reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

I zagadka wyjaśniona :-D
Ja się chyba powoli będę w stronę łóżka udawała bo przez te cholerne zęby każda noc niepewna. Dzisiaj w ruch poszedł viburcol i na razie śpi ale... Zobaczymy rano ;-)

reklama
No doooobra, cześć ;-)

Tu się zaczęło, to i tu wypada się pochwalić nowym suwaczkiem ;-)

Suse - sprawy tego typu to masa stresów, a to łatwo rodzi konflikty. Teraz jak już się wszystko dobrze toczy, to nic tylko wracać do szczęśliwego małżeństwa z dwojgiem cudownych i "własnych"* dzieci :-)

* w sensie, że oficjalnie już i pełnoprawnie :-)

Buziaaaaaaaaaaaki :) :******

Yolanta gratki!!
Coraz Was więcej zaciążonych... Ehhh... Pomarzyć...;-):-)
Katasza współczuje nieprzespanych nocy, tym bardziej na początku ciąży, gdy sen jest tym co Tygrysu lubią najbardziej. Oby ząbki szybko Uli wyszły.
U nas, odpukać, jakoś od początku przechodzimy ząbkowanie w miarę lajtowo. Było kilka odparzających kup, ze dwie-trzy nieprzespane nocy, prócz tego Mały popłakuje sobie od czasu do czasu ale się nie wybudza.
A ja w ciąży nie jestem a spać też mi się chce - za oknem jesieni ciąg dalszy. Nawet na spacer się mnie nie chce.
Zmykam do pracy a Wam życzę miłego dnia.

Hej...

Nocka luz, nie mogę narzekać, bo bywały takie, że wstawałam częściej... Idę po Viburcol dzisiaj, mam nadzieję, ze nadal jest bez recepty... Pobudka o 8 rano, więc średnio się wyspałam... ratuję się kawą teraz. Mały już chodzi i mi pokazuje, że śpiący jest... Wypadałoby dzisiaj poćwiczyć z Chodakowską a ja totalnie siły nie mam :baffled:

Poza tym cyrk ze śniadaniem - nie wiem, czy to nie przez te "3", na dole już widać białe szpice, które nie przebiły dziąseł, na górze muszę jakoś spróbować mu w paszczę zajrzeć...``

No my po spacerku zaliczeniu ziiii zjeżdżalni (mamy w ogródku co prawda prywatna ale to taka 120cm ślizgu) ,ta to ponad 3m chyba ma .Smokusia (Amelia) sama właziła po tych drewienkach i po kilu razach miała ochote na eksperymenty czyli zjazd głowa w dół.Po wczorajszym wypadkowym dniu(przygryziona z rozlewem krwi warga) stanowczo jej tego typu zagrywek zabroniłam.W lumpku body ala bluzeczka z H&M kupiłam za całe 1 zł w drodze powrotnej zakupy i zasnęła .Ja mam luzy obiadowe zjadłam wczorajsze leczo (M dostał to samo do pracy) .Katherina racdzę kożystać z ciepłej jesieni w sumie przedjesieni bo potem przyjdzie ta szaro -bura i ponura:angry::wściekła/y:.Anik 8 rano to przeciez nawet późno więc nie narzekaj i kładź sie wcześniej spać PS jak tam "Gra o tron"???A i co do ćwiczeń to moje brzuszki w liczbie 30 uprawiam co dzien nie ma zmiłuj się:blink:trochę wymachów odnóżami przysiady i inne ćwiczenia obciążające stawy zostały zaniechane troche jazdy na rowerze ale tez nie co dzień.

Azula - ja lubię pospać dłużej... "Grę o tron" oglądamy, już zaczęliśmy drugi sezon.

Trochę poćwiczyłam, ale :dry: resztę wieczorem, nie dałam rady, jestem totalnie wypompowana z energii... dobranoc, idę się zdrzemnąć z termoforkiem.

reklama
Katasza wspolczuje niepszespanych nocy.
Yolanta gratulacje!!!
Anik tez lubie pospac dluzej ale moj synus twierdzi ze 6 to najlepsza pora na wstawanie.
No i tyle mojego pisania bo wstal moj skarbek.
milego dnia

Do góry