reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Co do zwiększenia VATu- z doświadczeń z zeszłego roku już wiadomo że takie rzeczy podrożeją znacznie bardziej niż na to wskazywałaby zwiększona stawka. Nic tylko dzieci rodzić ;)

Co o wiatru, mieszkam w domku na piętrze i brzmiało jakby dach miał odlecieć.

A mój TŻ znowu zaczyna dziwne jazdy. Tym razem boli go strasznie to że moge sie teraz obijać. Siedze na chorobowym, mieszkam z rodzicami jeszcze, więc mam pełen luz i niewiele jest rzeczy poza moimi zwierzętami które muszę zrobić, a on chciałby żebym pracowała, wstawała bladym świtem i nie wiadomo co robiła. Tiaa...

reklama
Suzi kciuki zascisniete daj znac jak po:tak:
Ja dzis mam wizyte na 15:tak: USG na pewno nie bede miala moze chociaz poslucham serduszka:tak: Co do opieki nad malenstwem po porodzie G napewno wezmie 2tyg urlopu lub zwolnienia na mnie.Po ostatnim cc dostal 2tyg zwolnienia na mnie:tak: Potem ja sama bede ale to tylko 1 dziecko bi G bedzie zawozil mala ja nawyzej po nia pojde:tak: mam jeszcze przeciez prawie 15-latka w domu to mam nadzieje ze bedzie chcial pomoc ale nie chce go zmuszac:tak:
Pieszczoszka ja nawet po pierwszym porodzie nie pamietam czy bolalo czy nie najwazniejszy byl synus:tak:
Suse nie martw sie wszystko bedzie ok:tak: Dasz rade:tak:
Wlasnie co do wichury to myslalam ze nam balkon zerwie(mieszkamy na 4 pietrze):shocked2:G co chwile wychodzi i cos poprawial na balkonie:-D Co rusz sie budzilam a juz o 6.30 mialam calkowita pobudke bo moja corcia sie obudzila:tak:
To narazie tyle ide szykowac obiad a potem szykowac sie do lekarza:tak:

Witam jestem nowa na forum termin mam na 23 maj:)miło jest móc dzielić się swoimi spostrzeżeniami i przemyśleniami z innymi którzy są w takiej samej sytuacji:)

Hey!
Mam nadzieje,ze u Was ok,trzymam kciuki za ktore potrzeba i za ktore nie potrzeba tez ;-)
Ja mam humor nie za ciekawy.Z mezem przeprowadzilam rozmowe i na zakonczenie poslalam go "w diably"(my sie nigdy nie klocimy,a to moze nasza 3dyskusja w zyciu),z Mama podobnie,a na ulicy prawie facetowi w samochod kopnelam,bo wjezdzajac na chodnik zaczal na mnie trabic:wściekła/y: zeby mu miejsce zrobic-kuzwaaa.Mam dosc moich hormonow i ludzi,ktorzy nie potrafia tego zrozumiec:wściekła/y:

Witam jestem nowa na forum termin mam na 23 maj:)miło jest móc dzielić się swoimi spostrzeżeniami i przemyśleniami z innymi którzy są w takiej samej sytuacji:)
Witaj:-) Rozgość sie i pisz z nami o czym tylko masz ochotkę:)

Fiore serce Ty moje...:* życzę duzo zdrowka i cierpliwości oraz zrozumienia od otoczenia:tak:

A ja... jutro ide na oddzial patologii ciąży :-(

Tak mam sie rano zglosic do przyjecia. Skierowanie mam:-( ale mam nadzieje ze dobiora odpowiednie leki, porobią badania i puszcza mnie do domku:tak: no a co najważniejsz mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok:-(

reklama
Tak mam sie rano zglosic do przyjecia. Skierowanie mam:-( ale mam nadzieje ze dobiora odpowiednie leki, porobią badania i puszcza mnie do domku:tak: no a co najważniejsz mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok:-(
kochana jestem z tobą będzie dobrze myśl pozytywnie chociaż to trudne i łatwo powiedzieć
mocno mocno trzymam kciuki!!!!
witam nową mamę:-)

Do góry