reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

suse jak po USG?
little_nina zeby wszystko poszlo po Twojej mysli:tak:Trzymam kciuki:tak:
anetka gratuluje udanego egzaminu:tak:
fiore na pewno bedzie dobrze!!!!!Super ze Twoj m w domu:tak:
Suzi bedzie dobrze, wracaj szybko:tak:
Dzien dobry:tak: Ja dzis do ok 15 jestem sama:tak: Po poludniu Misia bedzie miala gosci, ok 16 G kuzyn przyprowadzi swoja corke,a o 17 G siostra nam podrzuci swoja corke:tak: Dziewczynki sa wieku Misi wiec beda sie dobrze bawic:tak: Ja dzis mam labe, jutro ide do fryzjera:-) Dzis robimy druga ture pierniczkow,a to pierwsza tura juz ozdobiona IMG_0104.jpg
Milego dnia dziewczyny

reklama
Witajcie kochane .
Ja tylko na chwilkę przekazać wieści.
suzi nadal w szpitalu i nie wiadomo kiedy ją wypuszczą.
Musi pozostać na obserwacji.
Kciuki nadal potrzebne .

a ja od wczoraj chodzę wsciekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po kąpieli jak wstawałam z wanny to zakręciło mi się w głowie,chciałam się potrzymać parapetu i złapałam ręką ,ściagając telefon ,który tam leżał .
Pociągnełam za smycz i tel od pociągnięcia odbił od szyby i wpadł do wanny z wodą .:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po prostu się wykąpał choć tego w planach wcale nie miałam.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dziś dał się jakoś uruchomić ,ale połowa funkcji jeszcze nie działa :no::no:

Ech niespodzianki....:-D:-D:-D
Miłego dnia mamuśki.:tak::-):-)

czesc kochane
ja dzis juz w lepszym nastroju, po tyg dolowania dzis jakies swiatelko.
suzi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&bedzie dobrze
suse jak po polowkowym?
little_nina bedzie ok
as sypki ryz bardzo dobrzy wyciaga , ja raz utopilam tel i ryz mi go uratowal.tylko nie wiem czy zadzila po takim czasie bo to raczej odrazu trzeba dzialac .

milego dnia

Jestem najszczesliiwsza mamusia mojego synka oraz dzisiaj ujawnionej dziewczynki:-)
Wszystko rozwija sie prawidlowo....mala cos do nas mowila nawet i wymachiwala lapkami...jednak marzenia sie spelniaja....to najpiekniejszy prezent urodzinowo-swiateczny!
Dziekuje za kciuki

suse - gratuluję i szczerze.. zazdroszcze;p

& dla potrzebujących!

nerwy w ciąży? tak się wczoraj wkurzyłam na moją matkę, że całą noc nie spałam i brzuch boli mnie do dzisiaj. I - uwaga - pojawiła się zgaga, która (jeśli scenariusz się powtórzy) będzie trwała do końca ciąży, przypominając o sobie codziennie. "Myśl pozytywnie"...

As - ja swój tel wrzuciłam do muszli klozetowej.. tel to rzecz nabyta, ważniejsza jesteś Ty i Maluszek:) uważaj z gwałtownym wstawaniem - u mnie każdorazowo kończy się to zawrotami głowy i czasem zemdleniem (akurat taki mój urok, że mdleję parę razy w tyg). Ale Ty pewnie o tym wszystkim wiesz:) poudawałam sobie za to, że daję mądrą radę:)

miłego dnia Kochane

Suse, gratulacje:)
Little nina - wszysko musi się udać:)
Suzi, myślami jestem z Tobą, wracaj do nas szybko:)
Ja dalszy ciąg doła także nie zasmucam tylko uciekam...

reklama
suse gratuluje córeczki i bardzo zAzdorszczę ....Ja też jestem mama cudnego 4 letniego synka i ??? mam nadzieje że córeczki ....:sorry:

Do góry