reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Witam z rana, ja wstałam dzisiaj z koszmarnym bólem głowy:crazy:
A z leżakowania nic nie będzie - dziś na 12.15 msza w 80 urodziny mojej babci a potem rodzinna nasiadówa. Zaraz muszę jechać do cukierni odebrać tort, który zamówiłam na tą okoliczność.
Do wieczora Dziewczynki. Miłej niedzieli:happy2:

Witajcie!
Wczorajszy wieczor sie udal,dzis tez musi bo S zajal sie prezentami wczoraj dla dzisiejszych gosci.Glupio tylko tak bylo sie co jakis czas klasc na kanape w obecnosci znajomego,ale sila wyzsza-my wazniejsi,R byl wyrozumialy ;-)
Milego dnia Majoweczki!!!

dzien dobry wszystkim! ja wczoraj caly dzien przelezalam w lozku i dzisiaj juz mi troche lepiej chociaz katar nadal meczy. dzisiaj tez postanawiam zostac w domku i jutro mam nadzieje za calkowicie mi przejdzie :) martwi mnie tylko ta opryszczka bo mi 2 sztuki wyskoczyly, jedna w nosie jedna pod :/ zawsze tak mialam przy przeziebieniu ale ludzilam, ze tym razem mnie oszczedzi. mam nadzieje, ze to naprawde nie ma wplywu na dzidzie. pozdrawiam i zycze spokojnej niedzieli!

a mi już dzisiaj odetchały się uszy, ehh jak to dobrze nie miec szumów w uszu i słyszec wszystko co sie dzieje dookoła, jeszcze tylko musze zaczac czuc zapachy i wszystko bedzie ze mna ok hehe najbardziej mnie meczy w nocy kaszel suchy, ehh jeszcze kilka dni i mam nadzieje ze wszystko minie :)

ja od rana sprzatam......wkoncu swieta juz blizko:happy: szkoda tylko,ze na świeta nie bede miec prezentu takiego jak chciałam:-(
Byłam pewna,że będe już wiedzieć co jest w brzuszku.. no ale cuzz.

Witam na szybko, bo G zaraz podaje obiad:-) U nas ok, wczoraj dwa razy twardnial mi brzuch ze musialam sie polozyc:baffled:,ale za to pozniej maluch sie tak wiercil ze mi to wynagrodzil:tak:
Jutro zajrze na dluzej. Milej niedzieli zycze:tak:
pieszczeoszka ja tez chyba nie bede miala takiego prezentu na swieta,pewnie dopiero po:tak:Nie martw sie nie jestes sama:tak:

Mnie dopadło jakieś przemęczenie. Nie czuje się zbyt dobrze i strasznie mnie mdli...
Mam nadzieję, że do wieczora mi przejdzie bo za szofera muszę robić ;)

Dziewczynki ja tylko na chwilkę .
Dostałam sms od suzi.
Od wczoraj jest w szpitalu.
Ciśnienie poszło mocno w górę i nie było wyjścia.
Trzymajcie kciuki .

U nas w miarę oki .
Jest lepiej ,a nawet dużo lepiej .
Dziś byłam z psami na dłuższym spacerze ,a wczoraj pół dnia przesiedziałam w kuchni coś tam szykując ,gotując ...
I powiem tak -to pierwszy raz kiedy po takim wysiłku nie musiałam brać nospy !!!!!
Wystarczyło trochę poleżec i brzuch puszczał...:tak::tak::-):-)
Coraz bardziej wierzę w to ,że tym razem będzie dobrze .
Aha !!!
Wg ostatniego USG dziś zaczynamy 19 tydzień .
Yupppiiii :-D:-D:-D

reklama
Do góry