reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Dusia && nie będzie bolało:tak:.Pogoda jekby dziś słoneczniejsza ,a to jutro zimna Zośka więc nie jest źle:-D

Ostatnia edycja:
Dusia trzymam kciuki zeby obeszlo sie bez rwania.
Podczytuje Was laseczki ale brak weny do pisania jakas ostatnio jestem leniwa wszystko przez ta okropna pogode dobrze ze dzis wyszlo slonko to jakos mi lepiej.
Jasko jak sie nauczyl sam chodzic to ciagle go wszedzie pelno wszystko sciaga a ostatnio zaczyna wymuszac placzem:wściekła/y:ale staram sie byc twarda bo inaczej mi na glowe wejdzie.
Do tego corcia ostatnio znow miala bole brzucha ja juz nie wiem co jej jest czy to stres zwiazany z egzaminami bo sie zaczynaja za 2 tyg czy to okres dojrzewania:(

Milego dnia majoweczki
za wszystkie potrzebujace &&&&

Hej dziewczyny,

ja dzisiaj wreszcie byłam u gina, zrobić ze sobą porządek. Wymroziłam nadżerkę, jestem o 3 stówy lżejsza :-( Kupiłam też dzisiaj małemu spacerówkę - parasolkę i komplet pościeli. Teraz mnie brzuch pobolewa, ale myślę, że to normalne. Pozdrowionka.

reklama
Hej:-)

wczorajsza kawka urodzinowa udana, mała wybrała różaniec i... wsadziła go do kieliszka:-D Ciąg dalszy i komplet gości dopiero 16 czerwca razem z urodzinami Mateuszka, mam nadzieję, że impreza też się uda.
No nic, chyba pora zabrać się za pracę, miłego dnia:)

Do góry