reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

A mnie się Laura w tych opaseczkach ,spineczkach bardzo podoba nie wiem Flaurka o co Ci chodzi te ozdóbki sa bardzo dziecięce ,a Laura to mała ładna i dziwuszka przecież .Gdyby Sylwia ja stroiła "na dorosło" to bym też nie była za tym ale to sa naprawdę w sumie zabaweczki nie biżuteria.Pieszczoszka Lala ma faktycznie już fajne włoski:-)

reklama
Azula - no i super. Mi tez sie w sumie to podoba, bo ja dorosla jestem i sama sie czasem ubieram, ale ja widze mojego mlodego, ktoremu nawet skarpetki na stpach przeszkadzaja, stad wewnetrzne przeswiadczenie, ze dzieci tego nie lubia. Choc z drugiej strony - chlopiec to nie dziewczynka, nie wiem, ktory facet wciskalby sie w gorset, chodzil nq 12 cm szpilkach, depilowal sie woskiem - tylko dla urody...

A nie, wiem - mam nawet kilku znajomych facetow, ktorzy tak robia;)))

Wszystko ubrane do zdjęć :) bo dostałam dziś przesyłkę.
Opaska wbrew pozorom jest mega wygodna ta gumeczka jest nie uciskowa i ta opaska jest jedyna jaką Laurunia nie ściąga z głowy.
a takie wystrojenie to wiadomo nie na codzień raczej na jakieś specjalne okazje... np roczek :)
w domciu jedyna bizuterie jaka nosi to kolczyki :)
Flaurka jej te włosy teraz tak mega szybko zaczęły rosnąć ... chyba razem z tym zebem hehehe
azula nie narzekaj na kraj :D bo niektórzy tego nie lubią :-p ( a tak na marginesie ja tez narzekam ... )

No bo Hubert to mały maczo;-)po co mu spineczki:-D.Ja akurat typ chłopczycy bo mojej mamie za bardzo na strojeniu nas nie zależało lubie portki na tyłku brak kolczyków ,wisiorków itp(nie jestem choinką:eek:) ale jak jest ładna pogoda np lato to czasem i ja lubie ładną kieckę ,a Amelkę mam zamiar stroić niech wie,że fajnie być kobietką :-Dwidze ,że lubi ładne rzeczy i uśmiecha się do swojego odbicia w lustrze jak jest ładnie ubrana:tak:

Dopóki mojemu smykowi nie podcięłam grzywki też spinałam ją spineczką :)) początkowo się buntował, potem mu przeszło. A ja przez kilka dni miałam namiastkę córuni :-D:-p

Anik, a myslalam, że to to tylko ja okrutna dla syna jestem - mial rozowy spiworek a teraz chodzi w rozowych rajstopkach - sa mega wygodne i szkoda mi ich nie uzywac;))))

Flaurka, nawet kupiłam taki komplet spineczek do włosków, na każdy dzień miał inną :-p:-p i doopa, grzywa skrócona spinek mogę używać ja :-p W różowych śpiochach też chodził - niedawno wyrósł, ale za to ma dwie bluzki - jedna zielona, w kwiatki, druga beżowa - z rozszerzanymi rękawami. Śmiga po domu a co :-p

reklama
a się różu czepiacie:-p ja Olisowi kupiłam chłopięcą bluzeczkę na lato w mega różowym kolorze:-p:-p i ba nie do chodzenia po domu tylko na spacerki!:-p
pieszczoszka bardzo ładne te ozdóbki:tak::-) jak bym miała dziewczynę to w spineczkach też by na pewno śmigala;-)

Do góry