reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Własnie wrociłam z udanych zakupów:D najpierw wpadłam z mama do nowo otwartej hali z ubraniami uzywanymi i kupiłam śpioszki,body w stanie idealnym chyba z 10 sztuk i zapłaciłam za to 10zł :) pozniej pojechałam do C&A i tam jest przecena na wszystko -25% i sa swietne ubrania ciazowe kupiłam bluzke za 14 zł !!! i spodnie swietne ciazowe za 90zł pozniej wkleje spodnie w odpowiednim watku to same ocenicie :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, ja juz swiruje, mam nieustające urojenia:( wciaz mysle ze mam jakas infekcje, wielowodzie i mase innych rzeczy sobie jeszcze wymyslam:( a do tego wrocily wspomnienia dotyczace tego ze stas przezyl tylko cudem...calym czas mysle o tym dlaczego moje lozysko sie wtedy nie rozwinelo prawidlowo i czy teraz sie to nie powtorzy...a do tego nawdychalam sie dzis przez chwile jakiegos gownianego kleju od nowych butow i rozbolała mnie głowa, nie wiem czy ze stresu, czy od kleju, teraz siedze i mysle czy nie zatrułam dziecka...czy ja jestem normalna?

kochana nie mysl tak negatywne prosze Cie ! ja niedawno tez zklejałam buty i zapach kleju tez mnie podraznił ale napewno nic sie nie stanie.... Wiem,że teraz jestesmy w ciazy i jestesmy za bardzo przewrazliwione na pewne sprawy. Napewno jest wszystko wporzadku:) kiedy masz kolejna wizyte u gin. ?

za dwa tygodnie, kurcze...mnie dobija cały czas to ze nie wiem jaka była przyczyna hipotrofii u Stasia, ale tego nie da sie jednoznacznie stwierdzic, tak wiec mozna domniemywac ze powodem byl stres ale to tylko przypuszczenia...nigdy nie zapomne profesora ktory mnie operował i powiedział do lekarzy ktorzy byli przy mnie:" jesteśmy swiadkami cudu, to dziecko nie powinno było przezyc...", wtedy postanowilam ze wiecej dzieci miec nie bede aby nie igrac z losem...ale szybko zmieniłam zdanie

Ja po urodzeniu byłam prawie rok w szpitalu na chore nerki i to ,że żyje też jest cudem. Lekarz mojej mamie powiedział wprost żeby sie nie przyzwyczajała do dziecka bo pewnie nie przezyje.. a jednak jestem:) nie martw się bedzie dobrze pozatym wizyta juz blizko :) w sumie do mojej wizyty tez juz nie daleko.

chciałabym juz urodzić, juz miec namacalny dowod na to ze z moim Skarbem jest wszystko w porzadku... marzę już tylko o tej chwili gdy wszyscy bedziemy razem w domu, gdy moje dzieci sie poznają:)

chciałabym juz urodzić, juz miec namacalny dowod na to ze z moim Skarbem jest wszystko w porzadku... marzę już tylko o tej chwili gdy wszyscy bedziemy razem w domu, gdy moje dzieci sie poznają:)
Lepiej jeszcze poczekaj;-);-)A tak serio Marta nie martw się na zapas. Przecież masz piękne roczne dziecko i juz niedługo będziesz miała drugie. Obejrzyj sobie jakąś komedię, albo idź na spacer i odpręż się. Wszystkie majóweczki są szczególnie chronione i nic im nie dolega, pamiętaj o tym :*

reklama
Dzięęęęękuje serdecznie, naprawde :) teraz to już napewno pójde :-)

A najgorsze jest to że wiem że one NIGDY nie wyjdą bo już nie mają gdzie, normalnie nie ma już na nie miejsca.
Little_nina ja też sie boje, że moje sie kiedyś objawią i pokrzywią mi wszystkie zęby, a mam w miarę równe :tak:Ale chyba nie będzie tak źle...Nie wiem czy teraz w ciąży można usuwać, bo ta koleżanka miała przez tydzień gorączkę po tym zabiegu. Nie chcę Cię straszyć tylko pamiętam dokładnie jak to było:eek:
Pieszczoszka gratuluję udanych połowów :-)

Do góry