reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie, ja tylko na chwile się przywitać.
Remont rusza dalej a ja ide na zakupy, bo starczy mi i Frankowi tego stukania, pukania.
Będę później, milej soboty ;-)

reklama
czarnula ja przez jakieś 2-3 lata używałam plastrów przed ciążą i jestem z nich jak najbardziej zadowolona i na pewno do nich wrócę po ciąży. Zadnego spadku libido nie miałam ani dodatkowych kg najfajniejsze jest to że trzeba o tym pamiętać raz w tyg a nie jak z tabletkami codziennie. Co do prezerwatyw to zdecydowanie nie przepadam i mój S też nie.

Wszystkiego najlepszego dla solenizantek!!!

nuta a to leczenie na NFZ to wszystkich zebów czy którys określonych, bo normalnie na NFZ to nie wszytskie zęby można zrobić

Dziewczyny u mnie coś się dzieje .
brzuch twardy jak kamień i nawet na chwilę nie odpuszcza.
Idą skurcze czasem bolesne ,a czasem nie ,ale po 5-6 na godzinę .
Na razie Nospa w maksymalnej dawce i czekam czy przejdzie .
Jak nie przejdzie w ciągu 3-4 godzin .
Jadę do szpitala .
Trzymajcie kciuki ...

nuta a to leczenie na NFZ to wszystkich zebów czy któryś określonych, bo normalnie na NFZ to nie wszystkie zęby można zrobić
kikolek wszystkich zębów tu masz cytat ze strony nfz

Kobiety w ciąży i w okresie połogu (42 dni od dnia porodu) mają prawo dodatkowo do:
  • leczenia kanałowego wszystkich zębów
  • usunięcia złogów nazębnych nie częściej niż 1 raz na 6 miesięcy
  • badania kontrolnego nie częściej niż 1 raz na kwartał
a tu link
Świętokrzyski Oddział Wojewódzki Narodowego Funduszu Zdrowia - Kielce
As trzymam kciuki aby było dobrze

reklama
Annte cos takiego jak opisujesz też miałam ;/ i tez dostałam te czopki dopochwowe. A ten ból w pachwinach okazał się węzłami chłonnymi bardzo powiększonymi. Dzień później miałam już powiększone węzły prawie wszedzie ;/ i to od jakiegoś dziwnego grzybowego pasożyta... :baffled::baffled: 2 miesiące to leczyłam... Gin powinien przyjąć cię w takim przypadku bez problemu...

As kciuki dla Cie &&&&&&&&&&&&&&

Ja dziś mam znów jakiś dzień na zasuwanie... Od ana w sklepie 4 godziny. Później robiłam obiad i sprzątałam moją szafkę z ubraniami (w jednym czasie) :szok::szok::szok::szok: Po obiedzie zaczęłam robić faworki...

W ogóle w ciąży mam ochotę na pieczenie, ale tylko na to... nawet nie myślę żeby później to jeść :-p:-p

Pozdrówka :*

Do góry