reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

U nas telewizor furory nie robi. No chyba, że lecą "Kaczuszki". Wtedy jest szał. Ale równie dobrze można je na laptopie puścić. Zresztą Ula potrafi stanąć przy biurku i pokazując na laptopa "śpiewać" kaczuszki i wtedy nie ma zmiłuj- trzeba puścić :-D

reklama
Hej:-)

pieszczoszka glowa do góry mój też jeszcze nie chodzi:tak: choć nie powiem bo chciala bym żeby już zacząl bo moim zdaniem wtedy jest latwiej:tak: ale wiadomo ile ludzi tyle opinii;-) i co do zakupów z dzieckiem idącym pieszo- NIE NIE NIE dziękuję za taką rozrywkę, na zakupy wózek musi być zdecydowanie ;-)

co do tv to my mamy na niskiej szafce że jak maly przy niej stanie to bez problemu może go dotknąć ale na szczęście nie ma jakiegoś szalu na tv czasem tam lekko dotknie ale bez szaleństw:-) ulubiona rzecz mojego syna w tv?? reklama na mini mini bo wtedy jest rybka a jak jest rybka to jest mega radocha i uśmiech od ucha do ucha i odlączenie się od rzeczywistości hehe:-D:-D jak tylko uslyszy dźwięk rozpoczynającej się reklamy to z prędkością światla raczkuje do pokoju :-)

u nas nic nowego, pogoda dopisuje więc większość dnia spędzamy na spacerkach i zabawie w ogrodzie:-)

dobra zmykam bo już późno a ja jak zwykle siedzę zamiast iść spać:-)

Witajcie,
mleduje tylko ze zyje.Wchodze czasem na net,ale wiecej mnie nie ma niz jestem.
U nas prawie ok-w sensie,aktualnie zyjemy w lekkim stresie,bo w okolicach bliskich powodz i jestesmy polowicznie odcieci od swiata.
Leo wczoraj byl na szczepieniu,na szczescie odbylo sie wszystko dobrze,w czasie i po - tym razem bez goraczki,placzu etc...Za miesiac mamy szczepienie "brzydsze",bo na wiele innych rzeczy jak rozyczke,odre i cos tam jeszcze (nie zagladalam dokladnie :zawstydzona/y:).Dzis mlody wstal bardzo wczesnie,wiec korzystam z chwili,ze tylko on mi sie obudzil,a reszta spi.Co do chodzenia,on potrafi juz przechodzi w wiekszosc sam przez pokoj,ale widze ze jakos nie za bardzo ufny jest i woli sie czegos trzymac by przejsc.Sie nie martwie,zacznie biegac kiedy mu sie zachce.
Jutro wylatuje moja Mama,ze tak powiem to juz czas,bo do tej pory bylo ok,ale juz zaczyna sie "lamac harmonia".Ciesze sie tylko,ze mlody sie do niej przyzwyczail i ja pokochal sam z siebie ;-)
V ma jakies problemy z przyjaciolka w przedszkolu(mowi,ze sie bija:-(,a raczej ze dostaje - ale sie szukaja nawzajem i uwielbiaja w momencie pokoju),ale juz sytuacja jest pod kontrola pan,a najbardziej po rozmowie meza z nimi,bo to nie na moje nerwy.
Pogoda jak mozna wywnioskowac z pierwszych linijek postu o powodzi,nas nie rozpieszcza.Pada czesto i gesto i z 30'C przeslismy do 15'C.Chcialam wlasnie napisac,ze w tym momencie nie pada,ale wlasnie lunelo :baffled: Uciekam,bo mlody zaczal juz halasowac klockami,zabralam to znalaz gdzies figurki Fishera i stuka nimi o drzwi :sorry2:
Milego dnia,powodzenia i moc buziakow!!!

hej, ja tylko na chwile, chcialam i tutaj złozyc Mysiochomi zyczenia z okazji Ślubu

Przyjmijcie gorące życzenia,
aby Wasza miłość była coraz piękniejsza,
głębsza i by sprawiła,
że Wasze życie nabierze szczególnego znaczenia i blasku.

No tak ja już Moniki mase czasu na BB nie widziałam.Ale kochana Mysiochomi z okazji ślubu wszystkiego co najlepsze ,a mianowicie cudownego męża:-D

Witajcie, z powodu pogody brak wystąpił u mnie brak czasu na cokolwiek. Ale podczytuję chociaż.
Dziś niedziela spędzona na łonie natury, nad jeziorkiem, spacerek w lesie. Mała już dawno śpi, ja też zaraz idę bo mam low baterry, czy jak to się piszę.

reklama
Odpalam powekendowo:-)U nas po imprezce roczkowej.Amelia niespodziewanie skoczka FP dostała zachwycona nogami do ziemi nie sięga ale sama na to ustrojstwo wsiada i podskakuje odpychając się jedna nóżką,dostała też fotelik rowerowy i kask rozmiar S (mniejszych nie ma) o kilka centów za duży:szok:ale ona nosi opaski i czapeczi rozmiar 0-3 w porywach 3-6 miesiąca.Kask p[ianką podszyty(nadal za duży:eek::crazy:) ale po polnych dróżkach popróbujemy jazdy:-D

Do góry