reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Zaneta, nie narzekam, nie narzekam, ale się nie spodziewałam, teraz wiem sąd te wahania nastroju i wściekłość na wszystko no i pryszcze na gębie. Już nie długo muszę zacząć akcję "Kochanie, zróbmy sobie synusia " :)
A co do naszych dziewczynek, to Hania jest moją ulubienicą wśród naszych majowych dziewczynek :)Uwilebiam jej łobuzerskie miny. czuję, że by się z Ninią dogadały. Może w wakacje jadąc do Zakopca Was odwiedzimy? :D

reklama
Witamy się i my z rana...w końcu wypada coś nakrobać:)
U nas z dzieciem ok..młoda tarmosi Baldurka(psA) a ja wredna sadystka zamiast schowac psa przed nią to...mam pare sekund spokoju,żeby coś naskrobać:)).Sytuacja nie za ciekawa w domu:(...Dziadek mój leżał dwa tyg w szpitalu,bo zemdlał.Okazało się,że wystąpiła krew w stolcu,czyli mały krwook wewnetrzny,spowodowany mieszaniem lekarstw wywołującą nadrzerki..:( Wypisali go do domu w wekend z wykrytymii 9 chorobami:/ A! i dołożyli od siebie zapalenie płuc:wściekła/y::no: Dostałam spazmów,kiedy zobaczyłam jak przewieźli go ze szpitala do domu...z zapaleniem płuc oczywiście ..w koszuli i w majtkach na wózku przykryty cienkim kocem!:wściekła/y:co za nieodpowiedzialność!!!...wychodza z założenia że jak stary to juz moze umierac:/ no nic...mieszka u nas,bo nie moze zostac sam i w tej oto sytuacji mam dwójke"dzieci"bo dziadek nie ma siły chodzić:-:)-( wszystko trzeba podkładać pod nos,tylko ze zmiany pampersa jestem zwolniona..robi to mój ojciec:sorry2::happy2:
No to sie nazaliłam:-)
Tak poza tym ściskam wszystkie mamśki i majowiątka:-):tak:

Tą naszą służbę zdrowia to pozostawić lepiej bez komentarza... Nie pomóc, a najlepiej zaszkodzić i jeszcze rachunek za to wystawić.

zadzwonili że szykują już dziadka do wyjazdu,ojciec wyleciał z domu z kocem a oni w tym czasie zapakowali go do karetki okryli kocem od ojca i gotowe...czego chciec wiecej;/ eh..szkoda słów,byle by dziadek chodził,bo będzie ciężko...:(

Aksmobulka - współczuję syt z dziadkiem..:-(wiem co to oznacza, bo również (jak miałam 15 lat) z siostrami i mamą opiekowałyśmy się leżącą babcią po wylewie (pampersy i karmienie przez sondę). Także mocne kciuki, żeby jednak dziadek odzyskał trochę sił, które pozwolą mu chociaż pójść do toalety.

reklama
Hej witam sie i ja

u nas weekend minął super , ja pospałam bo tata dyżurował i mały dał posapać nawet do 8 :-) w niedziele mieliścy gości , rodzinke M . więc było gwarno i wesoło . Oni tez maja ponad rocznego synka więc był niezły hałas :-p a nasz mały zamaist się ładnie bawic z kuzynem to go lał i ciagnął za włosy:sorry2: no my mamy diabła jak nic :-p:-D;-) ogólnie weekend minął bardzo szybko nawet nie wiem kiedy;-)

Dzisiaj juz po malych zakupach , maly chrapie a ja mam czas dla siebie ;-)

aksmobulka oby dziadkowi sie poprawiło ...:tak:

anik ja pomijajac ten weekend :dry:tez staram sie troche przystopowac z jedzeniem i przede wszystkim słodkim bo patrzec nie moge na swój brzuch ;( :szok: i codziennie teraz ćwiczę więc mam nadz ze do wiosny cos zdziałam :tak: obym wytrzymala .... jak narazie daje radę :tak:

dusia zdrówka dla was
justynka jeszcze troche i wszystko ogarniesz ;) dobrze ze Julia nie ma kłopotów z niania ;-)

zaneta mocne &&&&&

miłego dnia ;****

Ostatnia edycja:
Do góry