reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Hej parę dniwas nie doczytałam i trudno mi nadrobić ....
Wiem że odkąd poszłam do pracy to prawie nic nie pisze ale normalnie brak mi czasu szczególnie teraz jak jest super pogoda i moge wyjść na spacer i jeszcze już uszykować swój ogródek
U nas nic wielkiego się nie dzieje mały nie chodzi jeszcze a tak się zapowiadało że szybko zacznie, ale widocznie nie jego czas jeszcze ... Ja ciągle pracuje w tej mojej nudnej pracy ... Od maja zacznę posyłać Adasia do żłobka na 2 dni w tyg , myślałam że pójdę z nim jutro tam posiedzieć trochę bo mam wolne ale nie bo ja mam okropny katar już 3 dzień mnie męczy i mały też ma jeszcze
Pieszczoszka fajnie że autko kupione
suse jak taki pyszny torcik to ja robię też na roczek , tylko nie wiem jaki ten krem z biedrony ??
azula trzymaj się kochana

reklama
Azula, kochana przytulam mocno...
Pieszczoszka, autko super:tak:
Witam kolejną nową mamusie:)
Mateusz tak dał mi dzisiaj popalić, że mam dość, pyskol się zrobił z niego straszny:wściekła/y:
Oleńce wyrzyna się olejny ząbek więc marudna dziś też była. Uciekam spać póki dzieciaki śpią, dziś jestem z nimi sama bo W na nocce.
Dobrej nocy:)

Dzień dobry :) My juz od 6 nie spimy,wyspana jestem średnio:|U nas dzis pochmurno mam nadzieje,ze sie poprawi i wyjdzie słoneczko:)ale i tak spacer zaliczymy:-DEmma wczoraj zrobiła 3 kroczki :-D Uciekam na sniadanko:)

Azula tule :*

Pieszczoszko auto super:tak:;-)

Noc w lepsza :)))) Laura budziła sie tylko 4 razy heh:))) to już sukces:-p dziś na 14:30 jedziemy na szczepienie... oby Laura bardzo nie płakała bo pęknie mi serce:((( ciekawe gdzie dają tą szczepionkę ??? w rączkę ? udo?

pieszczoszka1988 jaka to szczepionka? Bo Erik miał w poniedziałek 6w1 i podaje się ją w pośladek. Mały nie płakał, lekarka dzwoniła mu dzwoneczkiem i nawet nie zauważył wkłucia:-)

My dziś o dziwo wstaliśmy o 8! Cud, bo zawsze mały wstaje przed 7. Oczywiście o nocnej butli nie zapomniał:crazy:

hej! Pisze i tutaj czy moge prosic o oddanie głosików na przedszkole nr 2 w Krotoszynie- przedszkole nazywa sie biedronka Najpiękniejsze miejsce w Twojej okolicy

A u nas po ostatnich koszmarnych nocach ta byla zawet znosna, Ola budziła sie dwa razy wiec luz. Dzis ide na 12.00 do pracy zobaczymy jak to bedzie, mam nadzieje ze sie jakos dogadam z szefowa co do godzin, bo jak bedzie chciala zebym pracowala dłuzej niz 4 godziny to sie nie zgodze bo bede doplacac do opiekunki.
Doczytam was troche i jeszcze pozniej sie odezwie

reklama
Cześć dziewczyny, normalnie jestem załamana, Mateusza znów wysypało na całym ciele. Nikt nie wie od czego to jest, zdarza sie to osatnio coraz częściej. Byłam rano u lelarza, chciał go dać na oddzial pediatryczny ale nie chciałam. Już raz na to leżał 2 tygodnie i nic nie stwierdzili, napisalni na wypisie niezidentyfikowana pokrzywka. Dziś dostał zastrzyk i mamy obserwować. Teraz dopiero dotarłam do pracy, miłego dnia Wam życzę
Elcia, jeszcze raz wielkie dzieki:)

Ostatnia edycja:
Do góry