reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Sztucce z grawura,zabawki edukacyjne,wozek dla lali,lale szmacianke,bransoletke z dedykacja,pieniadze,kuchnie z garami,ciuszki,zabawki do piaskownicy,a od nas dostala spora sume na jej konto oszczednosciowe.

reklama
No bardzo się ciesze ,że jednak zajrzycie ,a ja tez dwa lica mam (z jednym mało twarzowo bym wygladała;-):-):tak:) a tak na powaznie to każdy sadzi według siebie i prosze się pierdułkami nie przejmować:-)rozumiem ,ze cipło i dzieci nam dorastają ale zagladaijcie(żanetka i pliss nie duś Hani kablem;-):-):-D no sie zsikałam formalnie)A gdzie dr Asia i inne prosze o info o katull tez dawno nie było i innych też ,a że staram to nicki mi się chrzanią i nie chcac przekręcić nic nie piszę.Suse ale Sarusia ślicznie wygląda z tym torcikiem jedyneczkowym.&& za pomyślny przebieg sprawy w sadzie:tak:

Suse,ciesze sie ze takie fajne urodzinki :-)
My chorujemy troch,myslalam ze w dzien odpoczne,ale moje maluchy mi nie daja,wiec siedze i gadam z kolezanka,a co mi pozostalo.Wyjsc nie wyjde,bo i za slaba jestem przy 38'C i popaduje :dry:
Milegodnia!

witojcie!
No żeby nie było...ja też coś naskrobie:) U nas ze zdrowiem jak narazie ok..ale mojemu dziecku za to sie odwidziały spacery:/ wytrzymuje maksymalnie pół godzinki,a potem zaczyna się płacz i jęki!! nie wiem o co kaman:confused: bo nigdy tak nie miała...zawsze lubiła spacerować:confused: mam nadzieję że jej to przejdzie bo idzie zwariować nosząc w jednym ręku dziecko a w drugim pchając wózek:no: W czwartek idziemy do lekarza! Mamy omówić wyniki na niedoczynność tarczycy.W głębi serca mam wieeelką nadzieję,że się nie potwierdzą!Przy okazji proszę o kciuki.
Azula ja codziennie jestem tutaj i czytam Twoje posty,choć żadko się udzielam;)
Suse piękny torcik i solenizantka,3mam ogromne kciuki za dobrą decyzję sędziego&&&&&&

hej :) ja tez sie melduje ze zyjemy i ze wszystko u nas ok :) zagladam tu czasem ale nie za czesto nad czym bardzo ubolewam :( odkad zrobilo sie cieplo to do dotychczasowych obowiazkow doszedl ogrodek, dluzsze spacery itp... na fb uda mi sie od czasu do czasu cos skrobnac ale tez nie za duzo. jak tylko bede miala mozliwosc to bede pisac :*

Witam się i ja :-)

U nas też wszystko dobrze , mały zapyla jak by miał motorek w tyłku więc jest co robić teraz w domku i na spacerach :-D ogólne to korzystamy z pogody i spacerujemy po kilka godzin dziennie;-) Dzisiaj miałam wychodne :-D więc nie było mnie w domu 5 h :-) Musiałam jechać pozałatwiać sprawy i przy okazji poszłam na zakupy , trochę małemu ciuszków kupiłam i sobie nawet coś........ w końcu :-D nooo to tyle :-)

Aaaaa i z roczkowych zakupów to kupiłam małemu spodnie ( ..jeszcze góry brakuje ) i baloniki :-D jutro idę zamówić torta ;-) a resztę zakupów zrobimy w weekend jak M. przyjedzie ;-) i będziemy odliczać dni do imprezki ;-)

buziaki :***

Olisiaa
&&& za 1 dzień w pracy
Aksmobulka &&&& żeby wszystko było dobrze ;-)
Azula ja jestem , czytam ale czasem weny brak na napisanie :sorry2:było to ostatni raz ...obiecuję poprawę:-D
Suse super torcik ja też chcę w kształcie 1 :tak:

i &&&& dla wszystkich potrzebujących :tak:

Dziewczyny jak pisałam wcześniej nie chodzi o powieść w stylu Sienkiewicza ,a o jedno dwa zdanka i szalejcie z maluszkami ja tez pisze raczej krótko bo tez mam dużo innych spraw zawsze uważałam ,że ja jedna to jak dla mnie mało bo jak czynie jedna rzecz trace kilka innych :-(no musiałabym sie rozklonować i mieć jeden mózg do sterowania kilkoma ciałami:-) ale sie nie da.Aksmobulka oby Oliwci przeszło :tak:Natalka dzięki za śliczne foty na galeryjce(Aksmobulka Tobie też:-D).Fiore zdrówka:tak:She no dzięki za odwiedzinki:-D.Ja właśnie Amelindę uśpiłam wypiła dziś 250ml:szok::szok:i usneła przytulając grającego konika FP:-)My dzis po mszy jutro 3 rocznica od kiedy nie ma na tym świecie naszego Zbysia:-(PS annte zapomniałam pochwalić mała pływaczkę SUPER

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry