kattul - raczej nie
do roku z założeniem, że zaczęło się jakoś koło 4-5 m
i wychodziły regularnie, jakieś pierwsze 10 jest cięższych, a później człowiek nawet nie wie kiedy wyszły.
jak się wkurzyłam
przyjechała wredna baba.. oceniała, komentowała i co ja nie powiedziałam to ona się "kłóciła", ja, pracy nie ma, ona "jest, trzeba tylko dobrze szukać", ja - Hania nie ma skazy białkowej, ona - "ma na pewno"
i tak ze wszystkim!
ojciec M. nakłamał na kopalni żeby go przyjęli, że nie zdał technika, bo ma dzieci, dom, pracę, a on zdał i teraz nie doniosą mu papierów, bo głupio się przyznać do kłamstwa..
zmanipulowała mnie, zaczęła nadawać na swoją córkę, że ma głupie pomysły, że chce kupować dziwne rzeczy i drogie, a jak ja powiedziałam, że wszytsko się zmieni jak się dziecko urodzi, zmądrzeją, to zaczęła się ze mnie śmiać, że "żanetko, oni na pewno wiedzą co robią, są dorośli"
wyszła 10 minut temu, a mi nadal pałają policzki, oko skacze i chce się płakać z nerwów
w końcu wywołam taką awanturę, że się w ogóle nie będziemy spotykac i koniec, kropka! zrobię dla męża i dzieci wszystko, ale jej nie zniosę!! oczywiście cała akcja odbyła się jak nie ma świadków i nikt mi nie uwierzy..
azula - my też walczymy z odparzonymi wargami sromowymi, ale żywcem wydaje mi się, że to to uczulenie.. kiedy zawodzi sudocrem, linomag i inne cuda to zwykły bephanten pomaga, u nas przynajmniej.. i wietrzenie, wietrzenie, wietrzenie.. proponuję też po każdym siku i kupie myć pupę, ciepłą wodą
oby szybko przeszło, a zęby wyszły i był spokój!