reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie. jakis dzis senny dzien mam mimo, ze nawet spałam i to już druga noc z rzędu. Moż ema na to wpływ fakt, że tatus nas opuścił i zameldowął sie na kanapie. Nejpierw to się wkurzylam, bo co on sobie mysli ze ja to spac nie potrzebuje a teraz cos mi sie wydaje, ze to przez niego, jego chrapanie i wiercenie się ona się budziła. Miejmy nadzieje

Dzisiaj w DDtvn był ten filmik wiec chcąc nie chcąc obejrzałam i sie poryczałam

no i juz musze isc....

reklama
Asia nie wiem dokładnie dlaczego urodziła się wcześniej?!
może miała wpływ upojna noc z ukochanym dzień wczesniej hehe :D

Co do kanałowego to nie boli jeśli nerwy są martwe.Ja przy 1 kanałowym to miałam żywego nerwa i była masakra.... a teraz w drugim zębie to były już martwe nerwy więc nie bolało;)

Witam noc no jak to z gąsienicą -córuś średnio na jeża bo były 3 pobudki jedno z mega głodu jedna z bólu dziąślanego bo po posmarowaniu żelkiem usnęła ,a trzecie bo tak:eek:.Nie nadrabiam za wami jak M jest w domu (a jest mało) :-(to po prostu nie bardzo mam czas na bb teraz się zdrzemnął więc usiadłam i piszę piąte przez pięćdziesiąte przeczytałam .Buziaczki dla dzieciaczków miesiączniaczków .Zdrówka dla chorych i && dla tych w potrzebie.Nie piszcie za dużo albo piszcie na razie słoneczka.PS musze jeszcze za chwilę debilne deklaracje śmieciowe wypełniać:angry:

Witajcie .Jak obiecałam zaglądam do Was.
Na czytanie szans nie ma,ale przeleciałam ostratnie kilka stron wzrokiem i zauważyłam nową mamuśkę
Witaj na forum AsiaK-K

Tęsknię za Wami ,ale na razie są ważniejsze sprawy niż siedzenie na BB
A tak po za tym to
W wolnej chwili zrobiłam małej kowbojki

Uciema ,bo na 18 mam prezentację Termomixa ;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki

hej kobietki :) mimo tego, ze Was czytam w miare regularnie to albo nie mam czasu albo sily zeby cos napisac. dwie godzinne drzemki malego w ciagu dnia wykorzystuje na jedzenie, ubranie sie, umycie, male porzadki itp :) a wieczorkiem juz zwyczajnie padam na twarz :) czasami skrobne cos na fb bo tam sie latwiej wbic w rozmowe :) dzis znalazlam i czas i sily wiec napisze krotko co u nas :) no wiec moj maly oszalal ;) porusza sie w takim tempie ze nie nadazam a ostatnio wymyslil sobie ze bedzie sie podnosil lapiac sie o wszystko co sie do tego teoretycznie nadaje. najbardziej pasuje mu sciana a dokladnie jej kanty. staram sie go miec na oku na tyle na ile moge bo czasami jak widze co wyprawia to mam autentyczne przerazenie w oczach. mimo ze na niego patrze, to i tak ma juz na swoim koncie kilka konktretnych siniakow a kolana wygladaja jak jeden wielki siniak. ja mowie na niego perszing bo jak cos mu sie przypodoba to startuje do tego jak rakieta w kosmos i nie mozna go zatrzymac. w ostatnim czasie musialam zrobic male przemeblowanie ale i tak najfajniejszymi miejscami do poznawania sa te zabronione i w ktore najtrudniej sie dostac. to tyle w wielkim skrocie.

zanetaa, jutro bedziesz miala zdjecia, obiecuje :)

As, sliczne buciczki a Karolcia jak pieknie stoi :)

witam nowa mame i moja imienniczke przy okazji :)

She no właśnie nie stoi pięknie tylko brzydko :no::baffled:
Stoi na prostych nóżkach ,z podgiętymi stópkami ku górze i z przeprostem w kręgosłupie do tyłu ,a to jest odwrotny wzorzec .Walczymy na razie z ograniczaniem tego stania ,ale ciężko jest ,bo się wspina po wszystkim i kiedy tylko może .
Siadamy dosłownie na środku podłogi ,bo wszędzie są sprzęty po których się można wspinać :baffled:

Zagadka zwiększonych zachorowań na krztusiec rozwiązana .

Spada skuteczność szczepionki przeciwko krztuścowi

Witajcie, ja z doskoku. O krztuscu czytalam jakis czas temu. Wg niektorych zrodel ok. 80% zachorowan w AU jest spowodowanych nowym wirusem. Oczywiscie dane mocno niepelne, bo w wiekszosci przypadkow nikt badan nie robi...

She u nas jest to samo :) co chwilę muszę lecieć ewakuować tą moją kochaną łajzę, ale i tak połowy upadków, choćbym nie wiem jak się starała, nie uniknę... Dzisiaj wpadł na pomysł, że wstanie przytrzymując się narzuty na łóżku w sypialni - opłakany efekt tych zabiegów można sobie wyobrazić - nie zdążyłam go złapać i ryk... Upadek z łóżka też mam już za sobą... Jutro idę kupić ochraniacz na łóżeczko - poprzedni który miałam chronił jedynie przed tym, aby nie wsadził rąk/nóg pomiędzy szczebelki - on potrzebuje ochraniacza, który zamortyzuje nocne wiercenia - dziś o 4 rano ryk - przywalił głową w szczebelki, albo w zagłówek... Do kabli zasuwa z prędkością światła, aż ciężko nadążyć, jest wszędzie tam, gdzie nie wolno i rusza wszystko, co zakazane... Przy czym nauczył się mówić nie i kręcić głową, więc za każdym razem padam, kiedy mówię "Krzysiu ale tego nie wolno ruszać, nu-nu" a on kręci główką, mówi "nie, nie, nie", uśmiecha się i... łaps za to spowrotem :p

Co do Crossa - nie wiem, która autorka którą skopiowała - ale czytając to mam deja vu...

pobudka przed 6 w sobotę - o tym marzyłam przez cały tydzień:-D
po nocnym poszukiwaniu części aspiratora odciągamy katarek co po chwila - glutki gęste, ale przeźroczyste, mi się załączyła panika, bo do tego mamy stan podgorączkowy i sporadyczny kaszel, proszę, niech nie pójdzie na uszy!!!!!

she - nie tyle ja czekam co mm:p przyłazi do mnie jak jestem na bb i dokucza "i co? masz te zdjęcia od koleżaneczki?" (tak mówi o każdej majówce:D) "no widzisz? nie chcą cię, przesyłasz im na pewno swoje pechowe wibracje" (co się w domu dzieje to to wina moich "pechowych wibracji")

Krzysiu :*
Ola:*
Franiu:*

reklama
Całą noc bolał mnie ząb !!! ale nie wiedziałam który .. myśle sobie przecież nie może mnie już boleć żaden ząb bo te co do kanałowego już poleczone więc co jest grane:sorry: Wstałam rano i zaczełam dotykac każdego zęba i jak dotknęłam górnej ósemki myślałam ,że się posram z bólu !!!! wzięłam lusterko i patrze ,że połowy zęba już nie ma:sorry: no elegancko !!! Trzeba będzie do chirurga się zapisac łeeeee:-(

Dziś jadę na 18-nastkę kuzyna :) w ramach prezentu zamówiłam mu sprośny torcik :-D

Justynka(suzi1) Wszystkiego Najlepszego kochana ;******

Do góry