reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
wow.. Yolanta to fajnie, że się będziecie już starac.. <ja bym się na razie nie odważyła>
ale Waszych genów nie można marnowac, Gabryś jak z obrazka..:-D
machnijcie dziewczynkę :D

paulinka- wyluzujcie, mniejszy stres- wieksze prawdopodobienswto;-)

Nasz Krzyś w sumie też od pierwszego... tylko my się specjalnie nie staraliśmy o niego :p po prostu tuż po ślubie wrzuciliśmy na luz i stwierdziliśmy, że jeśli zajdę w ciążę, to przecież nic się nie stanie... No i od razu się udało, aż w szoku byłam, że jak to :p

Witam poweekendowo

ojejoj ale tu spokój i cisza nawet nie mam za duzo do nabrabiania :sorry2:

Wiec u nas weekend udał się super , byliśmy u rodzinki M. i było gwarno , głośno i wesoło ...gorzej z malutkim bo jednak mu troche tyle osób na raz przeszkadzalo i właśnie ten hałas ..troche buczal i był niespokojny ale co mu sie dziwić tyle "nowych " twarzy dla niego to w lekkim szoku byl ;-) ale ogólnie dawał radę przy tylu osobach co odwiedziliśmy ;-)

w w ogóle to wycwanił sie strasznie :dry: jak jedziemy autem i sie choć na chwilę zatrzymamy choćby na czerwonym świetle to jest straszny płacz i lament ...ruszamy ....cisza jak makiem zasiał :dry: pięknie ... :cool2:

u nas dziś przecudne słoneczko więc zapewne wyjdziemy na długi spacerek :-)

Dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie wasze staranka :-) super :-) tylko żebyście mi nie pouciekały do innej grupy jak zajdziecie w ciąże :wściekła/y::no::-):dry::cool2::-D :***

miłego dnia kochane :****

Dzien dobry :)

Pomidory - Robert je juz od dawna i te z puszki i swieze, u nas sezon

Witaminy - nic dzieciowi nie podaje, teraz lato i jest sporo na dworze (na sloncu tez zawsze troszke), takze wit d tez odpuscilam. Za jakis czas zaczne ja podawac, u nas juz kalendarzowa jesien, zeszly tydzien chlodniejszy, ten codziennie po 30 stopni, ale noce juz zimne.

Starania - zeby to sie tak dalo wszystko przewidziec, tez myslimy o staraniach i fajnie by bylo przepracowac ok. roku, a i miec majowe dzieciatko tez (u nas zimowe dziecko sie sprawdzilo, teraz jak jest juz podrosniete korzystalo z lata i wody). Poki co wciaz jestem bez @, chcemy/musimy wiec poczekac (mam niski progesteron i musze go podnosic
sztucznie w odpowiednim czasie w cyklu). No i jakos ciaze w tym momencie ciezko mi sobie wyobrazic.

Dobrego dnia!

P.s. Wlasnie zauwazylam, ze to moj tysieczny post na bb!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry