ALUSIU, OLIVIERKU, KUBUSIU - *
Justynko, my mamy takie, rozkładane na krzesełko i stolik
KRZESEŁKA ROZKŁADANE_2w1_ KRZESEŁKO+STOLIK 2Kolory (3005175993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fiore, zdrówka dla całej waszej rodzinki!
Azula, moja właśnie tak robi i się z R. przedrzeźnia, i robi wtedy taką złośnikową minkę.
Katasza a ja mam pytanie do Ciebie odnośnie krzesełka do karmienia. Ty kupiłaś drewniane? Mogłabyś podesłać linka? I mam takie pytanie bo wszystkie te drewniane nie mają szelek tylko tą taśmę miedzy nogami, i to mnie nie przekonuje właśnie. Ula nie wychyla się albo nie próbuje wychodzić z tego? A i pytanie do innych dziewczyn ma któraś z Was krzesełko później rozkładane na stolik i krzesełko? Liczę na szybką odpowiedź:-)
Co do cen to tak jak Azula napisała jak się zarabia mało to niestety ale wszystko jest drogie, a wyjście na zakupy doprowadza do łez
Justynko, my mamy takie, rozkładane na krzesełko i stolik
KRZESEŁKA ROZKŁADANE_2w1_ KRZESEŁKO+STOLIK 2Kolory (3005175993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fiore, zdrówka dla całej waszej rodzinki!
Azula, moja właśnie tak robi i się z R. przedrzeźnia, i robi wtedy taką złośnikową minkę.