiaj od 6 na nogach. Czeka mnie dzisiaj daleka podróż do domku. Skończyłam studia w Olsztynie i pora wracać do siebie a to ponad 300 km. nie wiem jak zniosę podróż.
Trzymam kciuki za wszystkie kobietki ich potrzebujących. Poza tym widzę że nie tylko ja cierpię na bezsenność. Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę pomimo tego że mróz za oknem straszny.

Witam o poranku
Dziewczyny mam nadzieje ze te skurcze Wam szybko przejda, jezeli nie prosze szybko podejdzcie albo do lekarza albo na izbe i poproscie o KTG. Odmowic nam nie moga juz w tym mcu, jak pisze As ona czuje te skurcze czasem ja w 1 ciazy nie czulam:no:a byly i to dosc nasilone. Pomimo brania nospy regularnie od 7 tyg ciazy 3 razy dziennie i to w podwojnej dawce.
Od wszystkich sie slyszy ze ten 6 mc jest najgorszy, skurczowy wlasnie i u nas na forum tez to sie potwierdza, niestety. Oby do 7 miesiaca;-)

Ja też czuję czasem skurcze. Ale nie są ona takie jak przy porodzie. Ja odczuwam je dokładnie tak,jak czasem w łydce-twardnieje mi brzuch i boli cały ok minuty (czasem krócej,czasem dłużej). To jest wtedy taki tępy ból,choć czasem i poczuje bardzo mocno. Na szczęście zdarza się raz na kilka dni bez szczególnej regularności.

dzien dobry dziewczynki! ja tylko na chwile przywitac sie bo zaraz tradycyjnie jak co niedziele zbieramy sie na obiad do rodzicow. ja dzis wyjatkowo dobrze spalam. tylko o 4 maly mnie kopniakami obudzil.
piszecie o skurczach a ja nic takiego nie czuje. trzymam kciuki zeby wszystki bylo dobrze!!! i zdrowka zycze przeziebionym i kciuki dla dusi!!! mnie juz przeziebienie chyba calkowicie odpuscilo, ufff.
milego dnia majoweczki i do pozniej!!!

reklama
Witajcie .
Noc przespana w sumie spokojnie.
Miałam tylko 2 mocne skurcze ,które mnie obudziły.;-)
Jest trochę lepiej ,ale nie jakoś super .
Wiem doskonale ,że to wina stresu ,więc mam nadzieję ,że wkrótce minie ,bo sytuacja stresowa też już się wyjaśniła...
Pozdrawiam i miłego dnia babeczki.

Do góry