reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

ALUSIU, OLIVIERKU, KUBUSIU - :)*

Katasza a ja mam pytanie do Ciebie odnośnie krzesełka do karmienia. Ty kupiłaś drewniane? Mogłabyś podesłać linka? I mam takie pytanie bo wszystkie te drewniane nie mają szelek tylko tą taśmę miedzy nogami, i to mnie nie przekonuje właśnie. Ula nie wychyla się albo nie próbuje wychodzić z tego? A i pytanie do innych dziewczyn ma któraś z Was krzesełko później rozkładane na stolik i krzesełko? Liczę na szybką odpowiedź:-)
Co do cen to tak jak Azula napisała jak się zarabia mało to niestety ale wszystko jest drogie, a wyjście na zakupy doprowadza do łez:no:

Justynko, my mamy takie, rozkładane na krzesełko i stolik
KRZESEŁKA ROZKŁADANE_2w1_ KRZESEŁKO+STOLIK 2Kolory (3005175993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Fiore, zdrówka dla całej waszej rodzinki!

Azula, moja właśnie tak robi i się z R. przedrzeźnia, i robi wtedy taką złośnikową minkę.

reklama
hej mamki :-)!
U nas dalej ząbkowanie na maksa noc tragiczna chyba co godz się mały budził ,oby dziś było lepiej .. Na dodatek mały dziś zrobił 4 kupy co u niego występuje 1 dziennie i to w jakimś dziwnym kolorze szaro zielonym ale bardziej szare i w dodatku pupa odparzona jak nie wiem przez te kupale... Czy te kupy takie to przez ząbkowanie myślicie mogą być???
Ja dziś już trochę w lepszym humorze była u mnie siostra prawie cały dzień więc było mi raźniej , bo ostatnio jakąś depresje zimową złapałam

Andav mój malutki też ma nadal katar a to już będzie tydzień nie wiem czemu tak długo to trwa ....?
Anik gdzie tak tanio kupujesz pampersy i chusteczki zresztą też .?
Vikasik to ładne ceny u Was za usługi stomatologiczne:szok:
Fiore dużo siły życzę u Was to też ciągle pod górkę:-(Kciuki trzymam by wszytko się dobrze ułożyło

Byłam na zakupach i kupiłam Lali pierwszy raz pampersy huggies i nie jestem zadowolona..jakieś takie sztywne i ten rzep sie słabo trzyma ;/ kurcze skusiłam sie na promocje i teraz mam ponad 100 tych pampków no cóż trzeba je wykorzystać... oby tylko nie odparzały. I jeszcze zrobiłam zapas skarpetek hehe w wójciku bo była promocja he:p

Czesc dziewczyny, wpadłam na moment. Może później doczytam. dzieci mnie troch zjecaly dzisiaj. Nareszcie zdrowe to poszlismy na spacer. Fakt, moze przesadziałm. ok 3 godzin nas nie było ale nie zmachali się, nie spocili (no zuza troche pod czapką) nogi mi w d.. wlazły. Myślałam, ze jak wrócimy to bedzie spokój, wyhasani, dotlenieni ale gdzie tam korby jakiejs dostali... a wieczorem - edno kaszle, drugie kicha, trzecie boli ucho :szok::wściekła/y: i jak tu zachować zdrowie psychiczne???
Ja tez jak porównuję ceny w UK i PL to nigdy nie przeliczam tylko zawsze 1zł = £1. Bo zarabiając w PL 1500zł a tu 1500 funtów to wtedy można zauważyć różnice ile czego za to gdzie można kupić.
Tutaj z przykładowych cen to:
paliwo-beznyna nie wiem ale coś ok £1,35 za litr,ja mam diesla i ostatnio na stacji płaciłam £1,40 za litr
chleb-zwykły tostowy£1,taki lepszy z ziarnami np ok £1,8,polski w polskim sklepie £1,40
mleko 2 litry £1,80
masło zwykłe ok funta,ja zazwyczaj kupiuję do chleba lurpak-zazwyczaj jest promocja 2 opakowania za £5 (normalnie jedno ok 2,80)
chusteczki pampres 4pak kupuje zawsze na promocji za £ 3,50
pampersy jumbo paki czyli 78 szt i za 2 takie paczki czyli ponad 150szł płacę £20 i tu jest chyba największy szok jak się porównuje właśnie jednostkowo bezwalutowo-tu 20 a w PL za takie 2 paczki pewnie ok 150zł by trzeba bylo dac.
e no to identyko jak u nas! jak policzyc to pampersy tez z £20 a chusteczki £ 3,50,
Tylko zapomnieli nam w £ płacic :dry:

Pieszczoszka u nas te huggisy sie nie sprawdziły raz własnie że takie sztywne a dwa co drugi byl przesikany :angry: never juz ich nie chcę :angry: teraz jedziemy na dadach 4 a na noc pampki 4+ ale niedługo z pampersów na 5 przejdziemy :tak:

kurcze szkoda ze wczesniej nie widziałam ;/ az sie wkurzyłam !!! jeszcze kupiłam te babydream z rosmana na próbe bo były w promocji ciekawe czy chociaz one beda dobre .Jednak dady najlepsze chyba

heloł Pieszczoszka:-D kiedyś juz był temat pieluszkowy i jak pisałam o tych huggisach ...ale to własnie jest forum gdzie połowa postów umyka :-D

A wiesz może wam podpasuja te huggisy. Daj znac jak te z rossmanna.

Kasiula - chusteczki Pampers kupuje w Realu a pieluchy w Kauflandzie (Pampers Sleep&Play) :))

Co do kup - przy zabkowaniu moga byc zielone, kwasne i rzadkie. I niestety cholery odparzaja :(

reklama
Do góry