reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mi sie wszystkie podobaja jako dzieci bo sa cudne, ale niektore dzieciaczki kocha kamera - ja jestem zaprzeczeniem tej milosci, bo mnie kamera nienawidzi, dlatego doceniam takie zjawisko u innych ludzi, a w tym przypadku dzieciaczkow. Stąd moje okreslenie, ze sa dziećmi jak z reklamy, a nie że tylko niektore sa ladne:)

Fajnie maja teraz dzieci, jak ja bylam mala to nie bylo tylu zdjec. Choc i tak mam troche czarnobialych siebie z malenkosci, pstrykanych przez mojego śp. tatę - sam wywolywal w lazience a my z bratem z zapartym tchem patrzylismy na te czary w plastikowych kuwetach przy swietle czerwonej żarówki...

reklama
Oj tak Flaurka, to są plusy naszych czasów. Ja trochę mam zdjęć z dzieciństwa, mój brat był i jest świetnym fotografem amatorem, a że jest o 15 lat starszy to pstrykal mi fotki.

A ja również lubię robić zdjęcia, tylko musiałabym wymienić aparat na "szybszy" bo mój jakiś zamulony, ale tak to jest z lustrzankami. Czasami chce się uchwycić fajną scenę, ale niestety migawka jest za wolna. A w Galerii zdjęcie reklamowe Ninki.

Annte - ja myslę, że Nina reklamuje super opakowania do paczek sprzedawane w Poczcie Polskiej za jedyne 8,50 per sztuka;))))

Super zdjecie:))) Zapytam szefów, czy nie bierzemy:)))

A tak w ogóle, - to o ile mnie pamiec nie myli to Nina juz po tamtej stronie brzuszka bedac zdobywala laury w konkursach fotograficznych?:)))

Dziewczyny galeria to mój najbardziej ulubiony wątek na maju 2012:tak:Szkoda,że nie wszystkie dają foty :-( albo dają bardzo rzadko:tak:.

Flaurka, ale my pracujemy za bardzo wysokie stawki a PP teraz oszczędza. Ale możesz powiedzieć, że chętnie będziemy negocjować.

Azula, Twoja myszka ma pięknie wykrojone usteczka!

A może zróbmy wybory miss i mistera forum?

Azula - Twoja Gąsienica-Curus (bajeczny nick - zmalpowalam na swojego Gasienica-Synusia:))))) jest na zdjeciach taka bardzo eteryczna - widać, ze to drobna, krucha istotka - i te czorne oczy:)))) Będa chlopaki Wam pod oknami wystawac;:))

Tez lubie galerie, ale nie lubie tego, ze tam sie nie da komentowac, a ja lubie pogadac sobie czasem - stad moje dzisiejsze wtracenie;)

No ja się zastanawiać nie muszę, bo Ula nie ma chyba żadnego zdjęcia w galerii :-D Za to na zamknięty co jakiś czas wrzucam.

Pewnie mi wyjdzie post pod postem, ale co tam. Moze nie tyle wybory miss i mistera jako takich, ale najfajniejszego zdjecia - czy to ujecie wyjdzie fajne, czy to mina bezbledna, czy moze sytuacja smieszna. Ja od razu mowie, ze swojego potomka zglaszala nie bede, zeby mnie o jakas prywate tu nie posadzano:))) Jak bedzie zainteresowanie to mozemy swtorzyc watek i wkleimy tam zdjecia a potem jakas ankieta. Jest zainteresowanie czy nie chcecie raczej?

reklama
Flaurka ona ma oczy jak burzowe niebo takie ciemno szare ,a w środku jakby błyskawice się czaiły od urodzenia takie ma i oby jej sie nie zmnieniły.:tak:Ucałuj gąsienice -synusiai wyrośnie z niego motyl:tak:

Do góry