reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Flaurka,ja mialam w zeszlym tygodnio kanalowe-niedokonczone i dostalam znieczulenie.Wczoraj tez powinnam i bardzo bym chciala,bolalo jak nie wiem co :confused2: Ja na rtg sie nie zgadzam w ciazy.Do konca nie wiele,w razie czego bedzie sie jakos wytrzymywalo-chyba,ze bedzie tragicznie,to co innego.Zobaczymy za 2 tyg co wykombinuja,bo ma byc mikroskopowo i cos tam jeszcze.Hm...:eek:
Ok,mieszkanie sprzatniete,pralka i zmywarka skonczone i wyladowane,dziecie wstalo szanownie po 8:30 z mega wielka pielucha i dziekuje ze tylko body miala lekko wilgotne:sorry:Maz w pracy,zwierzaki najedzone i spiace.Leo wlasnie sie obudzil i zaczyna skakac po pecherzu-drugie sniadanko widocznie juz dotarlo ;-)
O ile nic sie nie wydarzy,to moze w koncu poznym popoludniem pojade na zakupy wyprzedazowe :tak:
Ah...zapomnialam,za procesujace sie trzymam kciuki.U nas rozprawa w PL w czwartek,ale wiem ze to nie koniec(stres mnie zjada,wiec moje zle samopoczucie jest zwiazne i z tym).Tylko mnie lekko szlag trafia,bo faktycznie prawo polskie jest irracjonalne,chyba tylko po to zeby sedziow dobrze oplacac i urzedom placic,cos co powinno byc oczywiste przeciaga sie w nieskonczonosc :confused2::confused2::confused2:
Milego dnia Kochane,ide powyszywac troche ;-)

reklama
Kilolek dopiero doczytalam,przepraszam :zawstydzona/y: Jak sie czujesz?To,ze obolala to rozumiem,ale poza tym?Moze jak nie za bardzom,to warto sie przejsc do lekarza?
Uwazaj na siebie Kochana i Wy tez Reszto Majoweczek!

hejka!
ja juz po sniadanku, przydało by się pozmywać ale tak się nie chce :) potem się wezme za to, wstawiłam pranie i niedługo bedzie trzeba pomyslec co zrobic na obiad :)

Dzieki, fiore ogólnie nie jest źle. Wczoraj mi się nieźlew glowie kręcilo i ogólnie fatalnie ,brzuch co prawda stanął na bacznośc ale mała się ruszala i to bez paniki jakiejs. A dzisiaj to ogólne obicie ale zdziwiona jestem, w sumie juz wczoraj byłam, bo w pierwszym momencie to byłam przekonana, ze tak tylko lekko klepnęłam a po reakcji kregosłupa wcale nie bylo tak lekko.

dzien dobry dziewczynki! ja sobie dzisiaj pospalam na maxa - po 23 sie polozylam a otworzylam oczy o 10.30! z jedna przerwa na siusiu w nocy :) moj Stas rzadko naciska mi na pecherz a dzisiejszej nocy mi calkowice darowal :) sniadanko juz zjadlam, posprzatalam domek wczoraj, obiadek tez mam od wczoraj wiec dzisiaj bedzie dzien lenia :) po poludniu mamy jechac na zakupy wiec sie troche dotlenie :)
pozdrawiam i zycze Wam milego dnia!

Witam kochane :-)
U nas zaspypane wszystko a dalej sypie super podoba mi się taka zima...
Mam taki problem nic mnie nie boli, ale ciagle mi sie wydaję ,że chce mi sie sikać :eek: chodzę do WC a tam nic , myślicie ,żę to jakieś zapalenie, przeziebienie,któraś tak ma????

Kilolku, uwazaj na siebie!
Ja tymczasem sie zegnam i ide w kimono. Mam nadzieje, ze bede lepiej spala niz wczoraj, bo mam dosc goraco. Za to bylismy wieczorem nad morzem troche poplywac :)

Witam kochane :-)
U nas zaspypane wszystko a dalej sypie super podoba mi się taka zima...
Mam taki problem nic mnie nie boli, ale ciagle mi sie wydaję ,że chce mi sie sikać :eek: chodzę do WC a tam nic , myślicie ,żę to jakieś zapalenie, przeziebienie,któraś tak ma????

No mi to wyglada na zapalenie pęcherza , ale to tez z reguły tam szczypie wtedy badz boli itp jedz i pij żurawinke to pomaga . a najlepiej jak cie cos niepokoi to do ginka zadzwon po co masz sie zamartwiac .

reklama
Oj dziewczyny współczuje przebojów Fiore tobie z zębem a Tobie Kilolek z upadkiem. Ja jak wczoraj szłam na rynek to szłam bardzo powoli żeby się nie wywrócić bo tak ślisko było. Trzeba na siebie uważać. Wikasik zazdroszczę lata i możliwości pływania w morzu jak ja bym chciała lato:-)

Do góry