reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja dziś byłam na glukozie, i nikt mnie nie poinformował o tym, że nie można chodzić, dużo nie przeszłam, może z 200 m, póżniej leżałam. Mam nadzieję, że wynik nie jest zakłamany.

reklama
Zuzinka cale szczescie ze tylko tak sie skonczylo:tak:Trzymam kciuki zeby skonczylo sie na siniaku:tak:
Martaik nie jestes wyrodna matka:no: Czasami tak sie zdarza:tak:Dobrze ze maly nie polkna bateri:tak:

no wlasnie tez słyszlam ze nie mozna sie ruszac po tej glukozie wiec jak pojde to biore ksiazke albo gazete zeby sie nie wynudzic w koncu to 2 godz czekania :eek:

No ja właśnie niedługo bede musiała iść zrobić ten cukier. A coś mi sie obiło o uszy, żeby samemu glukozę w aptece kupić, wiecie jak to faktycznie wygląda?

Dziewczyny - współczuję tak niemiłych przeżyć, dobrze, że wszystko jest ok.
Ja dzisiaj od rana leże - dokuczają mi straszne bóle stawów, co prawda od jakiegoś czasu, ale to, co się dzieje dzisiaj przebiło wszystko :confused2:. Prawa noga od biodra do kolana boli niemiłosiernie, nie da się ani siedzieć, ani leżeć w żadnej pozycji. Wzięłam apap i czekam na jakieś efekty, oby coś pomogło :no:
Co do skurczy - mam to samo, lekarz kazał brać magnez. z tym, że mnie skurcze łapią stopy :-( Czy Wy też cierpicie na takie bóle kostno - stawowe?

Mi nic takiego nie dokucza. Chociaż jak napisałaś to będę szukać u siebie objawów:) i może nawet coś znajdę...:)
Mam pytanie czy apap można brać w ciąży? Pan w aptece powiedział wczoraj mojemu Ł. że w ciąży żadnych przeciwbólowych nie można... Tak więc wczoraj prawie umarłam z bólu, ale głowy... Znów niestety migrena- dawno jej nie było.

paulinka Apap mozna ja biore Panadol ktory tez mozna:tak:Wspolczuje migreny:-( Ja tez mam co jakis czas,ostatnio na poczastku ciazy przy zatokach:no: Wzielam dwa panadole i lezalam pol dnia i naszczescie przeszlo:tak:
Ja nie kupuje gulkozy bo u nas maja w laboratorium:tak:

reklama
No ja właśnie niedługo bede musiała iść zrobić ten cukier. A coś mi sie obiło o uszy, żeby samemu glukozę w aptece kupić, wiecie jak to faktycznie wygląda?
Badanie wygląda w ten sposób, że najpierw dostajesz skierowanie na krzywą cukrową od lekarza, nastepnie idziesz do apteki i kupujesz wskazaną przez lekarza dawkę glukozy i z tą glukoza idziesz do laboratorium gdzie robią Ci badanie.

Zuz-Inka współczuję przeżyć, dobrze że nic się nie stało.
Paulinka wolno brac Apap i Paracetamol.

Do góry