reklama
natalka1704
Fanka BB :)
no wlasnie tez słyszlam ze nie mozna sie ruszac po tej glukozie wiec jak pojde to biore ksiazke albo gazete zeby sie nie wynudzic w koncu to 2 godz czekania
little_nina
No ja właśnie niedługo bede musiała iść zrobić ten cukier. A coś mi sie obiło o uszy, żeby samemu glukozę w aptece kupić, wiecie jak to faktycznie wygląda?
natalka1704
no ja wiem ze musze kupic sama , ale moze to zalezy od laboratoriumNo ja właśnie niedługo bede musiała iść zrobić ten cukier. A coś mi sie obiło o uszy, żeby samemu glukozę w aptece kupić, wiecie jak to faktycznie wygląda?
she_84
wlasnie mialam zadac to samo pytanie bo ja ta glukoze bede tez musiala sama kupic, mysle ze w aptece nam doradza, ja w necie znalazlam takie cos:
Glucosum, substancja, 80 g - Portal Dbam o Zdrowie
dziewczyny, ktore juz mialy, same kupowalyscie? czy to o to chodzi?
Glucosum, substancja, 80 g - Portal Dbam o Zdrowie
dziewczyny, ktore juz mialy, same kupowalyscie? czy to o to chodzi?
anik.
Mama Krzysia :)
Dziewczyny - współczuję tak niemiłych przeżyć, dobrze, że wszystko jest ok.
Ja dzisiaj od rana leże - dokuczają mi straszne bóle stawów, co prawda od jakiegoś czasu, ale to, co się dzieje dzisiaj przebiło wszystko . Prawa noga od biodra do kolana boli niemiłosiernie, nie da się ani siedzieć, ani leżeć w żadnej pozycji. Wzięłam apap i czekam na jakieś efekty, oby coś pomogło
Co do skurczy - mam to samo, lekarz kazał brać magnez. z tym, że mnie skurcze łapią stopy :-( Czy Wy też cierpicie na takie bóle kostno - stawowe?
Ja dzisiaj od rana leże - dokuczają mi straszne bóle stawów, co prawda od jakiegoś czasu, ale to, co się dzieje dzisiaj przebiło wszystko . Prawa noga od biodra do kolana boli niemiłosiernie, nie da się ani siedzieć, ani leżeć w żadnej pozycji. Wzięłam apap i czekam na jakieś efekty, oby coś pomogło
Co do skurczy - mam to samo, lekarz kazał brać magnez. z tym, że mnie skurcze łapią stopy :-( Czy Wy też cierpicie na takie bóle kostno - stawowe?
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Mi nic takiego nie dokucza. Chociaż jak napisałaś to będę szukać u siebie objawów i może nawet coś znajdę...
Mam pytanie czy apap można brać w ciąży? Pan w aptece powiedział wczoraj mojemu Ł. że w ciąży żadnych przeciwbólowych nie można... Tak więc wczoraj prawie umarłam z bólu, ale głowy... Znów niestety migrena- dawno jej nie było.
Mam pytanie czy apap można brać w ciąży? Pan w aptece powiedział wczoraj mojemu Ł. że w ciąży żadnych przeciwbólowych nie można... Tak więc wczoraj prawie umarłam z bólu, ale głowy... Znów niestety migrena- dawno jej nie było.
paulinka Apap mozna ja biore Panadol ktory tez moznaWspolczuje migreny:-( Ja tez mam co jakis czas,ostatnio na poczastku ciazy przy zatokach Wzielam dwa panadole i lezalam pol dnia i naszczescie przeszlo
Ja nie kupuje gulkozy bo u nas maja w laboratorium
Ja nie kupuje gulkozy bo u nas maja w laboratorium
reklama
Stokrotka812
Badanie wygląda w ten sposób, że najpierw dostajesz skierowanie na krzywą cukrową od lekarza, nastepnie idziesz do apteki i kupujesz wskazaną przez lekarza dawkę glukozy i z tą glukoza idziesz do laboratorium gdzie robią Ci badanie.No ja właśnie niedługo bede musiała iść zrobić ten cukier. A coś mi sie obiło o uszy, żeby samemu glukozę w aptece kupić, wiecie jak to faktycznie wygląda?
Zuz-Inka współczuję przeżyć, dobrze że nic się nie stało.
Paulinka wolno brac Apap i Paracetamol.
Podziel się: