Guten Tag, jak mawiają tubylcy
Najpierw to, co doczytałam:
aniag - 3mam kciuki za dom. Oraz za udane łowy na flohmarkcie. I za diete też. Jak urodziłam Małego to mi sie wydawało, że brzuch od razu zrobi mi sie płaski a do swojej wagi i rozmiaru sprzed wróce w ciągu m-ca, max dwóch. No wiec po poprodzie nic sie nie zmieniło - wyglądałam dalej jak w ciąży. W szpitalu pytali sie kiedy mam termin, podczas gdy dziecko spało sobie spokojnie w pokoju
) Potem było jeszcze gorzej. Jakieś miałam błedne wyobrażenia o tym wszystkim, choć przecież to jest bardzo indywidualna sprawa. Inna rzecz, że może byłoby inaczej gdybym rodziła w wieku 20+. W każdym razie chudłam i chudne powoli stosując właśnie taką diete, na którą Ty przechodzisz + aktywność fizyczną.
Katasza - mam w domu dvd z jednego z przedstawień Flatleya. Wiem, że nie oddaje to nawet w cześci widowiska na żywo, ale lepszy rydz... Jak bede miała okazje to napewno sie wybiore. W "Britain got talent" wystepował swego czasu duet ojca z synem, Greków z pochodzenia, parodiujących Flatleya. Polecam, boki zrywać
kattul - 3mam kciuki aby Kubie już tak zostało, jeśli chodzi o jazde samochodem. My w lecie wybieramy sie do Grecji. Promem. Z Wenecji. 7-8 godzin jazdy. Już mam ciary jak sobie o tym pomyśle.
kilolek - & za szybką poprawe u Zuzy.
A u nas ewidentnie i ostatecznie skończyła sie era kaszek/muesli na śniadanie. Mały dostaje histerii jak widzi miske z czymś takim. Jego szlochy przerywane wyzwiskami ewidentnie wskazują, co sobie z ową miską moge zrobić. Dziś kolejna, i ostatnia, tafiła do kanalizacji. Myślałam, że może od czasu do czasu jeszcze sie skusi. Nie to nie.
Dziś wybieramy sie na 1 urodziny do córeczki koleżnaki. Kupiłam jej zjeżdżalnie. Nie wiem jak sie zabiore z tą wielką paką + dzieć. Jak bedzie fajna, zjeżdżalnia w sensie, to też kupie taką Małemu.
A teraz już standardowo zaczynają sie jeczenia i wieszanie na matce - ewidentny znak, że zbliża sie czas drzemki.
A mnie czas do roboty.
Miłego dnia!