reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Martaik przykro mi, że tak się ułożyło...wiem, że żadne słowa teraz nie przyniosą Ci ulgi...
Świnia nie mąż. Trzymaj się jakoś i bądź silna. Jesteśmy z Tobą...

reklama
Moją kolezanke pierwszy raz zaczoł własnie maz zdradzac jak zaszła w ciaze..Nie chciała zbyt często sie kochać z nim bo miała rożne boleści pozatym duzo pojawiło sie jej rozstespow na ciele i liczne zylaki i Jej mąż powiedział jej w prost ,że ja zdradza bo nie jest juz taka atrakcyjna i tak dalej. Powiem wam,że moim zdaniem facet powinien wiedziec,że ciało kobiety się zmieni i rozstepy sa jak najbardziej normalne...... Bo juz my tak mamy.. rodzimy,miesiączka . i tak dalej wszystko na naszej głowie a facetowi co zostaje... Dlatego tyle jest teraz nie wierności czasem sie zastanawiam czy istnieje zwiazek który jest w 100% szczery ze soba i nie zdradza..bo ilu męszczyzn robi skok w bok i to ukrywa...

W głowie się nie mieści! Słowa dobitne same się cisną na usta! Tatuś od siedmiu boleści. Od razu mi się fragment pewnego filmu kojarzy, na temat tego, że niewiernym facetom penisy powinny odpadać, a odrastać w wielkich męczarniach.

Nic nie dawało się odczuć wcześniej, że mu rozum odjęło? Jak mu się udało tak długo trzymać to w tajemnicy? Człowiek nie może być już nikogo pewnym... ehh:-(

Basienia nam się tylko wydaje, że faceci głupi są...pralki nastawić nie umieją ale co do kochanek i seksu to potrafią się idealnie kamuflować! idealni aktorzy.

adam bardzo duzo pracuje, tak przynajmniej myslałam, wiec nie dziwiło mnie to ze czesto nie było go w domu, nie sprawdzałam wczesniej jego telefonu... wiedziałam ze jakas dziewczyna sie w nim zakochala, ale zapewniał mnie ze on jest ok, a ja uwierzyłam, chyba chciałam po prostu w to wierzyc... tak było mi lzej... nie mniej jednak sadziałam ze jestesmy całkiem niezłym małzenstwem

moj maz jest de... ze tego nie skasował, kazdy maz ktory ma odrobinę oleju w glowie w takiej sytuacji kasowałby wiadomosci...

reklama
Martaik,badz silna :-(

Moge byc swinia i cos napisac?Ja znam pelno babek,ktore sie tak zachowuja.Nie tylko faceci.Przykro mi,ale aktualnie to juz 50/50 jest.I tak naprawde to juz mnie nic nie dziwi.
Nie rozumiem tylko checi na 2 dziecko.

Ostatnia edycja:
Do góry