reklama
czarnula83
Fanka BB :)
hejka Dziewczyny
nie pisałam bo weny nie miałam
czytałam co się stało dla tej dziewczyny Emi i poprostu brak słow, 3 dzieci stracić - ehh to musi byc ból. nawet nie chce mi sie o tym myslec bo az płakac mozna było
u mnie wszystko ok
pozdrawiam Was i pewnie odezwe sie pozniej
nie pisałam bo weny nie miałam
czytałam co się stało dla tej dziewczyny Emi i poprostu brak słow, 3 dzieci stracić - ehh to musi byc ból. nawet nie chce mi sie o tym myslec bo az płakac mozna było
u mnie wszystko ok
pozdrawiam Was i pewnie odezwe sie pozniej
Witam poniedziałkowo, nadrobiłam zaległości w czytaniu bo wczoraj miałam nalot gości i wieczorem byłam tak padnięta, że nawet nie włączyłam kompa
Dziś za to mam big lenia. Jestem sama w domu i miałam tyle planów, że tyle zrobię a póki co zjadłam tylko śniadnie i ogarnęłam domek
Tak czytam o Waszych mieszkaniach i domkach i jakoś człowiekowi lżej na sercu. My też walczymy z wykańczaniem góry, też mamy kredyt budowlany jeszcze 15 lat do spłacania ( a starczył on tylko na zrobienie dołu i podniesienie góry). Bardzo chciałabym zdążyć chociaż z częścią góry do maja bo na dole mamy niestety tylko jeden pokój a w 4 to już łatwo nie będzie. Pomocy finansowej też żadnej nie mamy ale przynajmniej wszystko zawdzięczamy sobie
Dziewczyny mające dzisiaj wizytę - trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
As,powodzenia u okulisty
Dziś za to mam big lenia. Jestem sama w domu i miałam tyle planów, że tyle zrobię a póki co zjadłam tylko śniadnie i ogarnęłam domek
Tak czytam o Waszych mieszkaniach i domkach i jakoś człowiekowi lżej na sercu. My też walczymy z wykańczaniem góry, też mamy kredyt budowlany jeszcze 15 lat do spłacania ( a starczył on tylko na zrobienie dołu i podniesienie góry). Bardzo chciałabym zdążyć chociaż z częścią góry do maja bo na dole mamy niestety tylko jeden pokój a w 4 to już łatwo nie będzie. Pomocy finansowej też żadnej nie mamy ale przynajmniej wszystko zawdzięczamy sobie
Dziewczyny mające dzisiaj wizytę - trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
As,powodzenia u okulisty
Carmella
Mama Marcela :)
a ja jadę na badania krwi i moczu i do weterynarza
fiore
Czarna milo czytac Cie spowrotem ;-)
Ja zakonczylam male sprzatanko,corcia pomagala.Potem wsunela obiadek,ja wcisnelam kawalek ciemnego chlebka w siebie i tak sobie teraz lezymy i patrzymy-ja w pc,ona w tv(podnosi jej sie temperatura i taka spokojna jest:-().
S wraca za ok 2 h z pracy,wiec do tej pory sobie polezymy.Ksiazki z biblioteki mi sie skonczyly,wiec zarzuce dvd-"Wywiad z Wampirem" :-)
Ja zakonczylam male sprzatanko,corcia pomagala.Potem wsunela obiadek,ja wcisnelam kawalek ciemnego chlebka w siebie i tak sobie teraz lezymy i patrzymy-ja w pc,ona w tv(podnosi jej sie temperatura i taka spokojna jest:-().
S wraca za ok 2 h z pracy,wiec do tej pory sobie polezymy.Ksiazki z biblioteki mi sie skonczyly,wiec zarzuce dvd-"Wywiad z Wampirem" :-)
czarnula83
a mój mały wczoraj też się źle poczuł bo aż o 23 przyszedl do mnie do salonu i zwymiotował mi na dywan chyba za duzo wczoraj słodkości zjadł
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Już po wizycie wreszcie moge odstawić duphaston na podtrzymanie i moge zaczac jesc normalne witaminki dzidzia była tak ruchliwa na usg,że masakra hehe rączki nie przestawały się ruszać niestety płeć nadal jest mi nie znana nastepna wizyta 5 grudnia może wtedy Teraz musze zrobić kolejne badanie moczu i morfologie
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
WItam się poniedziałkowo;-)
Tak piszecie o domach ...my bedziemy wlasnie robic pokoik dla dzieciaczka,tzn. przygotowujemy go bo wczesniej mielismy duza garederobe. No i teraz zasatanawiam sie gdzie pomieszcze te wszystkie rzeczy 3 rowery itp...ehh jakos trzeba dac rade My mieszkamy w kamienicy i mieszkanko tez ma 100m. Nie jest to mieszkanie wykupione tylko jak by to powiedziec "lokatorkie". Sa wady i zalety duzych mieszkan np ogrzewanie zimą spędza mi sen z powiek no ale coz...
Ja wczoraj po 22 dostalam tel od kolegi ze jego zona jest w szpitalu bo krwawi:-( w czweartek miala miec bbadania prenatalne i to byl 12/13 tc. A lekarz twierdzi ze ciaza zatrzymała sie na ok 6/6,5 tc A on byla na wizycie w 8tc i bylo serduszko:-( czy to jest mozliwe aby tyle nosić ciąze obumarła?:-(
Dila powodzenia:*
Czy jeszcze ktos ma w tym tyg. wizytę?
Tak piszecie o domach ...my bedziemy wlasnie robic pokoik dla dzieciaczka,tzn. przygotowujemy go bo wczesniej mielismy duza garederobe. No i teraz zasatanawiam sie gdzie pomieszcze te wszystkie rzeczy 3 rowery itp...ehh jakos trzeba dac rade My mieszkamy w kamienicy i mieszkanko tez ma 100m. Nie jest to mieszkanie wykupione tylko jak by to powiedziec "lokatorkie". Sa wady i zalety duzych mieszkan np ogrzewanie zimą spędza mi sen z powiek no ale coz...
Witaj Qcz;-) Bardzo mocno Wam kibicuje teraz musi byc dobrzeCzesc dziewczyny!
Chcialam sie przywitac. Do tej pory siedzialam tylko na staraczkach-mamusiach 2012 i obiecalam sobie, ze dolacze do majowek dopiero jak skoncze I trymestr ze wzgledu na wczesniejsze straty.
Pieszczoszka bardzo sie ciesze ze wszyskto ok :-) I dzidzia taka ruchliwa;-) supcioJuż po wizycie wreszcie moge odstawić duphaston na podtrzymanie i moge zaczac jesc normalne witaminki dzidzia była tak ruchliwa na usg,że masakra hehe rączki nie przestawały się ruszać niestety płeć nadal jest mi nie znana nastepna wizyta 5 grudnia może wtedy Teraz musze zrobić kolejne badanie moczu i morfologie
Ja wczoraj po 22 dostalam tel od kolegi ze jego zona jest w szpitalu bo krwawi:-( w czweartek miala miec bbadania prenatalne i to byl 12/13 tc. A lekarz twierdzi ze ciaza zatrzymała sie na ok 6/6,5 tc A on byla na wizycie w 8tc i bylo serduszko:-( czy to jest mozliwe aby tyle nosić ciąze obumarła?:-(
Dila powodzenia:*
Czy jeszcze ktos ma w tym tyg. wizytę?
Podziel się: