reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

DSC01892.jpgazla a masz fote typu-"ej żabojadzie stoisz mi na drodze":D:-D

reklama
azulko kochana jak Twoja gąsieniczka-córuś się pięknie uśmiecha!!-pierwszy raz widzę:)) a piesio rewelka oczuchy-wyczeszczuchy:D śliczny!<lol>:tak::-)

Witajcie,
dopiero co na fb napisalam,ze noc przespana i mam chwile dla siebie i Leo sie obudzil:sorry2: Ale go uspilam,zobaczymy na ile :-p Na szczescie temperatura mu spadla,ale cos kichac zaczal.Co bedzie,zobaczymy!
Trzymajcie sie chorowitki,bo widze ze sie zaczyna robic nieciekawie na koniec zimy.
Co do miss-misterow i galerii.Ja na zamkniety wklejam foto,a tylko na otwartym wkleilam na troche zdjecie Leo bo komus obiecalam.Bede Wam kibicowala,bo ja sie nie wlacze w konkursy.Kazde dziecko jest przesliczne z indywidualna uroda,w smiesznych,zadumanych sytuacjach,czy tak na codzien i kazdego z maluchow bede obkibicowala :-),a ja jako dumna matka wiem ze i moje dzieci sa przepiekne dla nas.Jezeli chodzi o reklamy,to juz mielismy 2 propozycje realne "na lapankach",jedna na festynie u nas w miescinie,a druga w czasie krecenia teledysku wloskiej gwiazdy scenicznej i nawet jak dodaja nam dumy jako rodzicom,to sie nie zgadzamy na takie "cus".Jest sie czym pochwalic,bo to "polechca" czlowieka,ale na tym koniec ;-)
Ja powtarzam Nessie dla zartow,jak czasem zrobi jaka glupotke "dziekuj losowi,ze masz urode" ;-):-D
Zycze Wam spokojnego dnia,bez problemow,zdrowiejcie Wy i dzieciaczki,nie poddawac mi sie,niebawem juz wiosna!Uciekam zajac sie kichaczem,bo widze ze ze spania nici :o*

reklama
Witam się porannie, mąż wyprawiony do pracy a ja zaraz wracam doleżeć po kiepskiej nocy:-)
Anik dzięki za kciuki, na szczęście u nas już jest ok:-), dziś ostatnia dawka antybiotyku ale niestety ze spacerami jeszcze chwilkę się wstrzymamy:no: Szkoda że ty jeszcze na lekach ale miejmy nadzieję że pomogą i już będzie ok:-)
Wszystkie dzieciaczki są super i też jestem za konkursem:-)
Kilolek zaproszenia wysłąne na facebooka:-)
Fiore zdrówka dla Leo:-)
As kciuki za Karolinkę:-)
No nic uciekam się położyć póki maruda śpi:-) Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)

Do góry