reklama
Yolanta
Kicia
No doooobra, cześć ;-)
Tu się zaczęło, to i tu wypada się pochwalić nowym suwaczkiem ;-)
Suse - sprawy tego typu to masa stresów, a to łatwo rodzi konflikty. Teraz jak już się wszystko dobrze toczy, to nic tylko wracać do szczęśliwego małżeństwa z dwojgiem cudownych i "własnych"* dzieci :-)
* w sensie, że oficjalnie już i pełnoprawnie :-)
Buziaaaaaaaaaaaki :******
Tu się zaczęło, to i tu wypada się pochwalić nowym suwaczkiem ;-)
Suse - sprawy tego typu to masa stresów, a to łatwo rodzi konflikty. Teraz jak już się wszystko dobrze toczy, to nic tylko wracać do szczęśliwego małżeństwa z dwojgiem cudownych i "własnych"* dzieci :-)
* w sensie, że oficjalnie już i pełnoprawnie :-)
Buziaaaaaaaaaaaki :******
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Witamy yolanta Fajnie, że tu do nas zajrzałaś A suwczek piękny... Ehhh jak ja bym taki chciała....
Katherine2909
Zaciekawiona BB
Yolanta gratki!!
Coraz Was więcej zaciążonych... Ehhh... Pomarzyć...;-):-)
Katasza współczuje nieprzespanych nocy, tym bardziej na początku ciąży, gdy sen jest tym co Tygrysu lubią najbardziej. Oby ząbki szybko Uli wyszły.
U nas, odpukać, jakoś od początku przechodzimy ząbkowanie w miarę lajtowo. Było kilka odparzających kup, ze dwie-trzy nieprzespane nocy, prócz tego Mały popłakuje sobie od czasu do czasu ale się nie wybudza.
A ja w ciąży nie jestem a spać też mi się chce - za oknem jesieni ciąg dalszy. Nawet na spacer się mnie nie chce.
Zmykam do pracy a Wam życzę miłego dnia.
Coraz Was więcej zaciążonych... Ehhh... Pomarzyć...;-):-)
Katasza współczuje nieprzespanych nocy, tym bardziej na początku ciąży, gdy sen jest tym co Tygrysu lubią najbardziej. Oby ząbki szybko Uli wyszły.
U nas, odpukać, jakoś od początku przechodzimy ząbkowanie w miarę lajtowo. Było kilka odparzających kup, ze dwie-trzy nieprzespane nocy, prócz tego Mały popłakuje sobie od czasu do czasu ale się nie wybudza.
A ja w ciąży nie jestem a spać też mi się chce - za oknem jesieni ciąg dalszy. Nawet na spacer się mnie nie chce.
Zmykam do pracy a Wam życzę miłego dnia.
anik.
Mama Krzysia :)
Hej...
Nocka luz, nie mogę narzekać, bo bywały takie, że wstawałam częściej... Idę po Viburcol dzisiaj, mam nadzieję, ze nadal jest bez recepty... Pobudka o 8 rano, więc średnio się wyspałam... ratuję się kawą teraz. Mały już chodzi i mi pokazuje, że śpiący jest... Wypadałoby dzisiaj poćwiczyć z Chodakowską a ja totalnie siły nie mam
Poza tym cyrk ze śniadaniem - nie wiem, czy to nie przez te "3", na dole już widać białe szpice, które nie przebiły dziąseł, na górze muszę jakoś spróbować mu w paszczę zajrzeć...``
Nocka luz, nie mogę narzekać, bo bywały takie, że wstawałam częściej... Idę po Viburcol dzisiaj, mam nadzieję, ze nadal jest bez recepty... Pobudka o 8 rano, więc średnio się wyspałam... ratuję się kawą teraz. Mały już chodzi i mi pokazuje, że śpiący jest... Wypadałoby dzisiaj poćwiczyć z Chodakowską a ja totalnie siły nie mam
Poza tym cyrk ze śniadaniem - nie wiem, czy to nie przez te "3", na dole już widać białe szpice, które nie przebiły dziąseł, na górze muszę jakoś spróbować mu w paszczę zajrzeć...``
azula
Fanka BB :)
No my po spacerku zaliczeniu ziiii zjeżdżalni (mamy w ogródku co prawda prywatna ale to taka 120cm ślizgu) ,ta to ponad 3m chyba ma .Smokusia (Amelia) sama właziła po tych drewienkach i po kilu razach miała ochote na eksperymenty czyli zjazd głowa w dół.Po wczorajszym wypadkowym dniu(przygryziona z rozlewem krwi warga) stanowczo jej tego typu zagrywek zabroniłam.W lumpku body ala bluzeczka z H&M kupiłam za całe 1 zł w drodze powrotnej zakupy i zasnęła .Ja mam luzy obiadowe zjadłam wczorajsze leczo (M dostał to samo do pracy) .Katherina racdzę kożystać z ciepłej jesieni w sumie przedjesieni bo potem przyjdzie ta szaro -bura i ponura.Anik 8 rano to przeciez nawet późno więc nie narzekaj i kładź sie wcześniej spać PS jak tam "Gra o tron"???A i co do ćwiczeń to moje brzuszki w liczbie 30 uprawiam co dzien nie ma zmiłuj siętrochę wymachów odnóżami przysiady i inne ćwiczenia obciążające stawy zostały zaniechane troche jazdy na rowerze ale tez nie co dzień.
anik.
Mama Krzysia :)
Azula - ja lubię pospać dłużej... "Grę o tron" oglądamy, już zaczęliśmy drugi sezon.
Trochę poćwiczyłam, ale resztę wieczorem, nie dałam rady, jestem totalnie wypompowana z energii... dobranoc, idę się zdrzemnąć z termoforkiem.
Trochę poćwiczyłam, ale resztę wieczorem, nie dałam rady, jestem totalnie wypompowana z energii... dobranoc, idę się zdrzemnąć z termoforkiem.
reklama
Podziel się: