reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja w roli ząbi .Chyba jak na razie u nas ząbkowanie jest najbardziej koszmarne.Pierwszy ząbek 6 dni z gorączką ,odparzeniem, niejedzeniem o objawach marudzenia .płakania ,płytkiego snu już nawet nie będę się rozpisywać.Teraz drugi ząb i trzeci dzień tych samych objawów.Ręce ,nogi i inne części ciała odpadają:tak:Jak każdy ząb tak będzie się wyżynał to chyba w Zakładzie dla obłąkanych wyląduję:-(.Ja też nie zawsze na wszystkie wątki wchodzę na niektórych chyba wcale nie byłam:no:As niestety nie wiem czy wiesz ,że aby wyprodukować olej do tego płynu sa niszczone lasy deszczowe?..Niestety zmartwię Cię nawet Ty nie do końca jesteś ekologiczna.No ,a ja cóż u mnie ekologia i tak przegrywa z ekonomią .

Lasy są niszczone do innych celów ,a przy okazji produkowany jest olej .;-)
Cena tego płynu jest naprawdę przystępna ,bo on jest mega wydajny .
Przy użyciu nappi fresh leję do pralki na całe pranie 35 ml płynu ,więc znikoma ilość .;-)
Po przekalkulowaniu płyn wychodzi w cenie niezbyt drogiego proszku do prania .

Klepanie i klaskanie przy raczkowaniu jest objawem normalnym ;-) ,więc spoko bez nerwów .
W innej sytuacji i u starszych dzieci jest objawem nieco niepokojącym ,ale to tak na wyrost dla informacji

reklama
As lasy są wycinane pod plantację palm:-(Uprawia się je pozyskując np kokosy z których jest wytłaczany olej.

Ostatnia edycja:
Czesc.
My sie jutro na kontrole wybieramy. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej chociaz Krzysio nadal kaszle, nie bardzo mu sie cokolwiek.odrywa a ten kaszel taku gwizdzacy...

Azula mam nadzieje ze nasze dzieciaczki zaczna wkrotce ladnie spac...

anik, oby na wizycie bylo wszystko ok
a co do kiepskich nocy to moge sie przyłaczyc bo ostatnio po 8 razy wstaje do małej jestem padnieta i nie wyrabiam

Mam nadzieję, że jeszcze syropek jakiś dostanie i styknie... kaszel nie jest jakiś strasznie częsty i bardzo napadowy - sporadyczny... Ale wszystko jutro się wyjaśni.

Anik mam nadz ze bedzie juz ok &&&&

nie wiem czy komuś nie wysłałam ostrzeżenia przez przypadek bo Kuba mi siedzi na kolanach i wali w lapka :-) jak coś to przepraszamy:zawstydzona/y: :-) nie chcący :tak:

annte moj najpierw stanal a potem zaczal raczkowac wiec spokojnie;-)

a moj se wlosy z glowy wyrawa tez mam sie martwi? hahaha sorry dziewczyny;-)

u nas noc koszmarna ze wzgledu na katar:-( ta zapowiada sie lepiej..aczkolwiek gluty jeszcze wyciagam:tak:

anik, fiore, suzi ciagle zycze zdrowka....jak ktos jeszcze chory to przepraszam za przeoczenie- to ze zmeczenia, azula a tobie bidulko cierpliwosci przy zabkujacej amelce - uwielbiam twoje posty:-p

a to jest objaw czegos? moj tak robi czesto

Klepanie i klaskanie przy raczkowaniu jest objawem normalnym ;-) ,więc spoko bez nerwów .
W innej sytuacji i u starszych dzieci jest objawem nieco niepokojącym ,ale to tak na wyrost dla informacji
no to coś mi się porąbało, na szczęście. Ja mam pamięc jak sito, więkkszosc przelatuje a co zostanie miesza mi się kompletnie

azula, wytrwałości!!

reklama
Dziewczyny, dziś tak ogólnie && dla potrzebujących i zdrówka dla chorych.
Idę spać, jestem padnięta - już mi się tak zbiera od kilku dni - w pracy mam ochotę zasnąć ;-)
Idę jutro zapisać mnie i męża na siłownie - muszę się pozbyć "szynki" ;-) po prostu muszę, bo już źle czuję się sama ze sobą. Blisko nas otworzyli filię siłowni "Fit for free" - cena to tylko 59 zł za karnet miesięczny, bez ograniczeń, do końca stycznia bez opłaty wpisowej. Spróbujmy w lutym, jak nam się spodoba to pociągniemy na następne miesiące.

Do góry