reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mój też już się pokazał,aczkolwiek ja z nadwagą startowałam wiec brzuch tak czy siak miałam,od niedawna widzę,że się od dołu zaokrąglił więc to na pewno ciążowo a nie tłuszcz ;-)

reklama
i właśnie z racji tego mojego rosnącego brzusia zakupiłam dzisiaj krem przeciw rozstępom elancyl drogi niestety bo prawie 140zł ale ma bardzo dobre opinie i powinien wystarczyć na ok 2,5mies więc w sumie nie jest tak źle.. duży plus daję mu za to, że bardzo szybko się wchłania nie jest tłusty.

Hej dziewuszki:) melduję, że wyjeżdżam jutro na kilka dni i nie będę tu zaglądać, ale mam nadzieję, że po powrocie uda mi się nadrobić wszystkie zaległe Wasze wpisy;)
A widziałyście, że na forum mamy już wątek-przyszłe mamy lipiec 2012:)? :)
Buźka!

Czesc spiochy :) Chcialam wam same dobre wiesci przekazac, a tu kicha z terminem usg... zawsze mi dawali w ciadu 2-3 dni, a dzis dzwonie i najwszesniejszy termin na 11 listopada... A wizyte u lekarza mam 8 i chcialam miec wyniki ze soba. No i lipda :(

A poza tym spoko :) Dorobilam sie w koncu wlasciwego stanika. Na razie kupilam jeden, bo drogi, wiec musialam pare dni potestowac, ale juz widze, ze jest super, wiec trzeba dokupic ze dwa i moze jakis do spania. Udalo sie kupic jeszcze bluzke i taka narzutke na ktorki rekawek + spodnice, takze mam juz jakis wybor ubran w koncu.

W piatek powiedzialam o dzidziusiu ludziom z mojego zespolu. Gratulacjom nie bylo konca :) Akurat sie fajnie zlozylo, bo mielismy luncz na pozegnanie dziewczyny, ktora odchodzi na macierzynski. W dodatku impreza u mnie w domu, wiec dodatkowo dobrze i wygodnie, no i moj maz tez dolaczyl na troche.

Dobrej nocy i do "zczytania" rano!

Witajcie!
Mam nadzieje,ze wiekszosc z Was ma sie dobrze.Ja mialam przerwe w snie od 2 do 5 rano,a teraz juz obie jestesmy na nogach z malenka.Maz w pracy,ale poszedl taki blady(i zaczyna go "lamac"),wiec mysle ze wroci wczesniej(jak znajdzie zmiane),a potem do lekarza:-(
Wczoraj wieczorem poczulam silniej dziecko.Wspaniale wrazenie :-)
Powodzenia na badaniach i ogolnie,buzka Majowki!

Dzień dobry Kobietki:) Przez weekend mnie nie było bo czułam się fatalnie - niekończący się ból głowy i wymioty. Dziś w końcu jest ok, no i od dziś jestem na L4 - jak to dobrze nigdzie nie spieszyć się od rana:)
Miłego dzionka:)

Zapomnialam...
HAPPY HALLOWEEN !!!
anne geddes pumpkins.jpg

a ja dziś miałam pierwszą sesję z porcelaną:baffled:
jeszcze nic nie jadłam, więc więcej ze mnie wyszarpało pozostałości z kolacji.. boli mnie wszystko od tego, a zaczęło się od kaszlu...

WIKASIK- cieszę się, że dobrze to przyjęli;) i zazdroszczę stanika:-p

a ja dziś miałam pierwszą sesję z porcelaną:baffled:
jeszcze nic nie jadłam, więc więcej ze mnie wyszarpało pozostałości z kolacji.. boli mnie wszystko od tego, a zaczęło się od kaszlu...

Ja też dziś pierwszy raz. Niedobrze mi było od samego rana,jestem przed pracą wiec zmusiłam się aby zjeść śniadanie-no i miałam co zwracać przynajmniej :-(

reklama
Jak ja Wam współczuje tych wymiotów! To musi być dopiero udręka ...

Dziś mam wizytę u gin. Bardzo się denerwuje czy maleństwo jest zdrowe. Za dużo czytam w internecie o strasznych rzeczach :szok:, ale to silniejsze ode mnie. ehh

Też muszę zakupić jakiś stanik do spania :happy2:

Do góry