As lasy są wycinane pod plantację palm:-(Uprawia się je pozyskując np kokosy z których jest wytłaczany olej.
Fiore zdrówka:*
Anik &&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę :*
As a bicie sie po glowie? co oznacza?
Azula napisałam skrótem myślowym ,a technologię produkcji doskonale znam ;-)
Tutaj wierzchołek góry lodowej
http://www.olejkokosowy.net.pl/
Jak chcesz to Ci wkleję więcej ,bo dosyć mocno zgłebiałam kiedyś ten temat ;-)
Dlatego napisałam ,że przy okazji wytłaczany jest olej .
Na niszczenie lasów niestety wpływu nie mamy ,ale na pośrednią ochronę środowiska tak ,więc przynajmniej w tej sposób staram się środowisku pomóc .
1 pampers jak wyliczono będzie rozkładał się ok.500 lat ,a w ciągu okresu pieluchowania każde dziecko zużywa ok.1,5 tony tego dobytku .
To ja już wolę jednak korzystać z tego palmowego oleju niż pampersów .Ale każdy robi jak uważa i to jest właśnie najfajniejsze w tym wszystkim.
Bolesnego ząbkowani nie zazdroszczę .
U nas chwilowo zęby odpuściły ,ale są pod wierzchem ,więc lada moment znów się zacznie .
Dziewczyny zdrówka dla wszystkich potrzebujących .
suse kciuki &&&&&&&&&&&&
annte również kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Waga Ninki dość solidna .Moja waży dokładnie tyle samo
Klepanie po głowie ,czy wyrywanie włosów w tym wieku jest normalne jak najbardziej .
Dzieci się uczą siebie i w ten sposób poznają różne doznania czuciowe.
moja tak się za włosy nieraz ciągnie ,że aż płacze ,ale nadal ciągnie i ja muszę jej piąstkę otworzyć ,bo sama tego nie zrobi .
No cóż -przyczyna -skutek -w tej sytuacji też trzeba sprawdzić jak to działa
Zaneta na takie bóle stawowe najlepszy jest Reparil .
Kupisz w aptece bez recepty ;-)
Ja też nie lubię tego podziału na poszczególne wątki .Na ogólnym i tak to wszystko bez przerwy się przewija ,więc wątki tematyczne dla mnie to bezsens ,ale cóż tak chcieliście to tak macie .
Wolność wyboru proszę pani ;-)
to się podobno demokracją nazywa
Dobra spadam do łóżka ,bo późno się robi