reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Przed ciążą żywiłam sie zdrowo, a teraz widzę u siebie zamiłowanie do niezdrowych produktów. Na nabiał nie mogę patrzeć za bardzo...a ostatnio tak ciężko mi sie wstaje. Czuję takie zmęczenie i senność.

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie bo mnie to strasznie ciekawi a zarazem irytuje od jakiegoś czasu nie wiem 2 tygodnie tydzień czuje jakbym miała taką góle w gardle i cały czas mi się " podnosi " cho nie jest mi niedobrze nie mam mdłosci i nie wymiotuje poprotu czuje sie tak jakby mi cały czas ktoś wpychał palce do gardła. Słyszałam że podobno w trakcie ciąży może odezwac sie tarczyca nie wiem czy to jest to ,,,
Czy któras z was miała albo ma podobnie ?? Wizyte mam 23.11 mam to zgłosic mojej gin ??

Zaneta jeśli chodzi o klinikę prywatną na Łubinowej (wspomniana przeze mnie w Katowicach Ochojcu), to słyszałam od kilku koleżanek, że jest tam super (jeśli chodzi o warunki pobytu i personel). Z drugiej strony jednak, jeśli są jakieś komplikacje z noworodkiem po porodzie to przewożą go do innego wyspecjalizowanego szpitala, a to wiadomo czas, który w takiej sytuacji jest najważniejszy! Klinika posiada kontrakt z NFZ (nie wiadomo jak z limitem za świadczenia medyczne, ale to maj, więc kasa z NFZ raczej musi jeszcze być). Słyszałam, że ciążę musi prowadzić lekarz z kliniki. Z "ulicy" chyba nie przyjmują do porodu.

Agagu ja czasem mam taki ból (raczej takie uczucie niepokoju, problem z oddychaniem - nie wiem jak to określić) w okolicy męskiego jabłka Adama i kojarzyłam to z tarczycą, ale zrobiłam badanie hormonu tarczycy i wyszło w normie, więc wsio ok. Ale zdarzało mi się to częściej przed ciąża.

WItam sie w sobotnie przedpołudnie ;)
Mama Jasia udzielala sie min. na marcówkach...t tego co kojarzę

Ja bede rodzila w Bytomiu z tego co wiem maja bardzo dobry sprzet jeśli chodzi o noworodki :tak: Jak zawsze sa dobre i złe opinie.
Glosno było o tym jak uratowali dzidziusia z 24 tclub 21 nie pamietam dokladnie:baffled:

DILA dziekuję za odpowiedź ;))) męczy mnie ta góla i denerwuje mnie bo cały czas przełykam jakbym piła a to coś dalej tam jest ;(((( nie wiem co mam z tym zrobic wczesniej tak nigdy nie miałam

Jasinek dołączył dziś do swoich braci aniołków. Emy niedawno straciła bliźniaki.:sorry2:
Jasinek urodził się w 39 tyg ciązy.
Był donoszony,ciąża przebiegała prawidłowo ,urodził się zdrowy i nadle podłączyli go pod tlen i tyle wiadomo...:baffled::baffled:
Nie podejmował samodzielnego oddychania.:no::-:)-:)-(

[*]
[*]
[*]
Aż się popłakałam...

reklama
Do góry