reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

A ja sie pochwale jak komus sie spodobal ze tort robilam sama...nawet caly zniknal przy pierwszym rozdaniu...motylki robilam z przecietych na pol okraglych owocow(truskawki,winogrona,banany) odwroconych dupkami z czolkami rowniez z owych owocow.polecam...fajna zabawa :)

reklama
Azula - siły na jutro - ale sily to Ty masz za kilka kobiet, więc bedzie dobrze.

Ja tam nie jestem ani na BB ani na FB - jak chce pogadac to wejde na FB - raz na miesiąc mniej wiecej, jak chce cos napisac o nas - to tylko na BB - na FB to wszystko ginie w gaszczu innych wypowiedzi. I ja widze, ze sporo dziewczyn tak robi - tu opowiadanko, a tam "cześć laski, jak tam mija dzien"...

Suse - czola chyle nad Twoimi zdolnosciami - bardzo zgrabnie Ci to wyszlo. A ksztalt wycinalas czy mialas taka formę do ciasta?

No i pytanie - czy na roczkach robicie te wrozby z rożancem, kasa i czymś tam jeszcze?? Jak ktos robil to sie pochwalcie wynikiem.

Suse to super tort ci wyszedł , gratuluję zdolności :tak: a może pochwal się przepisem ;-) dziewczyny tu niektóre też chcą same robić to sie przyda :tak:

Flaurka u nas taka wróżba będzie na pewno ;-)

Magdax, witaj, jasne że możesz dołączyć, lepiej późno niż wcale :-D Pochwal się swoim majówiątkiem :-D

Suse, super tort, ja odpuściłam z robieniem, bo nie mam zupełnie zdolności. Ale znalazłam cukiernię, która mi upiecze takiego torcika dla mojej Nini
Tort-dzieci-cy-rybka.png

Flaurka, u nas na pewno będą wróżby, choćby dla śmiechu!

Fiore, zdrówka!

Aksmobulka, a jak zaczęła się historia z niedoczynnością, jakie Oliwka miała objawy? U nas pediatra wspominała o tarczycy jak Nina miała problemy skórne. No i oczywiście &&&&&&&&&&& i za tarczycę i za spacery.

Azula, ja powiem a raczej napiszę Ci szczerze, że czasami mam ochotę napisać ale po prostu nie mam siły. Poczytam tylko co u kogo i padam.

U nas też wszystko dobrze. R. ma urlop więc dużo spacerujemy i korzystamy ze współnego czasu.
Dziś pierwsza wizyta na basenie, bardzo udana. Mała zachwycona ilością wody, machała non stop nogami i rączkami. W piątek jeśli nic się nie będzie działo zrobimy powtórkę. Trochę przychrypla, ale to chyba od tego chloru w wodzie.

Ja jakoś nie mam siły, cały czas jestem zmęczona i boli mnie głowa. To chyba przesilenie wiosenne.

Załączniki

• Tort-dzieci-cy-rybka.png
    Tort-dzieci-cy-rybka.png
    347,9 KB · Wyświetleń: 40
Annte ..lekarka cały czas się "czepia" małego przybierania na wadze.Oliwia je normalnie czasem nawet zadziwia mnie że mieści sie jej to wszystko w tak małym żołądeczku/!:) Wymyśla jej choroby -tak to bym ujęła!:/
...ale wolałam zrobić to badanie dla św.spokoju i czysstego sumienia...oby nie miała racji jak za każdym razem kiedy wymyśla coś nowego:) skóre ma idealna....tylko ta waga...eh:/

Melduję się i ja,zabiegana,zalatana,moje 2 Łobuzy skutecznie dbają o to abym za wiele wolnego czasu nie miała ;-)
ja w miarę możliwości też staram się czytać co u Was ale na pisanie czasem już czasu,siły i weny brak.
Adaśko rośnie,rozrabia coraz bardziej (potencjał to on ma ;-) ) i łapie coraz bliższy i fajniejszy kontakt z Nataszką :) coraz częscie zdarzają się wspólne zabawy,gonienie się ( ich ulubiona),wspólna zabawa z klockami no i wyrywanie zabawek już też :)

Witam i ja :-) My też większosć dnia spędzamy na dworze,teraz Konrad ma urlop to jeszcze jezdzimy na działeczke :)Wieczorem to juz po 21 padam,nie mam siły na nic.Małej wyszły kolejne 2 ząbki na górze to juz mamy 4:-D

Annte śliczny torcik,nam chrzestna Emki zrobi .

magdax Witaj:-D

aksmobulka &&&& wszystko bedzie dobrze :**

Flaurka my tez zrobimy tą wrózbe :)

Miłego dnia:-D

reklama
Witam sie i ja!
Hey dla nowej majoweczki! ;-)

Azula,badz silna jak zawsze :o*
Suse zapomnialam napisac,ale pamietam i mocne & zacisniete!
Mnie wczoraj rozlozylo,ale zazylam mocny lek,zmoglo mnie na noc i wstalam juz ja do malego na 2 mleko o 3:30.Juz nic nie mowie,ze jest grzeczny czy nie,bo ma albo cale noce przespane,albo budzi sie 2 razy na jedzenie.Kto go tam zrozumie.
V obudzila sie dzis ze stanem podgoraczkowym i brzydkim kaszlem.Leo jest zakatarzony,wiec z dzisiejszych planow na jakas wycieczke nici,a szkoda bo pogoda przesliczna u nas a ja musze siedziec w zamknieciu - nosi mnie i siedze obrazona na caly swiat.
Zycze Wam milego dnia,powodzenia potrzebujacym za dzieciaczki i nie tylko.
p.s. pisalam,ze w sobote przyjezdza do nas moja Mama,tak tak przyjezdza :sorry:

Do góry