reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Katasza myslalam ze domek budujecie w swojej okolicy gdzies. Co do autka to ja jak zdawalam prawko to uczylam sie jezdzic na clio III i powiem ze mi sie bardzo dobrze jezdzilo
Paulinka wy remontujecie pietro domu czy sie tez budowaliscie?
Pieszczoszka a ty nad jakim autkiem myslisz?
co do wyprawki przedszkolnej to ja kupie mniej wiecej to co w zeszlym roku a reszte dowiem sie pewnie we wrzesniu, bo ksiazki maja miec :/

tigra dla mnie odpada bo jest tak na prawdę 2 osobowa :/ punto też rozważałam ale fiaty są stosunkowo drogie, chociaż później ewentualne naprawy wychodzą taniej. Zresztą punto to był pierwszy samochód po odebraniu prawka którym jeździłam. Corsą jeździłam na kursie ale jakoś ople nie przemawiają do mnie ;) A renault mam teraz i jakby zignorować problemy związane z 18 letnim samochodem to jestem zadowolona ;) nie trzeba by było się na inną skrzynię biegów przestawiać :D

Olisiaa- nowy dom mamy niecałe 40 kilometrów od naszego obecnego miejsca zamieszkania. Do Sądu będę miała 35 a w teren jeszcze dalej więc myślę nad zmianą Sądu na Brzeziny bo to już tylko 20 kilometrów. Tam co prawda teren będę miała bardziej rozbity ale mniejszy Sąd więc do ogarnięcia.

W poniedziałek mąż pojedzie w sprawie okien i drzwi wejściowych- zobaczymy jaką wycenę nam zrobią. Okna chcemy z roletami zewnętrznymi ale takimi wpuszczonymi w ścianę nad oknem a nie przed.

Dziewczyny już w żłobie, Ula zaniosła Paniom kwiatki, a po południu chyba na lody pójdziemy uczcić początek wakacji :)

No i co? Miałyśmy rozkręcić ponownie forum a tu znowu cisza :szok:
My już się urolpujemy i wakacjujemy :-) dzisiaj musimy trochę po marketach pobiegać bo mąż zaplanował remont balkonu i malowanie pokoju. Jutro pojadę z dziewczynkami na cały dzień do moich rodziców a na czwartek i piątek babcia z dziadkiem je przygarną a my się będziemy ogarniać do wyjazdu :-)
Pogoda jak na razie sprzyja- ciekawe tylko ile się utrzyma.

Pieszczoszka- pochwal się zakupem- na czym stanęło?

reklama
Katasza stanelo na zabci:) widzialam na fb:):):)
U nas goraco... W srode jedziemy po panele i po grzejniki na gore, w tym tygodniu maja byc drzwi i parapety. No i pomalowane sufiry podobno maja byc:))) Ale jak to L wyjdzie to nie wiem:) a i styropian na ocieplenia tez bedzie w tym tyg:) He he powpli bedziemy konczyc:))))) Wiec i czasu wiecej bedzie... chyba:) A i moj Mikulec jedzie w weekend na wakacje do babci:))) He he pierwsze jego bez rodzicow:) Chociaz L pewnie bedzie sie ciezko pogodzic z tym i pewnie codziennie bedzie do niego jezdzil... On gorzej jak dziecko:)

Do góry