reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
wow.. Yolanta to fajnie, że się będziecie już starac.. <ja bym się na razie nie odważyła>
ale Waszych genów nie można marnowac, Gabryś jak z obrazka..:-D
machnijcie dziewczynkę :D

paulinka- wyluzujcie, mniejszy stres- wieksze prawdopodobienswto;-)

Nasz Krzyś w sumie też od pierwszego... tylko my się specjalnie nie staraliśmy o niego :p po prostu tuż po ślubie wrzuciliśmy na luz i stwierdziliśmy, że jeśli zajdę w ciążę, to przecież nic się nie stanie... No i od razu się udało, aż w szoku byłam, że jak to :p

Witam poweekendowo

ojejoj ale tu spokój i cisza nawet nie mam za duzo do nabrabiania :sorry2:

Wiec u nas weekend udał się super , byliśmy u rodzinki M. i było gwarno , głośno i wesoło ...gorzej z malutkim bo jednak mu troche tyle osób na raz przeszkadzalo i właśnie ten hałas ..troche buczal i był niespokojny ale co mu sie dziwić tyle "nowych " twarzy dla niego to w lekkim szoku byl ;-) ale ogólnie dawał radę przy tylu osobach co odwiedziliśmy ;-)

w w ogóle to wycwanił sie strasznie :dry: jak jedziemy autem i sie choć na chwilę zatrzymamy choćby na czerwonym świetle to jest straszny płacz i lament ...ruszamy ....cisza jak makiem zasiał :dry: pięknie ... :cool2:

u nas dziś przecudne słoneczko więc zapewne wyjdziemy na długi spacerek :-)

Dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie wasze staranka :-) super :-) tylko żebyście mi nie pouciekały do innej grupy jak zajdziecie w ciąże :wściekła/y::no::-):dry::cool2::-D :***

miłego dnia kochane :****

Dzien dobry :)

Pomidory - Robert je juz od dawna i te z puszki i swieze, u nas sezon

Witaminy - nic dzieciowi nie podaje, teraz lato i jest sporo na dworze (na sloncu tez zawsze troszke), takze wit d tez odpuscilam. Za jakis czas zaczne ja podawac, u nas juz kalendarzowa jesien, zeszly tydzien chlodniejszy, ten codziennie po 30 stopni, ale noce juz zimne.

Starania - zeby to sie tak dalo wszystko przewidziec, tez myslimy o staraniach i fajnie by bylo przepracowac ok. roku, a i miec majowe dzieciatko tez (u nas zimowe dziecko sie sprawdzilo, teraz jak jest juz podrosniete korzystalo z lata i wody). Poki co wciaz jestem bez @, chcemy/musimy wiec poczekac (mam niski progesteron i musze go podnosic
sztucznie w odpowiednim czasie w cyklu). No i jakos ciaze w tym momencie ciezko mi sobie wyobrazic.

Dobrego dnia!

P.s. Wlasnie zauwazylam, ze to moj tysieczny post na bb!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry