reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Flaurka ale Laura nie siedzi w jednym pokoju hehe :) nie jesteśmy zamknięci :) Dla Laury jest całe mieszkanie :) i nawet balkon :p

Laura sama usypia ale troche to trwa. Było lepiej ale od kąd wyszly te dwa zęby to już nie jest tak fajnie...

Całe szczescie ta noc nie była najgorszą ... ale nie ukrywam ,że takie wstawanie w nocy jest mega męczące i czekam z nadzieją kiedy będe wstawała w nocy chociaz jeden raz. Na poczatku było tak... a teraz no cóż coraz gorzej...

reklama
Mamuśki, dajcie mi proszę jakiś fajny i nietrudny przepis na torcik na urodziny dla maleństwa :)

Zaniedbałam was trochę ale odwiedzili mnie Adaś z Natalką i Borysiakiem 100_1583.jpgAle obiecuję się od jutra poprawić już dziś musieli wracać .Pa pa na razie :-)

Załączniki

• 100_1583.jpg
    100_1583.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 53
Moje dziecie jest z tych bezsennych komandosow.Podziwiam was ze wasze pociechy potrafia spac po poludniu a wieczorem zasypiaja jak owieczki.Ja musze sie trzymac tego ze jak Sarah poludniowa i jedyna drzemke ma dluzsza niz 2 godziny i wstanie po 15 tej to moge ja dopiero 6 godzin pozniej klasc.Z 2ka dzieci trzymamy sie tego ze oba ida lulac o 20 tej.Maja swoje rytualy a o 20 tej licza baranki tak jak to sobie rodzice zycza.Jest taka zasada ze miedzy jednym a kolejnym snem musza byc conajmniej 5 godzin odstepu aby dziecie moglo spokojnie zasnac.
Co do pobudek to moja corka budzi sie raz na mleko okolo 24-01 a nie chce jej kitowac kasza bo do chodzielcow nie nalezy i zbedne kilogramy nie sa wskazane.
Dopadla nas epidemia grypy rzoladkowej i tak pokolei moje dzieci wyprozniaja sie kazdym otworem,dobrze ze dzisiaj piekna pogoda byla to moglam poprac i wysuszyc ochraniacze na lozka po nocnych zyganinkach.

Witajcie ja tylko wpadłam się przywitać po weekendzie i przeprosić za to że przez najbliższe dni mnie nie będzie ale zmarła moja babcia i jakoś tak mi źle i weny brak trochę muszę to ogarnąć wszystko ale za wszystkie potrzebujące mocne kciuki:-)

Justyna- wyrazy współczucia z powodu śmierci babci. Jeśli będziesz miała ochotę pogadać to pamiętaj, że my tutaj jesteśmy. Przytulam mocno.

My dzisiaj zaliczyliśmy bardzo długi spacer, zabawy na placu zabaw i spotkanie z Uli kolegami ze żłobka. Pogoda zrobiła się przepiękna akurat na ostatni dzień majówki.

Jutro witamy szarą rzeczywistość. O 9:30 mam ślubowanie, potem jeszcze muszę obskoczyć kadry w dwóch sądach i mam nadzieję, że zacznie się coś dziać w pracy. Czekam mnie szkolenie bodajże z bezpieczeństwa informacji niejawnych czy jakoś tak, potem egzamin. Jutro mają mnie umówić na to szkolenie. Ogólnie to odrobinę się stresuję bo jednak wyszło małe zamieszanie z moim przyjęciem, ale na szczęście nie z mojej winy więc powinno być ok. Nie moja wina, że mają taki przepływ informacji.

No i jutro wieczorem długo wyczekiwany przeze mnie występ Lord of the dance :-)

reklama
Do góry